Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ortaöğretim Ekpss puan ve sırlamalar

Şizofreni hastasıyım.liseyi bitireli 17 sene oldu.kullandığım ilaç beynimi donduruyor düşünmemi engelliyor.buna rağmen sınava 1 ay kala sadece tarihe çalıştım ve 82.7 puan aldım.1735. sıradayım.sorular komik derecede basitti.hatta eğer sınavda kullandığım ilacın derecesi 150 mg değilde 100mg olsaydı rahatlıkla 86 87 puan alırdım .bu sınava bizim gibi ilaç kullanmadan girip 82 85 alanlara şaşıyorum(negatif anlamda).şimdiki hedefim kendi mesleğim olan aşçılığın açıköğretim bölümünü kazanmak.

Son düzenleme:
gozyası

100 aldığına inanırım sorular çok basitti.söylediğin puan doğruysa yüzde 99 ihtimalle atanırsın.

mlkbtt

Kardesim cok az şansın var . Mantıklı tercih yapmak gerekiyor arastırdığım kadarıyla. Bende ticaret mezunuyum. Allah hayırlısını versin diyelim [emoji4]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekpss 75 puan atanirmi ?

Buro yönetim lise menzunu . Olumlu olumsuz görüşe açığım. Şimdiden tsk

valla hocam benimde lisanstan 75,5 puanım sıralamam 3130 bende merak ediyorum. 2014 ekpss 2. atamada 75 ve altı puanla atanmış, acaba bu ekpss ninde 2. ataması 2014 deki gibi puanları görürmü tecrübeli arkadaslar yorum yaparlarsa sevinirim.

Senin ki lisans hocam atanirsin gibi. Lise mezunu araştırıyorum pek kesin karar veremedim atanıp atanamacagimi.

2016 ekpss atamam olurmu?

ben lise mezunuyum 2016 ekpss den 70 puan aldım 14894 öğrenim durumu aday sayısı 52728 atanma şansım olurmu sadece hizmetli yazıcam heryeri yazıcam varmı şansım

Zor gıbı gözukuyor bende 74 aldım 7894 kişiyim umudum yok ama nasip

çok zor kardeşim.. sıralaman 14 bin.. liseden 3 bin kişi falan alacaklar.. ikinci atmada'da 3 bin falan alsalar.. sana yine sıra gelmez.. sen şimdiden 2018 sınavlarına çalışmaya başla

80-85 Arası ortaöğretimden atanmak

Merhaba arkadaşlar sorum olacaktı
Ortaöğretimden girdim puanım 84.4
Sıralamam: 1175 2. atamada felan memur olabilir miyim ?

Hayır ortaöğretim genelden girdim.zihinselden girseydim 95 100 arası alırdım.aslında hastalığımız ve kullandığım ız ilaçlar gereği bizim zihinselden girmemiz lazım

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 13 3
Genel Kültür Testi 20 5
EKPSSP1 Puanı 76,26036

80 PUAN ALTINDA ATAMA ÇOK ZOR....

Aldırmaz sıralamayıda yazsaydın senin 2 yada 3. Atamalarda şansın var ama yh olarak
ALDIRMAZ

EKPSSP1 Puanı76,67575
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası5655
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı52728
Benim durumumda aldırmaz gibi
[FONT=sans-serif]@[/FONT]ALDIRMAZ

Ortaokul mezunları ekpss ye sınavla mı. Yoksa kura ile mi oluyo. Bilgisi olan yazarmi. Ben bi yıl kayıt yaptiramadim kısmet seneye olursa bende düşünüyorum.inşallah istediğiniz yerlere atanabilirsiniz hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar. Herşey gönlünüzce oldun inşallah.

Belediye' ye girme puanı kaç olması lazım

Ben lise mezunuyum 63 puan aldım şans varmı başka şehir değiştirme ihtimalimde yok

Ortaokul mezunları ekpss ye sınavla mı. Yoksa kura ile mi oluyo. Bilgisi olan yazarmi. Ben bi yıl kayıt yaptiramadim kısmet seneye olursa bende düşünüyorum.inşallah istediğiniz yerlere atanabilirsiniz hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar. Herşey gönlünüzce oldun inşallah.

hayır kurayla. lise ve sonrası sınava giriyor. sınavlar 2 yılda bir

79 puan 3729 memur yada hizmetli memur olma şansım varmı arkadaşlar

79 puan aldım 3729 sıradayım orta öğretim atana bilirmiyim

hergele 77 puanla hızmetlı olarak kesın atanırsın ama memurluk son atamayı beklerseen belkı ....

79 puan aldım orta öğretim 3729 sıradayım atanma durumum neolur sizce..acil tşk

77,91508 aldım lise 4491 sıralamam özellikle @sarasota abi bi yorum bekliyorum hep hizmetli yazsam gelirmi?

Küfretsen daha iyiydi 70 75 puan alan son atamada bir yere girebilirmiyim diye düşmemeye oynayan takım gibi hesaplamalar ile kara kara düşünüyor.Sen 100 puanla atanırmıyım diye soruyosun.O puanın daha ötesi varsa bilemem tabi :)

Dalga geciyo aklinca.belkide salliyo 100 mus.100 alan adam senin gibi bos adam degildir.luzumsuzca soru sormaz.milletin moralini bozuyo aklinca

evet ilk okul ve ortaokul kura ile atama yapılıyor .. Lise Onlisans VE Lisans İse Sınava TABİ tutuluyor

2016 basarı SIRALAMASI 2014 İLE AYNI DEİLDİR 2014 DE 70 ALAN BİİRİ İLE 2016 DA 70 ALAN ARASINDA COK FARK VAR CUNKU BASARAI SIRLAAMSI DUSTU.. YANİ BU SINAVDA BİZ TEK BASARISIZ DEİLİZ HERKES BASARASIIZ KISACASI BU :)

Üst Alt