Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 ÖMSS tercih sonuçları açıklandı!

Iğdır Lisans mezunu 6 kadro verilmiş sadece 2 yerleştirme olmuş :( lisans mezunu olmak tek şartmış, hayırlısı olsun, 27 Nisan'a az bir zaman kaldı bu durum bence sizleri daha da hırslandırmalı diye düşünüyorum atanmadık diye üzülmek yerine inşallah Nisandaki sınava iyi çalışarak daha iyi yerlere yerleşirsiniz ve bugün için iyi ki de o zaman olmamıştı dersiniz.

Ilgın aynen katılıyorum, Şeyma anlıyabiliyorum bende önce baktım hangi il diye eğer istanbul olsaydı :D direk şeymanın formasyonu yandı diyecektim :)

İbooooooooooooo ben sana istanbula atadım dememişmiydim çabuk benim o mesajımı bul kardeşim hayırlı olsun düğün başlasın :D

Atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Atanmayanlar üzülmesin nisanda yapılacak sınava hazırlansınlar.

Ne düğünü:)
Hadi bio kolları sivayalım nisan sınavı bizi bekler:)

İbrahim de çoşmaya hazır bi vaziyette pozisyon almış :D:D:D Alemsin İboooo. sesli güldüm.:D

Ben yarın valiliğe müracat yapacam gazi çocuğu olarak sonrasına bakarız, Düğün bizim ibonun düğünü :)

Alem buysa kral ibolar :) adaşıma karışmayın atama oldu ibo kız kaçıracaktı kendi kaçtı galiba :D

manisaya atandım, darısı atanamayan arkadaşlara ınsallah.

Sen atanırsan ne ? :D

.......:) Atanırsam göcez. sürpriz olsun:p

Sendemi evleniyorsun yoksa :D İnşAllah atanırsın sende Allah herkesin gönlüne göre versin...

nisanda olacak sınav çok önemli..ilk sınavda direkten dönenler bunda kesinlikle atanacaktır..ama üstüne düşeni yapanlar.. emeğin yemeğini yemenize az kaldı dostlar..ha gayret ...

Arkadaş yine mi gol değil yaaa :D Atanan herkese hayırlı uğurlu olsun :)

Bio 7 aylıkmısın nesin? Az kaldı nisana:)

:) yok tam 9 ay 15 günlük :D

T.C. Kimlik Numarası
Adı ve Soyadı
MUSTAFA
Öğrenim Durumu
ORTAÖĞRETİM
Özür Grubu
GENEL ÖZÜRLÜ
Program/Alan
1595 - FEN / FEN BİLİMLERİ

Kadro Kodu
190140095
Tercih Sırası
1
Yerleştirme Puanı
ÖMSSP1 - 78,39371
Kurum Adı
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Kadro Unvanı
HİZMETLİ (MUĞLA / TÜM İLÇELER - Taşra)

BU KAZANDIM ANLAMINA GELİYOR DEĞİLMİ YALNIŞ ANLAMADIM BEN

:D hayırlı olsun mustafa kardeş :D

Sende sağ ol mustafa kardeşim umarım herkes mutlu olur bir gün hayırlısı herşeyin...

Muzir hayırlı olsun arkadaşım....

tesekkur ederım darısı senın ve dier adayların basına ıbrahım bey

Çok teşekkür ederim arkadaşım Herşeyin hayırlısı önce işi olmayanlara olsun inşAllah...

atanan arkadaşlara hayırlı olsun darısız bize inş.27 nisanı iple çekiyorum ilk kez gircem ekpss lisans düzeyinde acaba atanmak için kaç almalıyım lisans için 75 80 yeterlimi

atananlar sınava girecekmi merak ettim :D hayırlı olsun. mustafa atanmışsın :D evrakları toplarla

Üst Alt