Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ortaöğretim Ekpss puan ve sırlamalar

72 puan elektrik elektronik bölümü atanabilir miyim ?

gozyası

sen bu beyinle yüz alma imkanın sıfır kardeş.. tam puan aldım diyorsun gerizekalı soru soruyorsun. senin amacın polemik yaratıp sitede ki arkadaşları tii ye almaya çalışmak.. adam ol insan gibi konuş gerizekalı mahluk

yüz alan şahış sallamıyorsan sonucu yükle ad soyad görecek şekilde ben bol keseden sallıyon genele yüksek puan alan kişiere mütavazi olur

Arkadaşlar 2014 atanan kadroların puanlarına baktım.. orda ''Diyanet İşleri Başkanlığı - İmam Hatip '' yazıyor.. ama hizmetli yada memur yazmıyor.. bu ne demek oluyor ?

Yaparım ama ilk atamada atanma şansım az gibi

İLKOKULDA GÖREV YAPIYOM RAHATIM KADROM HİZMETLİ AMA MEMURLUK YAPIYOM ZATEN ORTAPEDİK (YÜRÜME GÜÇLÜĞÜ) OLDUGUM İÇİN MEMURDAN DAHA RAHATIM ŞUAN

milli eğitim düşük puanlı yerleri tespit edip oraların memurluğunu tercih edecem cünkü kendi ilinde görev yapabilirsin dilekçeyle onun için ilk atamada gitme olasılıgım var

düşük derken memurluk ilk ataması için

ilk atama memurluk 88 altına düşmez kanımca gerci alacakları kadroya baglı

Atanma olasılığım ne? (deneyimli abilerim ablalarım yardım ederse sevinirim)

Merhaba arkadaşlar, Ben ortaöğretim mezunuyum şu an üniversite okuyorum hem memur olup hem çalışmak istiyorum ve epss,den 81 puan aldım 2900 lü civarda sıralamam var. İlk veya ikinci tercihlerde atanma olasılığım nedir? Cevaplarsanız sevinirim.

1 puan 1000 sıralama oynatmış bende 82 puan aldım sıralama 1960 şansın var denicen sonra sonucu beklicen kısmet

s.a forma yeni katıldım ekpss den önlisans 82.16 puan aldım 468.yim ilk atamada atanır mıyım?

Sıralamam 126.

İmam hatip mezunları için o kadrolar...

onu sormuyorum :) Sadece ''Diyanet İşleri Başkanlığı - İmam Hatip'' yazıyor.. memur yada hizmetli yazmıyor.. ben İmam hatip mezunuyum.. sadece imamlık ve müezzinlik için mi bu kadrolar ? yoksa hizmetli ve memurlar için mi ? :)

düşük derken memurluk ilk ataması için

ilk atama memurluk 88 altına düşmez kanımca gerci alacakları kadroya baglı

peki ikinci atamada şansımız nedir ?

Cevaplarmısınız ?

63 puanla bi yere yerleşilirmi ?

Son düzenleme:
Mrb onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

Arkadaşalr bazı kardeşlerimiz burda 100 aldiğini yahut 96 aldiğini soyleyip ben atarnırmıyım diyoarlar .bende onlara burdan cevap veriyorum siz atanamazsınız . Cunku olmıyan bir seyle atanamazsın :=) diğer konu biz burda gercekten bazı kardeşlerimizin puanını kıskanmak yerine o arkadasımızın kadroya gireceği icin onu tebrikj etmeli ve onun hayallerine kavustugunu gercekleştiriği icin rabbine sukur etmesi gerekir diye dusunuyorum baslıkda da yazdım allah herkesin gonlune gore versin ..tercihlere dogru puanı düşük yada orta farketmez tercihleri yapın allah buyuk bakarsın gelir kısmet nasip işi..ortaogretimden 3000 3500 alım olur bence ..

Cevaplarmısınız ?

EKPSSP1 Puanı:
63,08336
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 31841
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728
sizce bişey olur mu bu puanla ?

Üst Alt