Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ortaöğretim Ekpss puan ve sırlamalar

10 tane atamada olsa olmaz hevesini kırmak istemem ama sen şimdiden 2018 çalış

Mrb onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim

Zamanın Ötesinde

Memurluk değil imamlık yaparsın ve gassallık da yapabilirsin o kadrolar çok düşük puanla alım yapıor ilk atamada atanırsın sen 65-70 puan yeter de artar...

Arkadaşlar göröe engelliyim ve ağır kaldırmam yasak. MEB hizmetli kadrosuna atanıcam gibi inşallah. Ne tür işler yaptırılır bi ilkokulda bi görme engelliye. Lütfen yardım.

80,756 puan aldım. Sıralamam 2604. Atanabilir miyim sizce? Ve atanabilirsem kaçıncı atamada atanırım?

ömerfaruk ilk atama hizmetli gelir senin önündekilerin coğu hizmetli memurluğu bekleyenler

zeryan21

Hocam ben 75 aldim lise mezunu buro yonetimi bolumu ne diyorsunuz?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EKPSS 2016 sonuçlarına göre ortaöğretimden en düşük puan kaç olmuştur?

Ortaöğretim EKPSSP1 puanı endüşük (0) sıfırmıdır.

Bu sınavda bütün sorulara yanlış cevap (60 soruya)
veren kişi 0(SIFIR) almış mı olur??

Antalya03 ve zeryan21 bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.

Memurluk ihtimali?

Arkadaşlar ortaöğretim sıralamam 642 ilk atamada memurluk gelir mi?

Kardesim 2018 hazırlan. Ben 75 aldim benimde pek umudum yok. Ama sen heveslenme hayal kırıklığına uğrarsın.

Tamam teşekkür ederim ama tercih yapabilirim dimi denemek için

Evet tercih yapın zararı yok ama sıralamanıza bakarsanızsizde imkansız olduğunu görürsünüz

Ben bu sene ilk defa girdim nasıl olucak falan pek bilgim yok bilgilenmek için soruyorum engel yüzdesi etki ediyormu ?

Hangi lise mezunusun kardesim . İmam hatipli isen atanirsin

evet zor. ama şansını denersin yinede tabiki.

sarasota hocam benim puanım 81 bende İmam Hatip mezunuyum.. kimsenin hakkını gasp etmemek için kendi alanımdan tercih yapayım diyorum ama korkuyorum.. çünkü engellı olarak atanan imamların ve müezzinlerin atamaları iptal ediliyormuş... bu konu hakkında biraz yardımcı olun

O sizin dediğiniz geçen dönem oldu ancak engel durumuna bakılarak o kişilerin ataması iptal oldu yani seçtiği göreve engel durumu uygun olmayanları kabul etmediler ancak detay bilmiyorum kurumu arayarak bizzat sorsanız daha net bilgi alabilirsiniz

imamhatiplerin atama iptali yeterlilik belgeleri olmadigi icin belgeniz yoksa sakin tercih etmeyin

Üst Alt