Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Memurluk değil imamlık yaparsın ve gassallık da yapabilirsin o kadrolar çok düşük puanla alım yapıor ilk atamada atanırsın sen 65-70 puan yeter de artar...
Arkadaşlar göröe engelliyim ve ağır kaldırmam yasak. MEB hizmetli kadrosuna atanıcam gibi inşallah. Ne tür işler yaptırılır bi ilkokulda bi görme engelliye. Lütfen yardım.
sarasota hocam benim puanım 81 bende İmam Hatip mezunuyum.. kimsenin hakkını gasp etmemek için kendi alanımdan tercih yapayım diyorum ama korkuyorum.. çünkü engellı olarak atanan imamların ve müezzinlerin atamaları iptal ediliyormuş... bu konu hakkında biraz yardımcı olun
O sizin dediğiniz geçen dönem oldu ancak engel durumuna bakılarak o kişilerin ataması iptal oldu yani seçtiği göreve engel durumu uygun olmayanları kabul etmediler ancak detay bilmiyorum kurumu arayarak bizzat sorsanız daha net bilgi alabilirsiniz