Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 ÖMSS tercih sonuçları açıklandı!

Mühendis kardeşim ; Çalışanlar ve emekli olanların bundan sonraki sınava girmeleri hakkında biraz sıkıntı yaşayabilirler en son çalışma ve sosyal güvenlik bakanının bu yönde bir talimatı var çalışma yapıyorlar sonuç ne olur bilinmez.

teşekkürler bakalım ne evrak hazırlıyacağımı bilsem hazırlıyacağım inşaallah :D

ben girmem :eek: bende ne gibi evraklar hazırlandıgını bilmiorum ama gecmis konulara baktım şunlar istemiş ;

ikametgah belgesi
- nufus kayıt ornei
- saglık raporu
- diploma
- 6 adet vesikalık resim
- mal bildirim beyannamesi
-sabıka belgesi.

memurlar net açıklamış ne verağı istendiğini okuyun orayı

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun 2014 sınavı benim bildiğim ağustos ayında yapılacak bilgisi ve kaynağı olan yazsın lutfen

muhendis3232;

tam olarak linki vrebilirmisin ben göremedim sana zahmet

Ekpss sınavı

Arkadaşlar ben ÖMSS ile yapılan 3 atamada da yerleşemiyorsam bundan sonra yapılacak atamalarda da hiç atanamayacağım yaavv insan 3. atamada yerleşemez mi yaa artık umudum kalmadı 14 senedir sınav sınav sınav yok artık yaaa...

Dadaş Murat;

27 nisanda dadaş sınav osym sitesinden bak istersen

ben atanmadım çünkü tercih yapmadım çünkü sınava girmedim o yüzden atanamadım

Teşekkürler arkadaşlar vallaha zaten bulunduğum yeri ilk tercihe koymuştum ilk tercih ve 1. sırada atandım.Bundan sonraki mücadelemize yine kaldığımız yerden devam edeceğiz.Biz atandık atanmayanlar başının çaresine baksın mantığı yok bizde.Hoş facebook üzerinde onlarca sayfa vardı çoğu atandı bir daha o sayfaya bakan bile olmadı.Bu konuda gerçekten vefasız olduğumuz bir gerçek.Biz bize destek olmayacaksak başkasının bizi düşünmesini empati kurmasını nasıl bekleyeceğiz.Genelde twitter ve facebook üzerinde etkin bir faliyet yürütüyordum ama bundan sonra ağırlığı bu site ve forum üzerine vereceğim.Herkes için tekrar hayırlı olsun.

Arkadaslar atanamadik malesef, atananlara hayirli olsun allah yardimcilari olsun,ibrahim ozturk nerdesin atandin mi...1600 kisi siteden deil heralde..

sonbahar.44 hatırladığım kadarıyla puanın yüksekti ama tercih ettiğin yerler demekki yüksek puanla kapatmış hakkımızda hayırlısı

MoonWalker;

çok doğru diyorsun atanana kadar burda kedi gibi gözlerini açarlar soru üstüne soru sorarlar atandınmı siteye bidaha girmezler..sözüm onlara..sitede soru soruyorum adama kurumun hakkında bilgi verirmisin çalışma şartları vs..hiç oralı olan yok..umarım tüm atananlar yine aktif olur sitede..

anasayfayı akıl edecek akılmı kadı bende onu hiç sormuyosun işyerinde masada evraklar birikti iş bile yapamıyorum ne yaptığımı bilemiyorum şoku atlatamadım :D

27 nisandaki sınava 2012 de katılanların 4 katı olarak katılacağını ön görüyorum. 27 nisanda çok büyük çekişmelere sahne olacağını bekliyorum. Taban puanlarda fırlayacak eğer kadrolar yine 2012deki gibi açılırsa. Çalışıyoruz bakalım hadi hayırlısın :)

bu atama yeni ekpss atamaları açısısından iyimi kötümü oldu lisans olarak ilk atamada gitmek için 75 80 yeterlimi

suskun62;

ortaöğretim= 60000
önlisans=10000
lisans=5000 civarı

ben böyle tahmin ediyorum giren sayısını :D

Lise 70 bin'i gecerHaberi olmayan, raporu olmayan, bir sürü engelli insan var.Hatta ve hatta önlisans ve lisans mezunlarida baya bir artis gösterecektir basvurularda.Kura ve sinav basvurusu toplam 120 bin idi 2012 ömss de. Bu sayi 150 bini bulur gibime geliyor.

kimler atandı bakem görelim:D

hayırlı uğurlu olsun şimdiden allah utandırmasın inş

muhendis3232;

lisansı 10-15 bin arası bekliyorum, diğerleri daha da artar, inş söyle 1000 lisans katılır 10 bin kadro açılır :)

Yeni üye oldum.İzmir e atandım ama ne yapacağım konusunda bi fikir sahibi değilim.Bunun için yardımlarınız bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Yeni sınava benim tahminimce sayı olarak daha az bir başvuru olabilir tabi bu bir tahmin.Nedeni ise atananların sayısı itibariyle gecen katılımdan cok daha fazlası olmayacağından emin olabilirsiniz.

Ortaöğretim: 45.000

Önlisans:6.000-7.000 civarı

Lisans:3.000 civarı

Lisans mezunları için taban puanın 70-75 arası olacağını çok rahat söyleyebilirim.Önlisans 75-80 arası lise için sayı yüksek olacağından min. 85 puanı hedefleyin arkadaşlar.

RcPDmrL;

Ne mezunu olarak atandınız? Şayet lisans ise personel.meb.gov.tr de açıklama yapılmış.Diğer alanlardan atandıysanız zaten size atandıgınız kurumdan bir yazı gelecek o yazıyla birlikte istedikleri evrakları hazırlayıp verilen süre içinde en yakın müdürlüğe başvurunuzu yaparsınız.En sağlıklı bilgiyi yine atandığınız kurumun müdürlüğünü arayıp bilgi almak.

2014 YILI ENGELLİ PERSONEL İSTİHDAMI KAPSAMINDA BAKANLIĞIMIZ TAŞRA TEŞKİLATI KADROLARINA YERLEŞTİRİLEN ADAYLARA İLİŞKİN DUYURU29 Nisan 2013 tarihinde yapılmış olan 2012-ÖMSS sınavı sonucu Bakanlığımız Taşra Teşkilatı emrine04/02/2014 tarihi itibariyle ÖSYM tarafından yerleştirilen adayların atamaları yerleştirildikleri İl Milli Eğitim Müdürlüklerince yürütülecektir.Yerleştirmesi yapılan aday listelerinin ÖSYM tarafından Bakanlığımıza gönderilmesinin ardından, listeler atama iş ve işlemleri gerçekleştirilmek üzere ilgili Valiliklere gönderilecektir.Bu nedenle adayların yerleştirildikleri İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.Adaylar yerleştirildikleri İl Milli Eğitim Müdürlüklerine aşağıdaki belgeler ile birlikte en geç 21/02/2014 tarihine kadar şahsen başvuruda bulunacaklardır:a) Öğrenim durumlarını gösterir belgenin aslı veya başvuru sırasında onaylanacak örneği, (Mezun olabilecek durumda iken sınav ve yerleştirmeye başvuru imkanı sağlanan adayların atamalarının yapılabilmesi için, yerleştirme işleminin son başvuru tarihi olan 03/02/2014 tarihi itibariyle sınav başvurusunda beyan ettiği eğitim kurumundan mezun olunması gerekmektedir.)b) Engelli Personel Atama Başvuru Formu, (Ekte yer alan formun el yazısı ile doldurularak imzalanmış şekilde teslim edilmesi gerekmektedir.)c) 3 adet vesikalık fotoğraf,ç) Nüfus cüzdanı fotokopisi,d) Mal bildirim beyannamesi, (Ekte bulunmaktadır.)e) Hizmet cetveli. (Devlet Memuru olarak başka kurumda görev yapan veya yapmış olanlar)f) Özürlü Sağlık Kurulu Raporu.Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüİletişim : İlgili İl Milli Eğitim Müdürlükleri.

ben motor mezunuyum bir kez motor ataması yaptılar 30 kişi aldılar hiçbiri motor mezunu dahi değildi 2 kez daha atama gerçekleştirdiler ne kadar akp li pkk lı fethullahçı yardakçıları varsa yerleştirdiler.ben 72 puanla açıkda kaldım adam 42 puanla imam düz memur oldu idda ediyorum yargıya başvuracağım motor teknisyeni 30 kişi aldılar ben bunların allahlarını vicdanlarını s...yim

ben bu atamalarda yeni atandım önder iktidara ona buna şucuya bucuya bişeyler de ama haşa yazdıklarını yalnış anlamadıysam çok büyük günaha giyosun Allah korusun tövbe istiğfar et

merhaba önder kardeşim bende meslek lisesi motor bölümü mezunuyum nisandaki sınava ilk defa gireceğim inşallah alım fazla olurda herkes atanır

suskun62;

hocam naptın 10 bin lisans diyorsun :D 5100 kişi zaten girdi bunun 3000 e yakını atandı hadi 1000 de katılsa eskilerle falan max 6000 derim..

Üst Alt