Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ortaöğretim Ekpss puan ve sırlamalar

Ayrıca arkadaşlar unutmadan şunuda söylüyeyim sınava hali hazırda çalışan hizmetli memur arkadaşlarında girdiğini unutmayın bu arkadaşlar tercihlerine çok dikkat etsin yer değişikliği yapacağım diyerek başka illere gitmek isteyenler kendi asıl kadrolarını yazamazlar hizmetli hizmetli kadrosunu yazamaz memur kadrosunu yazmak zorunda memur memur kadrosunu yazamaz eğer yazar ve tercihte gelir ise diğer arkadaşlarının hakkını gasp etmiş olur hem kendi ataması gerçekleşmez hemde oraya atanacak arkadaşların işe girmesine engel olacaktır o kadro boş kalacaktır bilginiz olsun....

Sıralama ve Atanma

Arkadaşlar benim puan 88.7 ve sıralamam 412 Memur olarak ilk tercih döneminde atanma şansım sizce nedir?

merhaba arkadaslar foruma yeni kayıt oldum
bu sene kaç alım yapılacak lise mehzunları için
79,40 puanla herhangi bi yer gelir mi

kocarslan ilk atamada olmasada ikinci atamada kesin gelir ama hizmetli memurluk bekliyorsan 3 atama oda olursa

cevap verdiğiniz için cok teşekür ediyorum benim için memur yada hizmetli farketmez hepsinden tercih yapmayı düşünüyorum
umarım ihtiyacı olan ve hakkeden herkes atanır

hizmetli diye geçme hizmetli demek yarı memursun sağlık sorununu zorlayıcı iş yaptırmazlar men meb te hizmetliyim ama memurluk yapıyom kurum olarak sadece meb biraz sıkıntılı diğer kurumlar hizmetli masa başı iş yapar çünkü temizlik işlerine taşeron işçiler bakar sana hiçbir zaman temizlik işi vermezler

bu sene tekrar sınava girdim 86.4 aldım ikinci atamayı bekliyecem memurluk için ilk atama zor gelir ama ikinci atama kesin

Ekpss puanım yeterli mi?

İyi günler çok fazla başlık vardı neye yazacağımı bilemedim kirlilik olduysa affedin.
Geçen gün açıklanan kpss lise mezunu olarak girdim. 74,34229 Puanım.8415. kişi de sıralamam.
Dokuz Eylül Arkeoloji öğrencisiyim.Sizce atanabilirmiyim.Memur olmak çok istiyorum.İzmirde oturuyorum nasıl bir yol izlemeleyim.İlk kez girdim sınava.

Cevaplarınız için teşekkürler. :)

Arkadaşlar meraba sınava ilk kez girdim puanım 83 sıralamam 1574 sizce nereler gelir memur olarak tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirim ayrıca tercih listesini internetten bulamıyorum

Bu sözde tecrübesi olup yok o puanla atanamazsın yok 2.ye belki yok hizmetli yaz bak memurluk gelmez gibi yorum yapanlar var ya hah onlara kulak asma kardeşim.Sıralamana bak geçen sene 75ile 15bine giremeyen bu sene 75 ile ilk 7bine girmiş sıralaman ilk 4 binin içindeyse atanma şansın yüksek tabi doğru bi tercih ile ayrıca meslek liseliysen ve senin için bi bölüm açıldıysa puana ve sıralamana bakmaksızın atanma şansın çok yüksek

Selamünaleyküm. Arkadaşlar ben ortaöğretim olarak girdim puanım 72.85281Öğrenim durumdaki başarı sırası 10758Öğrenim durumdaki aday sayısı 52728ikinci tercihte atanırmıyım acaba veya inşallah üçüncü tercih verilirse üçüncüde atanırmıyım...?

erkan bildirici atanma olasılığın zor ilk 5 bini gider sıralamada

Selamlar puanım 75.23353
Aday başarı sayısı 7312
Başvuran aday sayısı 52.728
Orta öğrenim ticaret meslek lisesi buro yönetim ve sekreterlik bölümünden haziranda menzunda olacağım. Yardımcı olursanız sevinirim . 2. Atma veya 3. Atama bir ihtimalim var mı.

Selamlar puanım 75.23353
Aday başarı sayısı 7312
Başvuran aday sayısı 52.728
Orta öğrenim ticaret meslek lisesi buro yönetim ve sekreterlik bölümünden haziranda menzunda olacağım. Yardımcı olursanız sevinirim . 2. Atma veya 3. Atama bir ihtimalim var mı.

bu konuda sana katılıyorum Mehmet henüz okuyan yada yeni mezun olmuş nebilim yada yaşı genç kişilerle 40 yaş üzeri kişilerin aynı sınava tabi tutulup yarıştırılması biraz eşitsizlik henüz bilgileri taze olan yada yeni mezun kişilerle okulu bitireli 25 sene olmuş kafasında hiçbir bilgi kalmamış insan bir olurmu tabikide olmaz

Arkadaş merhaba
Kamu yonetim mezunuyu...bransla alakalimi atama oluyor..nasil oluyor bu isler

evet memmur statüsünde işci ama yükselip masabaşı memur olma şansında var

Arkadaslar 2014de maden teknikerligine kadro acildi mi bilgisi olan var mi ben onlisans puan 61 atanma sansim var mi acaba

matematikte hepsini salladım tüm sorulara cevap verdim vermez olaydım 4 yanlış bir doğruyu götürdü :(

burdan tüm arkadaşlara dıyorum.şehıt ve gazı yakınlarını lise mezunu olanları sınavsız kadroya alıyor devletımız...bızler ıse bu ülkenın engellılerı olarak sınavla ugraşıyoruz yetmıyor puan olarak çok yuksek rakamlar alanlar bıle memurluk kadrosu az açıldıgı için hımzetlı olup çeşıtlı sıkıntılarla ugraşıyoruz.saglıgımız açısından uygun olmayan işlerde degrlendırılıyoruz...6000 kadro açılcak dendı bundan 200 tane lıse duzeyı kadro memur açılır herhalde eskıden lıse mezunu olanlar dırek memur sayılıyordu sınav kazandıklarında bızlerde burda lıse unuversıte orta okul vs herkes bımere yazsın atanan kışılerın memur olarak atanması için şehıt ve gazı yazkınlarıyla aynı degerlendırılmemız için yazın arkadaşlar...

Üst Alt