Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS sonuçlandı açıklandı!

Puanın 74 küsür türkçe bölümü mezunuyum atanma şansım varmı sizce

arkadaslar ekpss'den isteyerek zihinsel olmayıp zihinselden giren fakat rem Ram raporu olmayanların sınavları iptal olacakmıs sonra evrakta sahtecilikten haklarında işlem yapılacakmıs.hadi gözden kaçtı atansa bile atandıgı kurum tarafından ataması yapılamayacak. yanı demem oki boşuna işte ben zihinselden girdim kolay soru cevaplamak için 100 tam puan aldım enayıleri geçtim atanacam dıye boşu boşuna sevinmeyin gerçi zihinselden alım yapılıyormu bilmiyoırum ben görmedim ?.bizim kız arkadasın biri mardine atandı üç ay geçti yazı gedi çalısıtıgı kuruma ataması iptal oldu nedeni sınav bıttıkten 32 sanıye daha elinde kalem tutmus.CD ile görüntüsünü yazıya eklemısler kız aldıgı maaşı bıle geri vermek zorunda kaldı.yok öyle yağma canlar .ALLAH herkese yar ve yardımcı olsun. siz siz olun kul hakkına girmeyin

arkadaslar ekpss'den isteyerek zihinsel olmayıp zihinselden giren fakat rem Ram raporu olmayanların sınavları iptal olacakmıs sonra evrakta sahtecilikten haklarında işlem yapılacakmıs.hadi gözden kaçtı atansa bile atandıgı kurum tarafından ataması yapılamayacak. yanı demem oki boşuna işte ben zihinselden girdim kolay soru cevaplamak için 100 tam puan aldım enayıleri geçtim atanacam dıye boşu boşuna sevinmeyin gerçi zihinselden alım yapılıyormu bilmiyoırum ben görmedim ?.bizim kız arkadasın biri mardine atandı üç ay geçti yazı gedi çalısıtıgı kuruma ataması iptal oldu nedeni sınav bıttıkten 32 sanıye daha elinde kalem tutmus.CD ile görüntüsünü yazıya eklemısler kız aldıgı maaşı bıle geri vermek zorunda kaldı.yok öyle yağma canlar .ALLAH herkese yar ve yardımcı olsun. siz siz olun kul hakkına girmeyin

haklısınız. kesinlikle bunun bir yaptırımı olacaktır. 10 gün sonra olmaz belki ama 1 yıl sonra önlerine geldiğinde geriye yönelik olarak da cezalandırılırlar. çalışmak istemeyenin, aklı işgüzarlığa çalışan birinin devlette iş bulması taraftarı hiç değilim. benim senin işin düştüğünde bunlar hep karşımızda olacaklar. özelde de zaten muhtemelen bulamazlar

benımde 78,58 sıralamam 3933 :) şansımız ikinci atamaya kaldı sanırım

hocam benzer sorular var forumda. bu sene 6000 atama ve bunun 3000-4000 aralığında ortaöğretimden olacağı bir de bulunduğunuz sıralamada şu an hizmetli olup da tekrar sınava giren kişilerin olduğunu düşündüğümüzde ve iyi bir tercihle yerleşebileceğiniz söylendi. ben öyle gördüm hep

haklısınız. kesinlikle bunun bir yaptırımı olacaktır. 10 gün sonra olmaz belki ama 1 yıl sonra önlerine geldiğinde geriye yönelik olarak da cezalandırılırlar. çalışmak istemeyenin, aklı işgüzarlığa çalışan birinin devlette iş bulması taraftarı hiç değilim. benim senin işin düştüğünde bunlar hep karşımızda olacaklar. özelde de zaten muhtemelen bulamazlar

hocam benzer sorular var forumda. bu sene 6000 atama ve bunun 3000-4000 aralığında ortaöğretimden olacağı bir de bulunduğunuz sıralamada şu an hizmetli olup da tekrar sınava giren kişilerin olduğunu düşündüğümüzde ve iyi bir tercihle yerleşebileceğiniz söylendi. ben öyle gördüm hep

benide zihinsel grubundan yazmışlardı ben 2 defa ÖSYM ye dilekçe yazdım düzelttiler...

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 26 2
Genel Kültür Testi 20 8
EKPSSP2 Puanı 100,00000
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 9968

Önlisans Elektronik mezunuyum.Arkadaşlar hangi kurumu önerirsiniz ?

Mrb onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

Hakkı Gürsöz

ben istediğin şehre atama hakkının sadece mebte olduğunu duymuştum şimdi başka şehri yazdık atandık 1 sene aday memurluk dolmadan tayin hakkımız varmı

cem35

hocam diplomanız 22 temmuz tarihli olmalı en geç araştırabilirsiniz yine.... misal atama şartlarında bir sertifikaya sahip olmak demiş ama bende yok dur şu kadroyu yazayım nasıl olsa kurum geç çağıracak deyip yazarsam ve aldığım sertifika tercih süresi içerinde alınmamışsa atama yapılmaz diploma da aynı şekilde siz tercih yaparken o şartları taşıdığınıza dair taahhüt veriyorsunuz aksi halde hem puanınız hem atamanız iptal olur dikkat edin. en geç 22 temmuzda mezun durumda olmanız gerekiyor tercih yapabilmek için.

Mrb arkadaslar bir soru sordum kimse cvplamadi onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim

MeçhulAdam

Dostum yorumunu yeni gördüm bu puan için bütün tercihlerini hizmetli versin Büyükşehirleri hiç düşünme nasip bir veya ikinci aramada şans yüzünüze gülebilir.

İkinci atamada Kesin atanırsın parsam demişti dersin merak etme ama full hizmetli kadrolarını yaz

bayram

Sabrediniz sizde atanırsınız.

Deperli form üyeleri; 2014 ekpss sınavına girmiş ve 79.4 puan almış ve 3. Atamada atanmış birisi olarak diyorum ki siz sadece üzerinize düşen görevleri yapınız. öncesinde dua ediniz allah şüphesiz herşeyi bilen ve verendir. Sonrasında gerek atama sayısının fazla olması gerekse atamaların tez zamanda yapılması için yapılan tüm çalışmalara gerek twet gerekse sosyal medya üzerinden çalışmalara katılınız.

Mrb kamu yonetim lisan mezunuyum..bu bransla hangi kurumlari yazabilirim..
Bir de brans ile mi atama ve tercih yapilacak yoksa herkes istedigi bolumu tercih yapabilir mi

Mrb arkadadlar abiler ekpss den aldigim puan Lise duzeyinde 76.99 siralamam 5338 bu puanla biseyler olurmu nedersiniz

z42oAO.jpg

Önlisans Elektronik mezunuyum.Arkadaşlar hangi kurumu önerirsiniz ?

arkadaşlar formlara baktım kafam karıştı ben lisanstan 75,5 puan aldım atanma durumum nedir konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var

sıralaman iyi ise ve 3. atama olursa olur belki 2. atamada bile atanabilirsin eğer senin için yer farketmez seçici olmazsan diye düşünüyorum

sıralamam 3134. hocam

bence güzel bir tercih sonucu ikinci atama da gelir diye düşünüyorum ilk alım için lisans 1500 falan olursa yada daha fazlada olabilir ve bu sıralamanın içinde öğretmen olanlar da var daha önce atanıp teknik kadroya geçmeye çalışan da onun için senin sıralaman 2. alında epey bi aşağı düşer şansın da artar

Deperli form üyeleri; 2014 ekpss sınavına girmiş ve 79.4 puan almış ve 3. Atamada atanmış birisi olarak diyorum ki siz sadece üzerinize düşen görevleri yapınız. öncesinde dua ediniz allah şüphesiz herşeyi bilen ve verendir. Sonrasında gerek atama sayısının fazla olması gerekse atamaların tez zamanda yapılması için yapılan tüm çalışmalara gerek twet gerekse sosyal medya üzerinden çalışmalara katılınız.

merhaba
su an bende sizinle aynı puanı aldım bu sene puanım 79,40 sıralama 3300 lerde siz kaçıncı atamada yerleştiniz ayrıca benim yerleşmem mümkünmüdür hizmetli tercih etmeyi düşünüyorum

inşallah millet vekili bennur karaburun 1000 in üzerinde ekpss ye giren öğretmen adayı olduğunu twetter hesabında beyan etmiş. öğretmen adayları düz memurluğa tercih etmezlerse alanı olmayan arkadaşlara rahatlıkla girer düşüncesindeyim.

Üst Alt