Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 ÖMSS tercih sonuçları açıklandı!

devlet iyice tadını tuzunu kaçırdı engellileri sömürmeye alışmışlar
koca memlekette 460 kişi alıp atama yaptım diye seçim öncesi milletin gözünü boyuyorlar önceden 77di zaten 77 puanda kalmış ortaöğretim mezunları yazık gunah onca insanın umuduyla oynamayın

diyorlarki nisanda sınav olucak bu sene zaten toplamda zaten az memur alacaklar o na doğru orantıyla engelli alımıda az olacaktır zannetmıyorum sınavdan sonra 10bin kişi alacaklarını en fazla 5-6binde kalacaktır...

Bio;
Kardeşim teşekkür ederim :) Sen biliyon halledicez :):)

ILqıN;
Aynen bende öyle yaptım aptala dönüorsun kimi arasa sanki açmıyor teli gibi geliyor :) en çokta annem canım annem sevindi :)

sonbahar.44;
Kardeşim atandım evet dün baya bi karıştı burası benim çalıştığım yer ve sevdiklerim dönemedim buraya llahım hrkese nasip etsin. istanbul mebe atandım :)

engelli_eskisehir;

Öncelikle hayırlı olsun ! Antalya merkez de kalırsanız yardımcı oluruz.

atanan arkadaşlara hayırlı olsun Allah bizede nasip eder inş.

muhendis3232;

valla hocam ben öyle bakmıyorum duruma. Mesela ben 2012 ömss den haberim yoktu, sınav ilk defa yapılmıştı ve benim gibi bir çok kişinin katılamadığını tahmin ediyorum. Ki aradan da 2 yıllık bir süreç geçmiş, duymayan kalmamıştır. Bu yüzden katılımın yüksek olmasını bekliyorum.

Arkadaşlar tekrar söylüyorum, atanan arkadaşlara hayırlı olsun, atanamayan arkadaşlar ise sınava daha varken çok iyi motive olup iyi çalışıp iyi bir puan almaya çabalayın bu süre zarfında ne gibi kararlar yasalar veya yönetmelikler çıkar kılavuzda neler değişir bilinmez ancak sizler sadece kafanızı derse verin umarım herkes için hayırlısı olur Dua ve muhabbetle kalın...

Haydi hayırlısı..eninde sonunda olacak bu atama..bugün olmadı seneye..

daha önceki dönemde kura da ilede atama yapılmıştı bu sefer olmayacak mı?

27 Nisan'a yaklaşık 2 ay kadar bir süre var bu sürede bol bol soru çözerek, yanlışlarınızı kontrol ederek düzenli çalışırsanız bence başarılı olursunuz, günlük haberleri izleyerek güncel bilgi sahibi olmanızda fayda var. Atanamamış olmak memur olmanıza engel değil sadece bir sonrakine kalmış olmanızın göstergesi, hırslanarak kendi içinizde yapabilirim yapmalıyım demelisiniz mutluluk için tren kaçmış sayılmaz sadece bir sonraki seferine yetişmeniz lazım :)

atanan argadaşların duygularını biliyorum!!! 4 yıl önce aynı duyguyu ben yaşadım:) SAMSUN'a atanan argadaşlara itina ile yardımcı olunur :)
Atanamayan kardeşlerime sesleniyorum; Hayat sadece sınavdan ibaret değil! Nasip denen şey var ve siz çalışın gerisini ALLAH'a bırakın!İçinizden demesi kolay diyenler olacaktır aynı duyguları bende yaşadım çünkü ama yapacak bişey yok!
Saygılar...

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun. ha bu arada, Samsun Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan var mı?

Ben de canikteyim, memuriyette 6. yılım. Yeni atananlara yardımcı olabilirim diye yazmıştım. :)

Bende 4. senendeyim:) bende yardımcı olmak için yazdım...

ümmügül;
emin ol önlisans için o kadar kadro ayrılsaydı önlisansımda taban puanı 50-55 aralığını görürdü

ILqıN;

çok üzüldüm bende ama katılıyorum sana ve şuan lisansım bakalım ne olcak

Memur bölümüne atanabilmek için önlisans , lisans okumak şart mı lise mezunu memurluğa tercih yapamıyor mu ?

Mehmet daha önceki kadrolarda liseyede memur kadrosu vardı bu aceleye getirilen bir atama oldu kardeşim.

<Anladım abi demek istediğin şu bu son tercih olduğu için koymadılar ama 1.tercih de liseler için memur bölümünü açıyorlar .

Evet mehmet kardeşim aynen öyle sen ders çalışmaya hız ver şimdilik bunları boşver :)

lise mezunu daha önce alım oldu memur olarak... benim kuzen lise mezunu nüfusa atandı

Atananlara hayırlı olsun sadece atandım demek yerine herkes il ve kurumunu belirtse süper olcak :)
İstanbul'a yerleşecek bir bayan memura kalıcak yer konusunda yardımcı olabilirim.

Üst Alt