Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS yapıldı. Hangi memurlukları seçelim ve neden?

bi yere yerleştik diyelim ilerde bizi başka yere gönderirler mi şehir dışına falan

tercih edeceğiniz belediyede ,SDÖ olup olmadığını öğrenin.veriyorsa tercih yapabilirsiniz.bazı belediyelerde SDÖ olmayabiliyor.

azıcık aşım ağrısız başım benim tercihim bu yünde olacaktır meb i seçecem ve bir ilköğretim okulunu meb den istiyecem üstelik köylerde 4 ay tatil var

onu bende bı engellı arkadsımdan duydum dedıgın dogru sermaye payı artı maas ben onu yazcam

Benim eşim sağlık bakanlığında memur olarak çalışıyor lise düzeyinde en çok döner sermaye ile aldığı para 2000 tl bir yanlışlık olmasın sizin dediğiniz bu paraları sağlık memurları alıyordur...

arkadaşlar, ekpss sınavına girdiğim gün orda bekleyenlerle konuştum üniveriste mezunu hizmetli kadrosuna başvurmuş işe başlamış, yükselmek için tekrar sınava girmiş. onun için sordum lisansların alt kadrolara başvuru yapma hakkı varmı diye.

Arkadaşlar bölümden çok lütfen gidebileceğimiz yapabileceğimiz şehirleri yazalım, yazılıyor sonra gidilmiyor gerçekten yazık günah, böyle yapan dolu insan var..

işe yeni başlayan,bekar,meb de memur 1850 tl.alır.

kurumlar hakkında soruları ,bana sorabilrsiniz.

Arkadaşlar Sağlıkta VHKİ yim maaş 2000 sizin dediğiniz döner sağlık çalışanları ve tekniker kadrolarında

sorularınızı cevaplarız elimizden gelen varsa

tayin konusundada dikkatli olun ÜNV. ve Beld. sıkıntılı dikkat

keske kadrolu bır ısım olsa ısterse paspascı olsun hıc sorun degıll :(:(:(:( ınsallah herkes ıstedıgı işe kavusur

lıse mezunu degılım anca kuraya katılabılırım oda sansım %1 olcagı bı mucıze allahtan umit kesılmez

devran29;

bizim hastaneye muştan bir arkadaş kura sonucu geldi hizmetli kadrosunda,

Devran : açıktan okumanı tavsiye ederim

rabbım bana ve herkese nasıp eder ınsallah gercekten kafayı yemek uzereyım lıseyı okumadım su an okuyorum ama acıktan mılletın elınde calısıyom onun bunun agız kokusunu cekmekten bıktım yemın ederım ınsallah banada nasıp olur kura ıle benım durumumdakı arkadaslarada ınsallah nasıp olur su an okuyom kardes acıktan meslek lısesını okuyom

kardeş gençsin maşallah.

Ben 22 yaşımda ortaokula başladım, 25 lise 28 ünv. 32 atamam yapıldı mücadele et

10 yılımı aldı memuriyet

masallah kardes bayagı uzun olmus ınsallah benım o kadar surmez allah razı olsun bakalım hersey nasıp kısmet kuradan bır yere atanamasam 2016 sınavına yetısebılcem ınsallah kısmet artık

Demek ki durumun o kadar da kötü değilmiş dimi

oyle kardes valla 2016 da gırebılsem guzel bır puan alabılsem atamam olur allahın ıznı le ınsallah lıseler gecen subat atamasında 79 dan asayı ınmemıstı en az 85 puan alabılsem atama sansım bayagı yuksek olur dıye ümit ediyorum atabılsem ondan sonrada unıversıteyı acıktan bıtırırım ama yemın ederımkı su an bu memurluga cok ıhtıyacım var mılletın elınde ıscıyım guvenlı bır ısım yok cok zordayım rabbım yardımcımız olsun ınsallah bakalım kurada rabbım bıze bır yer nasıp etcekmı hayırlısı

cok saol kardes allah razı olsun ınsallah

zor kardes zor engelli oldunmu daha zor daha kötü davranıyorlar engelli işçiye özel sektörde kuralarda inş şansın bol olur.

arkadaşlar lütfen ilgisiz alakasız şeylerden bahsetmeyelim. eğer baska konulardan konusmak isteyen arkadaslar varsa forumdan başlık açabilir ve konusabilirler. burada hangi memurlugu ve neden secelim onu tartısıyoruz

kusura bakma devrım canavar haklısın allah razı olsun karargah ınsallah bakalım hayırlısı artık rabbım kısmet etmısse olcak herkese bol sans allah hepınızın yardımcısı olsun ınsallah

ben matemetikçiyim. duymam tek kulak, görme %50, yürüme koltuk değnekli, ellerimle pek yazı yazamıyorum. bilgisayar yavaş kullanıyorum bazen yanlış tuşlara basıyorum. Raporumda iyi görme,iyi duyma ve her iki ellerini kullanabileceği işlerde çalışamaz yazıyor. hangi kurumu tercih edersem sorun yaşamam. istanbul ümraniyede yaşayan biriyim. sağlık bakanlı mı, MEB mi, belediye mi? yoksa başkası mı. yorumlarınızı bekliyorum

öncelikle allah gönlünüze göre versin diyerek başlayım olumsuz olaylara

1 ) şu an devlet dairesi olsunda neresi olursa olsun diyen arkadaşları 5 yıl sonra tanımak istemezsiniz ( iş hakkındaki görüşleriyle ilgili )

2 ) bilgisayar bildiğinize veya sertifikanızın olduguna lanet okuttururlar . ( işe girin ama sakın ha bilgisayardan anlamayın )

3 ) iyi niyetli olun ve dünyanın kaç bucak olduğunu görün ( kıssaca ilk enayilik de diyebiliriz ama bu enayilik üstünüze yapış ve hiç çıkmaz . bir bakmışınız her işi siz yapıyorsunuz)

4 ) maaşı düşünen arkadaşlar rahat rahat harcayamadıktan sonra milyar alsan ne fayda ? ( her zaman rahatınızı düşünün )

a ) memurlar iki yüzlüdür sakın ha güvenmeyin ( maalesef bende bir memurum ve onlar gibi olmamaya çalışıyorum )

b ) işinizi yapın ama hiç bir zaman bir fazlasını yapmayın ( bir eksiğini yapmanız faydanızadır )

c ) kimsenin sizi anlamasını beklemeyin ( beklediginiz insanıda kimse anlamaz , kimsenin umrunda da olmazsınız )

d ) ağız dalaşına girmeyin yada söz ile iş yapmayın ( her memur inkar eder . açıkta bulursun kendini etrafında yeller eser )

e ) BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM . SAKIN HA KENDİNİZİ KANITLAMAYA ÇALIŞMAYIN BU HAYATINIZIN HATASI OLUR .

f ) ENGELİNİZİ KULLANIN bu ayıp değil çünkü sen kullanmazsan diğerleri seni kullanır . hatta engellinin sahip olduğu hakları sağlıklı memura ver bak senden daha güzel o hakka sahip çıkar

g ) memuriyette eski yeni olmaz herkes eşittir sakın ha eskileri amirinizmiş gibi şımartmayın

h ) size işi ögretecek kişileri o işi biliyor eğer iyi davranmazsam bana öğretmez diye şımartmayın aksine ya bana öğretirsin yada kendin yaparsın politikası izleyin

ı ) vatandaşla fazlaca haşır neşir olan birimlerden uzak durun çünkü ordaki çalışanların çoğu uzun zaman önce insanlıktan çıktı haberiniz olsun

şu an aklıma gelen bunlar . geldkçe eklerim

saygılar

Üst Alt