Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

ankiloz

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Adalet bakanlığı izmir gelmiş bana ilk tercihim..
Herkese hayırlı olsun..

kura sonunuçları ne zaman açıklanacak acaba

Ais'ten girin arkadaşlar. Açıklanmış olması lazım..

Daha kura çekimleri devam ettiği için 20:00 gibi açıklanacakmış sonuçlar. ÖSYM'yi arayıp soran arkadaşların verdiği bilgidir.

sneyper aynen kardeşim. Teşekkür ediyorum.
İlk tercih olmasına şaşırdım ama..

Arkadaşlar herkese hayırlı olsun Çanakkale Adalet Bakanlığıma atandım bende

Zihinselden girip atanan varmı beYler ?

2018/1 atama

Zihinselden sına girip atanan varmı ?

kura bu saatten sonra açıklanmaz her halde yarına mı başka bahara mı kaldık yine :)

Allah herkesin gönlüne göre versin Bursa Adalet Bakanlığına atandım

Istanbul adalet bakanlığı
Ne yapmam gerekiyor hiçbir bilgim yok bi anlatabilir misiniz. Ne zaman gitmem gerek ne yapman gerek

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun öncelikle. Atandıkları il/ilçe kurumların resmi internet adreslerini birkaç haftalık süreçte takip etsinler. Çünkü atanan kişilerden hangi evrakları isteyeceklerini ve ne zaman teslim etmeniz gerektiğini vs. paylaşırlar.

Gümüşhane maliye bakanlığı arkadaşlar süpriz oldu resmen hiç ümidin yoktu neler yapacaz başvuru için

kura sonuçları açıklandı 2014 beri 6 defa yine aynı hüsran HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ. :mad:

bir dahaki yerleştirmeler ne zaman belli mi ve yine tercih yapacakmıyız ?

boyalıcalı kura tercihlerini soruyorsunuz sanırım,
Yeni kura başvuruları 02-16/05/2018 tarihleri arasında.
Tercih tarihleri henüz belli değil.

@ankiloz Hayırlı olsun :) Göreve başlar başlamaz hemen vergi indirimine de başvur. Nasıl başvuruluyordu ama unuttum :(

@Azad44257 Bir ya da birkaç hafta içerisinde evrakları isterler. İstanbul Adliyesi değil mi? Telefonla ararlar büyük ihtimal ama bu sitedeki duyuruları takip et sürekli. http://www.istanbul.adalet.gov.tr/
Evrakları verilen süre içerisinde tamamla ve teslim et.

ozgurluk benim vergi indirimim var zaten. :)
Bir dahaki atamalar aralık ayında arkadaşlar. Bugün çalışma bakanı söyledi..

Adalet bakanlığı Gaziantep çıktı Allah tüm kardeşlerime nasip etsin.

Herkese hayırlı olsun , Sağlık bakanlığı / izmir'e atandım bundan sonraki süreç nasıl olacak acaba

OguzZ' hayırlı olsun. 2 hafta sonra İl müdürlüğünü ara insan kaynakları bölümüne yeni atandık isimlerimiz geldi mi diye sor. İsimler gelince size süreç hakkında bilgi verirler. İsimler 2 haftaya kadar anca gider ellerine..

Üst Alt