Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ortaöğretim Ekpss puan ve sırlamalar

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 86.85 puan aldım 657 oldum sizce memur olarak atanirmiyim orta öğretim? Birde bu yil acaba memur kontenjanı ne olacak 700 kisi alinirsa liseden olma şansım yüksek olur degilmi?

Davetsiz : Hayır zihinselden girmedim ilkokul öncesi işitme bölümünden girdim

Lise düzeyi 82 puan 2200 sıralama memurluk şansım varmı acaba....

slm 76 puan aldım sizce son atamada hizmetliye atanma şansım nedir ortaöğretimden düzlise

76 puan 5600 sıra şansım var mı acaba

3.atama olursa atanırsın. Fakat doğru tercih ve açılıcak kadro sayısına bağlı. Geçen atamalarda 77 ye kadar düştü düz lise. Alımlar geçen sefer ki gibi olursa 75 e kadar düşer 3.atamada.

Milli Eğitim Bakanlığı Hakkında;
1-MEB de Hizmetli genel olarak engel durumuna göre çalıştırılır kimse sizden yapamayacağınız iş isteyemez
2-Genel olarak memur olarak değerlendirilirsiniz
3-Maaş Hizmetli de Bekar Lise Mezunu 2080 TL (Temmuz zammı hariç) Memur 2240 TL
4-Atandığınız zaman işler hızlı yürür İl Milli eğitim müdürlüğüne evraklar teslim edilir ve 1 ile 1.5 ayda iş başı yaparsınız
5-İl ve İlçe Milli Eğitimler okullardan daha hareketlidir (tavsiye ederim)
6-2014 ilk atamasıyla atandım 1 yıl İl milli eğitim ve 1 yıldır da ilçe Milli eğitim de hep atama ve personel işleriyle uğraştım
7-2016 EKPSS ye Bilişim teknolojileri mezunu olarak girdim 150 sıralama 93 puan Teknisyen düşünüyorum
8-Bu yıl sıralamalar düşmüş ayrıca açılacak kadroya bağlı olarak Hizmetli ilk atamada 82-83 bandında olur diye düşünüyorum
9-Memur VHKİ B.İşletmeni veya Tekniyen açılacak kadroya bağlıdır.

Bwnimde lise 87 sira 635 şuab hiznetliyim memurluk gelirmi bide onumuzdw memmur olupta tekrar memurluk yazanayacaj tahmini kac kisi vardir

Memur kadrosunda olup da tekrar sınava giren sayısı azdır hizmetli olup tekrar sınava giren sayısı yüksek olabilir sıralamana gelince 2014 de senin puanını alan 1200. sıradaydı buda sıralamaların değiştiğini gösteriyor açılacak kadro sayısına göre değişir her zaman şansın var bence gelebilir sana il ayrımın var mı bilmiyorum ama hakkında hayırlısı

2014 de siralamasi 640 olanın puanı 91 di sira olarak 1350 idi 87 puanin sirasi yani başari sirasi yari yariya düşmüş genelde bati yzazacam izmirliyim ikinci atamayi beklesem izmir falanda gelwbilirmi

2.atamada kesin gelir inşallah istediğin yer gelir kardeş bende büyük şehirler hariç yazacağım inşallah teknisyen falan açarlar da şansın yüksek :)

Kardeşim allahın izniyle senin iş ilk atamada olur inşallah benimde memurluk gelirde şu hizmetliden kurtulurum twrcihlerden önce bıranş sıralamasını yayinlasalar cok iyi olur

Arkadaslar 81 . 07928 puan siralamam 2454 hayırlısı Inşallah

merhaba benim ekpps1 puanım 78.145 sıralamam da 4280 tüm tercihlerimi küçük nüfuslu yerler ve meb hizmetli kadrosu olarak yapacağım. sizce ilk atamada atanabilir miyim ?

Akın bey lise mezun sınava girenlerin 80 puan alanlar kaç kişi 8o üstü alanlar yüzde kackisi sizce bizim puanm z 81 küsür memur atanma şansımız varmı yardimci olursaniz sevinirim

Geçen yıllarda açılan memur kadrosu sayısını bilmiyorum ki onu nereden öğrenebiliriz arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz memur kadrosu ortalama ne kadar açılıyor?

2014 de siralamasi 640 olanın puanı 91 di sira olarak 1350 idi 87 puanin sirasi yani başari sirasi yari yariya düşmüş genelde bati yzazacam izmirliyim ikinci atamayi beklesem izmir falanda gelwbilirmi

2014 ekpss deki durumum

87 puanla,ortaöğretim,genel sınıf, tercihlerde sadece memur yazmıştım, 3üncü atamada yerleştim
genel yetenek 26 doğru 4 yanlış
genel kültür 20 doğru 7 yanlış
49527 kişiden 1338 inci

Siz 43 netle 87 almışsınız ve sıralamanız 1338 ben bu yıl 41.5 netle 87 aldim siralama 635 arada 700 kişi oynuyor benim puan 2014 deki 91 puana falan denk geliyor bu yil baya bir oynama olmuş sizce memurluk şansım ne şuan hizmetliyim.siz bu yil sinava girdinizmi

ama 2014 ekpss sınavında böyle bişey var mesela istanbul meb hizmetli kadrosunu tercih yaptım 78.30922 orta öğretim puanımla ama taban puanlarda ist için en küçük puan:78.21283 en büyük:82.19983 yazıyor normalde atanmam gerekmezmiydi ve buna benze yaklaşık 10 tercihim bulunmakta bilgisi olan bu konuda beni bilgilendirirse sevinirim

Yok bu yıl sınava girmedim.1de olmasa bile 2incide memur olarak atanabilirsiniz bence siralamaniz iyi @haaan2036

ama 2014 ekpss sınavında böyle bişey var mesela istanbul meb hizmetli kadrosunu tercih yaptım 78.30922 orta öğretim puanımla ama taban puanlarda ist için en küçük puan:78.21283 en büyük:82.19983 yazıyor normalde atanmam gerekmezmiydi ve buna benze yaklaşık 10 tercihim bulunmakta bilgisi olan bu konuda beni bilgilendirirse sevinirim
tekrar kontrol edin derim, böyle birşey olamaması lazım, sizin yazdığınız yer olduğundan eminmisiniz, sonuçta bilgisayar ortamında puana göre sıralanıyor

sizin dediğinizi herkes söyledi ama aynen dediğim gibi hatta sadece istanbul değil buna benzer yaklaşık 10 tercihim var acaba ösym ye dilekçe yazsak cevap alabilirmiyiz

ösym ile tlf ile görüştüm dedikleri tercih sıralamasıda önemliymiş ama net olarak bakalım dilekçemize karşılık ne cvp verecekler

Ekpssden 83 aldım sıralama 1500 lerde bir yer gelir mi Ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar teşekkürler

Üst Alt