Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ortaöğretim Ekpss puan ve sırlamalar

umudumrabbim evet 2 yada 3 puan aşağı düştü yani geçen seneki 80 puan bu seneki 77 puan vs. gibi
shnmrtyrn rica ederim ALLAH herkesin gönlüne göre versin hele de 2 sene çalışıp emek verenler var herkesin yüzü gülsün

sarasota evet abi haklsıın ve bazı arkadaşlar 2014 e gore kesişn konusuyor bence tercih zamanı her sey netleşir 80 puan ilk atamada bile memurluk icin yetebilri de biz bilemeyiz Allah cok iyi bilir..

umudumrabbim 2014 e göre puanları 2 yada 3 puan aşağı çek ayrıca ilk atamada 6000 alım olacak yani 2. alımla birlikte puanlar sanılandan çok daha aşağıya düşebilir tabiki bu 2. alımda atanacak kişi sayısına bağlı

inşallah ortaöğretim komple kalkar önlisans mezunu olanlar boşuna mezun oldu...

2014 yılından bu yada 2015 dahil olmak üzere 11.000 kişi atanmıiş.

Tercihler hakkinda.. acil yardım

Merhaba.

Lise son sınıfım. Mezun olmama az kaldı. İşsizim, ailemi gecindirmek zorundayım.

Girdigim e-kpsss den 67 puan aldim.

Bu puanla bir yerlere atanmam mümkün mü ?

Kolum gereği masabaşı çalışabilirim.

Ekpss hakkında hicbir şey bilmiyorum. Başka sinav olucak mı? Ekpss1-2-3 diye ayrılmış bölümler var onlar nedir ?

Yardımcı olacak var mı ?

İmam hatip hariç bu puanla biraz zor kardeşim yada mesleğe dayalı bir bölüm okumuyorsanız 2018 de sınav olacak ona çalışmaya başla .

bypeace

Insallah onlisans kalkar senin gibi fesatlarin onu tamamen kapanir o begenmedigin ortaogretimliler atanir senin onlisans li az almalarinin sorumlulugunu orta ogretimlilere yukluyecek kadar bencil birinin devlete ne hayri olur

Arkadaşlar birlik olmak gerekir lise önlisans lisans farketmez zaten pek bir ayrımda olmuyor kura hariç katılıma göre pay veriliyor

Herkeze hayırlı akşamlar arkadaşlar düz lise mezunuyum 67 puan aldım bu puanla doğuyu yazsam bu puana gelirmi arkadaşlar

Ocelikle herkeze iyi geceler orta ogretim kalkar diyen denyo okudun da adam mi oldun ...nide lise sondayim 67 aldim diye yazmis ben 22 sene oldu lise biteli 74 aldim calismadim da yazipta kendini rezil etme bari ...

Orta ogretim kalkar ne demek anlamadim kardes alinti yaparmisin mesaji

ortaöğretim ataması kalksın diyen lan adi mahluk madem ki üniversite okuyabilmişsin erkeksen git normal kpssden yerleş burdan milletin hakkını yiyorsun inşallah sen yüksek puan alsanda atanmazsın tamam mı engellilerin coğu engellerinden ötürü memleket değiştiremiyor lise okuyup bırakıyor kalkmışsın ortaöğretim kalksın diyorsun boşuna okudunsa git dısarda iş bul

herkesin gonlundeki ona :) ortaöğretim kalkarsa sanki önlisans dan 10000 kişi mi atanacak :) akıl işi deil

arkadaşlar sizce bu puanla hizmetli kadrosuna atanırmıyım.?

Ortaöğretim
Sıralama:5518
Yorumlarınzı bekliyorum lütfen.??

İlk atamada cok zor. Ama son atamalarda özellikle 3 cu atama olur ise ihtimal var

Kadir_Adqzl_21

Kardes hesap basit.en az 5bin atama yaparsa ilk atamada olursun.ilk 3bin ikinci 2binse 2.de olursun.ilk 2 ikinci 2bin ucuncu bin kisi olursa 3.de olursun.ben 3895. siradayim.arkama yaslandim ve atama sayilarini bekliyorum.500 kisiyi(hatta 750 de olabilir)hizmetli iken memur olmak icin giren,memurluktan baska bisey yazmak istemeyen kisiler varsaydigim icin siralamani -500 olarakda dusunebilirsin.nacizane dusuncem bu yonde.hayirli geceler

Teşekkürler arkadaşlar ya tanıdığım bir abi var sıralaması 6200 falandı son atamada atandı bana ikinci atamada atanrsn falan dedi öyle aklmda kaldı artk.

sarasota 6000 alımdan bahsediliyorda tabii bu tahminide bu sadece , ortaöğretim için olm ası bunca alımlar yapıldı biraz fazla değilmi keşke olsa benim sıralmam 5600 larda önlisan lisans var bunları hesaba katmıyoruz hiç .önce ki alımlar göz önüne alındığında biraz zor gibi gözüküyor.Saygılar

HÜSEYİN KARABAL kardeşim sana 6000 ortaöğretim 6000 kişi olacak denmiyor zaten bu toplam hepsidir ama ilk atama 2014 te toplamda 4000 civarında bukez daha fazla yani o anlatılıyor

gokhanSAFFAK yureğine saglık katılıyorum sana bencede aynen oyledir .. hakımızda hayırlsı olması temennisiyle

Arkadaşalr yanliş bir sey biliyor sanki ortaogretim olmasa hepsi lisans onlisans atanacak akrdes 50 000 kuurrlu işnmsan var ortaoıgretimden bu kadar insana siz olamayın biz 9000 kişi atanalım diorsunuz yanlişsiniz bu dususuncede olan bir kardesimizi emin olun atanırsa bile daha fazlasını ister ve hayatta asla basarıyı mutluyu yakalayamaz nacizane fikrim budur gun birlik gunudur dularada bulususalım

[FONT=sans-serif]sarasota anladım hayırlısı beklicez kendi adıma biraz durumum zor gözüküyor .Bekleyip görücez[/FONT]

Merhaba. Bir sorum olacaktı. Ben 88 küsür aldım 469. sıradayım. Muhtemelen atanırım ama benim rahatsızlığım ruhsal. Antalya'da yaşıyorum ve iklimi bana çok iyi geliyor, başka bir yere gitmek istemiyorum. Acaba Antalya'ya atanmak için şansım olabilir mi? Antalya çok tercih edilen bir yer midir? İlk atamada olmasa bile sonraki atamaları beklemeye razıyım. Böyle bir şansım olabilir mi? Teşekkürler...

Bende oldboyun sorusunu baglantili bi soru daha ekliyeyim.hangi sehire nekadar basvuru yapildi.atiyorum izmir 2000.ankara 2100.bursa800 gibi elimizde bi kaynak var mi.yigilmalari gorerek daha akillica tercihler yapmamizi saglayabilir diye dusunuyorum.tsk. simdiden

Öyle bir kaynak yok gokhanşaffak şehir bazında sayı açıklamıyorlar.

Onuda açıklasalar zaten tercihlerde sürpriz faktörü kalkar ortadan:DMillet yığılmanın olmadığı yerleri yazar sıralama neyse ona göre yerleşir.

Üst Alt