Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ortaöğretim Ekpss puan ve sırlamalar

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 14 5
Genel Kültür Testi 16 7
EKPSSP2 Puanı 75,68723
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1366
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 9968

otomasyon teknikeriyim ilk defa girdim atanma ihtimalimi çok merak ediyorum arkadaşlar giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi???

Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 28 2
Genel Kültür Testi 22 8
EKPSSP1 Puanı 91,52773
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 200
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728

arkadaşlar ne düşünüyorsunuz atanma durumum varmı

Selamunaleykum
79.1 aldim 3642. Siradayim
3. Atamada sansim varmi acaba
İmam muezzin hizmetli memur her is olur

leoner

Bu dediklerin sadece orta öğretim icin mi yoksa bütün Bölümler dahil mi

Bide arkadaşlar sadece tek temmuzda alınıp 2. ALIm yapmayacaklarını sanmıyorum

Erkankss

toplam 6000 lisans ön lisans ve lise en büyük alım lise olur 3000-3500 aralığı kalanda lisans ne önlisans 2014te bu alım toplam 3000müş düşün
zaten tek alım olmayacak senede bir kez alım olacak 1.
2016 6000 2.2017 kadro belli değil, 3. alım olurmu 2012deki gibi orası meşhul geçen senede 2 alımda kaldı ama oda bizim bu sene fazla kadro almamıza vesile oldu

Ort. Hemsire
Puan 81.8
Siralama 2107
Atanma sansim ne kadar temmuzda??

leoner

Ben 2. Alımda sanki düşük puan alanların( 80-84 arası) memur olabileceğini düşünüyorum nedense ilk atamayla bi cok yüksek puanlılae öyle Yada böyle yerleşecek gibi geliyor bana

EKPSSP1 Puanı : 81,58489

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası : 2198

Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı: 52728

Mezuniyet Durumum : Ortaöğretim

İmam hatip mezunuyum fakat imam hatip alanından tercih yapmayacağım.. normal memur olarak tercih yapsam atanır mıyım ? lütfen yardımcı olun sabahtan beri yazıyorum cevap veren yok :(

90.012 puan ortaöğretim ( genelden girdim)
Sıralama 301
Çorum,Amasya,Tokat gibi küçük şehirlerde memur olabilir miyim?

Arkadaşlar ortaöğretimde olanlar tercih ederken hizmetli olarak yazmaktan çekinmeyin hele bir atanın sonra görevde yükselirsiniz

TERCİH ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLİDE MEMUR TERCİH YAPARKEN HERKES MEMURLUĞA YÜKLENİR HİZMETLİYİ 2. ALIMA BIRAKIR HATAYA DÜŞMEYİN ÖNCE BİR GİRMEYE BAKIN

Genel Yetenek Testi 139
Genel Kültür Testi 1910
EKPSSP1 Puanı 75,23036
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 7313

Biz kaldık yine başka bahara :(

2012 beri takip ediyorum puanları 2014 puanlar göre sıralama düştü tahmini puan sıralama ölçülerini söylüyor arkadaşlar ilk atamada memurluk olarak tabi say ne kadar olur bilemem ama ilk atamada memurluk 87 puan civaarına düşebilir 700 kişi kişilere hizmetli ise 82 puan 1900 lere düşebilir ikinci atamada ise memurluk 80 puanlara düşebilir hizmetli ise 78 puana düşebilir 3 atamada ise 77 puana memurluk gelebilir hizmetli ise 75 puan

Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 20 6
Genel Kültür Testi 14 10
EKPSSP1 Puanı 77,04117
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 5305
arkadaşlar puanım bu hizmetli kadrolarına filan yerleşemiycem sanırım.sormak istediğim devletin engelli kamu işçisi kadroları açılıyo işkurda acaba bu puanla kamu işçiliğine alınabilirmiyim kamu işçiliği yapan arkadaşlar varsa kaç puanla girdiler bilgilendirebilirmi bizleri teşekkürler

Puanım 83.5 sıralama 1444 7.ayın 13 nde tercihler başlayacakmış hayırlısı artık

herkese selam bende ortaöğretim 89 puan 350. oldum memur olarak atanabilirmiyim,ilk atamada

Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 28 2
Genel Kültür Testi 22 8
EKPSSP1 Puanı 91,52773
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 200

arkadaşlar ne düşünüyorsunuz atanma durumum varmı

işitme,görme, den girdim çok şükür zihinsel bir problemim yok sadece ortapedik bir durumum var.

işitmeden, görmeden girdin ama ortapedk bir sorunun var. hem de 100 aldın. çok komikmişsin kardeş. şu sınavının sonucunu caps atda görelim bari. Dalga geçmek ne demekmiş o zaman gösteririm sana ben.

sınavdan iyi puan alan arkadaşlara hayırlı olsun.helal olsun sonuçta emeklerinin karşılığını memur olarak atanarak mutlu sona ulaşırlar inşallah.liseyi bitireli 22 yıl oldu,çalışsan ne olur.sonuçta bazı sorulara hele matematik sorularına aşina olman lazım.matematik olmayınca iş zor.diğer soruları full çekip matematiği boş bırakıp belki iyi bir puan tuttur bilirsin. herkez bilgisinin karşılığını almış.fakat bu demek değil ki ben 100 aldım 7.sıradayım,95 aldım atanırmıyım sümsüklüklerını yapmaya gerek yok.şımarıklığın alemi yok.o puanlarla atanabileceğinı bilip foruma atanırmiyım diye yazmak şerefsizlikten başka bişey değil. GİT nereye atanırsana atan be adam ama burda milletle dalga geçme. Okadar arkadaşın umutları var belki bu puanla atanırmiyım diye.bari o umutları söndürmeyin....kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.

2014 sınavında 90,65232 puanı ile yerleşen 7 kişi vardı. Hepimizde 641. sıradaydık.

EKPSSP1 Puanı : 81,58489

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası : 2198

İnşallah memur olarak atanırız.. gerçi memurluktan pek ümidim yok... Allah herkesin yardımcısı olsun

Benim siralama 2500lerde memurluktan neden umudunuz yok hocam?

Sauron. forumdaki yüksek puan alanlar bile memurluktan ümitli değiller.. doğru mu söylüyorlar yalan mı söylüyorlar emin değilim.. bana sürekli bu puanla memurluk zor diyorlar.. hizmetli yazmamı istiyorlar.. kafam karışık anlayacağınız kardeşim

arkadaşlar pua ve sıralamalar düştü ilk atamada 87 puana kadar düşmesini bekliyorum memurluğu hizmetli ise 82 kadar düşebilir ikinci atamada memurluk 80 kadar düşebilir hizmetili ise 78 puana 3 atamada ise memurluk 78 puan hizmetli 75 puan kadar düşebilir çünkü puan sıralama endesksi 500 sııra aşağı düştü

Üst Alt