yanlış haber o zoro. yukarıda bu konuyla ilgili yazdım. 19 Şubat 2014'de Resmi Gazete'de yayınlanan Kanun değişikliği ile evde bakım aylıkları gösterge sayısı ve memur katsayısının çarpımına göre belirleniyor. siz o tarihten itibaren zaten o hesaba göre aylık aldınız. her iki hesabı da kendim yapmıştım. hatta yazdım o olayı da. gösterge sayısını oyle hazırlmışlar ki memur katsayısıyla çarptınızda aynı asgari ücretin asgari geçim indiirimi düşülmüş miktarı kadar çıkıyor. siz de değişikliği anlamadınız bile. o yuzden siz bu değişiklikten dolayı 2014 yılında tam 1 yıl boyunca aynı miktarda evde bakım aylıgı aldınız!
asgari ücrete göre belirlenseydi sizin 2014 yılında altı ayda bir maaşınız değişecekti. değişti mi? yok.
gazetelerin de tabi bu değişiklikten haberleri bile yok!
buyrun 19 Şubat 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan 6518 Sayılı Kanun'un 21. maddesine bakınız:T.C. Resmi Gazete
Bu madde ile 2828 sayılı Kanun'un ek 7. Maddesinde değişiklik yapılmıştır ve evde bakım aylıklarının gösterge sayısı ve memur katsayısının çarpımına göre ödeneceği belirtilmiştir. ve 2013 toplu sözleşmede memur katsayısı da 1 yıllık ayarlandıgından dolayı da siz evde bakım aylıklarını 2014 yılında artmadan bir yıl boyunca aynı aldınız!
asgari ücrete göre belirlenseydi sizin 2014 yılında altı ayda bir maaşınız değişecekti. değişti mi? yok.
gazetelerin de tabi bu değişiklikten haberleri bile yok!
buyrun 19 Şubat 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan 6518 Sayılı Kanun'un 21. maddesine bakınız:T.C. Resmi Gazete
Bu madde ile 2828 sayılı Kanun'un ek 7. Maddesinde değişiklik yapılmıştır ve evde bakım aylıklarının gösterge sayısı ve memur katsayısının çarpımına göre ödeneceği belirtilmiştir. ve 2013 toplu sözleşmede memur katsayısı da 1 yıllık ayarlandıgından dolayı da siz evde bakım aylıklarını 2014 yılında artmadan bir yıl boyunca aynı aldınız!