Puanın 74 küsür türkçe bölümü mezunuyum atanma şansım varmı sizce
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
benımde 78,58 sıralamam 393378.600 puan ile 3900. siradayim.birinci atama hayal.ikinci olurmu bi cvp yazin beyler liseden.moral cok bozuk.
arkadaslar ekpss'den isteyerek zihinsel olmayıp zihinselden giren fakat rem Ram raporu olmayanların sınavları iptal olacakmıs sonra evrakta sahtecilikten haklarında işlem yapılacakmıs.hadi gözden kaçtı atansa bile atandıgı kurum tarafından ataması yapılamayacak. yanı demem oki boşuna işte ben zihinselden girdim kolay soru cevaplamak için 100 tam puan aldım enayıleri geçtim atanacam dıye boşu boşuna sevinmeyin gerçi zihinselden alım yapılıyormu bilmiyoırum ben görmedim ?.bizim kız arkadasın biri mardine atandı üç ay geçti yazı gedi çalısıtıgı kuruma ataması iptal oldu nedeni sınav bıttıkten 32 sanıye daha elinde kalem tutmus.CD ile görüntüsünü yazıya eklemısler kız aldıgı maaşı bıle geri vermek zorunda kaldı.yok öyle yağma canlar .ALLAH herkese yar ve yardımcı olsun. siz siz olun kul hakkına girmeyin
benımde 78,58 sıralamam 3933şansımız ikinci atamaya kaldı sanırım
haklısınız. kesinlikle bunun bir yaptırımı olacaktır. 10 gün sonra olmaz belki ama 1 yıl sonra önlerine geldiğinde geriye yönelik olarak da cezalandırılırlar. çalışmak istemeyenin, aklı işgüzarlığa çalışan birinin devlette iş bulması taraftarı hiç değilim. benim senin işin düştüğünde bunlar hep karşımızda olacaklar. özelde de zaten muhtemelen bulamazlar
hocam benzer sorular var forumda. bu sene 6000 atama ve bunun 3000-4000 aralığında ortaöğretimden olacağı bir de bulunduğunuz sıralamada şu an hizmetli olup da tekrar sınava giren kişilerin olduğunu düşündüğümüzde ve iyi bir tercihle yerleşebileceğiniz söylendi. ben öyle gördüm hep
![]()
Önlisans Elektronik mezunuyum.Arkadaşlar hangi kurumu önerirsiniz ?
sıralamam 3134. hocam
Deperli form üyeleri; 2014 ekpss sınavına girmiş ve 79.4 puan almış ve 3. Atamada atanmış birisi olarak diyorum ki siz sadece üzerinize düşen görevleri yapınız. öncesinde dua ediniz allah şüphesiz herşeyi bilen ve verendir. Sonrasında gerek atama sayısının fazla olması gerekse atamaların tez zamanda yapılması için yapılan tüm çalışmalara gerek twet gerekse sosyal medya üzerinden çalışmalara katılınız.