Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ortaöğretim Ekpss puan ve sırlamalar

Bölümünde alakalı alım olursa olabilir m.lisesi mezunu iseniz tabi

Puanım 88.5 sıralama 453 ilk atamada olmasını istiyorum sizce olur mu ?

Ortaogretim 70 puan şansim varmı ?

Merhaba kardeslerim selam in aleykum ben orta öğretim den girdim 70 puan aldım meslek lisesi mezunuyum sizce 1.tercihlerde yada 2.tercihlerde şansım varmı ?

kardeş 30 tercıhın 30 unuda meb yaz ve her bölgeden 3 5 yer yaz ıkıncı atamada belkı olur ...

2012 2014 2016 okuyup duruyorum bir fikir olsun diye anladığım durum şu puanı 75-80 aralığı ilk tercihler için söylüyorum hizmetli yazarsa ve şehir ayrımı yapmazsa atanabilir 90-95 ve üstü ilk tercih direk memur olarak atanır ondada sorun yok puan belli oluru belli ama asıl kafası karışık ne yapacağını bilmeyen grup benimde içinde olduğum 85-90 arası grup memurluk yazsak garanti değil ilk tercihte ya ikinci tercihi bekleyeceğiz yada ilkinde hizmetli yazacağız garanti olacak bu noktadada iki faktör devreye giriyor acil iş para sıkıntısı olan canına tak eden yazacak hizmetliyi sabrı ve gücü olanda ikinci atamayı bekleyecek dediğim puanı daha düşük yada daha yüksek olan daha net tercih yapacak şama 85 falansa daha belirsiz hizmetli olup süperr rahat olanda var eziyet çekende sans insiyatif herkes iyi düşünüp iyi değerlendirip doğru bir karar verir inşallah

ben 86 810 sıradayım 2014e göre sıralama avantajlı 89a falan denk geliyor 2014ün ilk tercih yazacağım memurluk ama ilk tercih için çok büyük beklenti içinde değilim çünki hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sınır bir puan ama ikincisinde nerdeyse garanti ama hepsinden öte matematiksel hesaplardan öte nasip kısmet biz kendimizce yapıyoruz işte hesap kitap ama nasip bekleyip göreceğiz

Bakanliklarin hizmetlileri rahat orda taseronlar var meb de %90 zorlugu yok yapamaycagin is vermez kimse sana yapamiyorsan bunu yapamam de karsindakide insan baska yere de yollamak istemezler bi kisi bi kisidir ceplerinden vermiyorlar mAaslarini hayirlisi neyse o olsun calisirim bidahakine memur olurum kurum ici yukselme sinavi olursa girerim aciktan unuversite okurum bi girelim insallah

suskun_selman

arkadasım bende lise düz 78,5 ve 3933 sıralamam sence atanma şansımız olurmu ben şahsen 1 atamadan umutlu değilim ikinci atamada ise sınırda görüyorum . gecen sene atananların puanlarına baktımda adam 95 puan ile gizmetliye vermıs _? hangı akıl ıle vermıs bılmıyorum bu senede böyle olursa atanamayız dıye dusunuyorum

kardeşim adam 95 ıle hızmetlıye gırmış hangı akılla demışsın bayram ama çare yok ..yazmasan hızmetlı kalırsın boşta .memur az açıyorlar ...

İnsanların ihtiyaçları söz konusu işsizlik veya özel sektörde ezilmekdense hizmetli kadrosunda çalışırım evliyim ve 2 çocuğum var yıllarca özel sektörde çalıştım şimdi okulda hizmetli kadrosunda çalışıyorum 2350 TL temmuzda zam var + sınavlardan da iyi para geliyor 2016 ekpss girdim hayırlısı bakalım ne olacak

Memur olarak atanacam hizmetli olmam deyip treni kaçıran arkadaş da çok ama ekonomik durumun iyise yüksek de puan aldıysan tabiki riskleri göze alacaksın bu sınavda sadece 2 atamada olabilir oda ayrı bir konu 3 üncü alım olacak diye yasal bir konu söz konusu değil eski bakan onay vermişdi bunun ne yapacağı belli değil

efe136

Kardeşim okul Üni lise ? Hangisi? Bide ne yapıyorsun okulda bi günün Yada bi haftan nasıl geçiyor? Mesai saatlerin aynı mı yoksa oynuyor mu arada bi

Güvenlik de oturuyorum birde ufak tefek getir götür (postane,ilçe MEB)buralara gidiyorum mesai 8.30-17.40 ilkokulda görev yapıyorum kimse sizi fazla çalıştıramaz sadece okulun başlama bitiş saatleri biraz fedakarlık yapıyorsun ama istediğin zaman işin olduğunda hastalık da izin veriyorlar hiç sıkıntı çıkmıyor.

bayram

Neden olmasın ki, tezlerimin yönü olabilirde. Çünkü diğer arkadaşlarımızın da sizin de belirttiğiniz gibi 95 puanla hizmetli tercih etme zorunluluğu gibi içgüdüsel fikirler sonucu sınava giren arkadaşlarımız hizmetli kadrosuna atananlar bir hayli fazla, 2016 sınavımızın verilerine bakarsak geçmişe göre daha fazla katılımcı var, Rabbim göstermesin verileri de bilmiyoruz ama her sene bu kadar çok insan sağlıktan etkilenmez, kendi kafamızdan yaptığımız istetistiklere göre sınava girenler hizmetli kadrosunu kazanıp bir üst memurluk için, memur olup kendini denemek elinde 2016 EKPSS sınav verisi bulundurmak için vs. vs. çok kişi var. 4500. sıradaki arkadaşımız bile bakarsınız atanabilir.. Umut iyidir, lakin önce hissetmek gerek... Selam ve dua ile..

arkadaşlar 2012 sınavı ile 7000 bin civarı orta öğretim atandı 2014 sınavı ile 5 bin civarı orta öğretim atandı 2016 sınavında ise bu sayıları yine bekliyorum orta öğretimden sınava giripte ilk 5 bin de olanlar umutlansın bence

Bence tekrar 7000 leri bulabilir 2014 te ilk alım 1500 civarıyken şimdi 3000 lerden bahsediliyor bunun ikincisi var bide 3. Olursa tekrar 2012 gibi olabilir insallah

haklısın abi kimseye yersiz umut vermek istemediğim için 500 kişi dedim ben 3706.cı sıradayım umutla bekliyorum

5000 bin diyecektim pardon

Bide bu ilk 5000 de enaz 1000....1500 hizmetli ve memur vardır

Bende uzun zamandır takip ediyorum bu forumu iyi bilgi sahibi oluyorum sonunda üye olup fikir sahibinde bulunayım dedim :) ekpssden ortaöğretimden 95.13 puan alıp 53. oldum.. inşallah herkes istediği yere yerleşir

benim anlamadığım şu kadar puan aldım atanırmıyım diye neden soruyorsunuz ki alacağınız cevap ne kadar doğru bazıları kesin cevaplar vermiş arkadaşlara o puanla atanamazsın falan gibi nereden biliyorsunuz atanıp atanmayacaklarını bende onu anlamıyorum kardeşim yapın tercihinizi 50 mi aldın varsa kısmetinde yap tercihini belki orayı kimse yazmaz sen atanırsın belli mi olur. Sonuçta 3000 kişi alınacak deniyorsa sıralamadaki ilk 3000 kişiyi alır kurtulurlar ama durum böyle değil onun için yapın tercihinizi buraya sormanın bir anlamı yok diye düşünüyorum

Merhaba arkadaslar burda puandan cok BRANŞ siralamasi onemli MESLEK LISESI ogrencileri icin orn. Ben ort. HEMSIRELIK Bolumu mezunuyum. 2014 te girseydim sinava 50 de alsaydim atanirdim 3 atamada da 5 tercih verildi hemsirelik icin ama bos kaldi:-( 2016 da sinava ilk defa girdim 81 aldim hepimiz icin hayirli olsun TEMMUZDAKI ATAMA.

Hizmetli dediginiz ne oluyo yine memur kadar maas aliyomu

Hizmetli dediginiz ne oluyo ya bide ekpss 1 yaziyo o 1 ne yani

selin vrc
Hizmetli de 657'ye tabidir genelde getir götür işleri,temizlik işleri v.s. yaparlar.
Memur ile aralarındaki maaş farkı 100 TL'dir...

puanım 90 sıralamam 266 sadece izmir yazmayı düşünüyorum inşallah gelir ilk atama

Üst Alt