Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ortaöğretim Ekpss puan ve sırlamalar

Açıklanması eşitlik ilkesine aykırı zaten.

86 puan aldım. 801. sıradayım. Memur olmak istiyorum fakat ilk atamada imkansız gibi sanırım. İkinci atama tahminen ilk atamadan ne kadar sonra olur?

Ekpss 75 puan aldım 52 bin küsüratın içinden 7 bin ortaöğretim mezunuyum

Tercih nasıl yapılır puan çok önemli mi 1. Yerleştirme ne demek atama mı yani ???

Tercihlerini ösym nin sitesinden yapacaksın 1. Atama evet

ortaöğretim 86.779 sıralamam 668 ilk atamada memurluk olur mu arkadaslar sadece rize ve trabzon yazcam

herkese selam modaratör abi ortaöğretimden sınava girdim
78.9 puan
3706 sıralama
sizce ilk atamada hizmetli gelirmi

Kilavuz ne zaman yayinlarlar acaba

77 aldim 4000 deyim ekpss 1 yaziyo bitinci atama peki olmazsa diger atamalara katilamiyomuyum yani

Tabi katılabilirsin diğer atamalara.

Davetsiz bundan önceki alımlara göre düşünürsek atanırsın çünkü önünde hizmetli olup ta yüksek puan alan çok kişi var diye düşünüyorum yinede kaç kişi alınacak bilmiyoruz sadece fikir yürütebiliyoruz.

hakkımızda hayırlısı olsun bu yıl yüksek not alan kişi sayısı az 2014 sınavında 82-83 alanlar 3700. sıradalardı şimdi ben 78.9 aldım 3700 sıradayım 2014 sınavında 82-83 alıp 3700 sıradakiler hepsi atandı kısmetse bende atanırım diye düşünüyorum ne dersiniz

arkadaslar ben yerleşmiş biri olarak söyliyeyım onemlı olan tercıh ıyı bır tercıh yapılması lazım ıyı arastırılmalı bos yerler

Geçen dönem siralamalar hizmetli sınıfında 5500 lere kadar gerilemişti bu sene daha çok alım olabilir çünkü ilk atamada zaten fazla alım yapılıyor tüm atamalarda sıralama 6000 _6500 olabilir tabi bu 2. 3. Alımlardaki sayılara baglı

sarasota abi 78.9 puanım 3706 sıra benim benim için yorumların nedir abi

ilk olmasa bile 2.olabilir ama önce bir kadroları görmeliyiz hizmetli alımı çok oluyor genelde davetsiz

Ekpss ortaöğretim

Ekpss ortaöğretim tercihler ne zaman başlıyor? bilgisi olan var mı?

EKPSSP1 Puanı
78,19666

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
4228

Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı
52728

Herkezin gönlünce olsun... Kendi tecrübelerime bakarak, ilk tercihlerde 3000 alım olsa bile doğru tercih önemli, doğru tercih yapılırsa hizmetli kadrosu da istenirse eğer ilk tercihlerde bile umudum çok fazla. Bu yazım almış olduğunuz puanlar karşılığı aklınızdaki sorulara umarım bir nebze rahatlatıcı terapi olmuştur. Rahat olun arkadaşlar, önce istemelisiniz sonra hissederseniz gerisini tercihlere bırakın ve DUA ile tevekkül edin.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.. (hee bu arada bu puan ve durum eşimin düz lise)

şimdiki aklım olsaydı 2012 nin 3. yerleştirmesinde değilde 1. yerleştirmesinde hizmetli yazar yerleşirdim.

2013 nisan ayı atamalarında 79,63 puanla hizmetli olarak atandım. 2016 Ekpss sınavına girdim 84'e yakın bir puanla 1400 - 1500 aralığındayım istediğim kadro gelirse tercih yaparım. Yıllarca özel sektörde çile dolduran arkadaşlar eyvah dememek için puanın kaç olursa olsun hizmetli kadrosunu da tercih etmelerini şahsi önerim olarak kabul edin.

78,3 puanla 4071 sıralamam var.Elektrik bölümü mezunuyum.Neresi olursa yazacağım.Genelde hizmetli.Acaba olurmu ki?

78.9 puan 3706 sıralama ilk atamada sizce hizmetli gelirmi

74.99 puanım sıralamam 7604 , imam hatip mezunuyum kuran kursu öğreticiliği istiyorum gelme ihtimali nedir

Arkadaşlar ılk atamada 6000 üzerı alım olucak ve bunun muhtemelen 3000 kişisi orta öğretımdır...geçmiş yıllara bakarsak yuksek puanla tercıhde yanlışlık yapıp boşta kalanda var.düşük puanla atananda var...yıl ıçınde ıkıncı ve üçüncü atamayıda olacagını varsayarsak ortlama 7000 kişi orta ögretım alınır bence buda ılk 7000 kişinın atanabılecegını gösterıyor sıaralamada 7000 olanlar atanabılır.ben öncekı yılda 85 puan aldım ,ılk atamada 10 memurluk 20 hızmetlı yazdım olmadı .ıkıncı atamada 30 hızmetlı ayazarak atandım ,orta ögretımde memurluk çok zor galıba 90 altındakıler ılk atamada aklından bıule geçirmesınler derım .en dogrusu önce hımzetlı olarak atanıp zamanla ıkıncı aşamaya geçmek ,bunları ıhtıyaçlı arkadaşlar için yazdım.ama benım maddı ımkanım var beklerım derse memurluk yazıp çıkmasa bır sonrakı atamayı beklerım derse başka...

net bir anlatım yapmışsın bu dönem eğer 2. Ve olursa 3. Atamalarda ilk alım gibi biraz fazla alım yapılırsa dediğin gibi olur ve sıralamada umarım dediğin sayılara kadar geriler
pasini

Merhaba Arkadaşlar 2016 ekpss lise düzeyi puanım 81.00. Bilgisayar işletmeni sertifikam mevcut.Özel sektörde 18 yıldır çalışıyorum.4400 gün ssk günüm mevcut.Bu puanla ilk atamada memur olma şansım varmıdır? Bu arada ortapedik engelliyim.protez ile hayatıma devam etmeye çalışıyorum.Bilgisi olan arkadaştan yanıt bekliyorum..

Üst Alt