Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

şanlıurfa MEb geldi izmir de oturuyorum . Herkeze hayırlı olsun dilerim de arkadaşlar MEB i aradım sayfamızı sürekli ziyaret edin duyurular kısmında 1 kereye mahsus farklı bir yer için atama taleb edebilirsiniz dedi. İzmir de kalmak için neler yapabılır yardımcı olur musunuz .

Amasya Milli Eğitime atananlar kimler ?

flora19

tercih demek ister sınav isterse kura ile gireceklerın klavuzdan yaptıgı seçimlerdir.sınava gienler sınav puanlarına göre atanması yapılır.kurada ise sınava giremdiği için çekilecek urada ismi çıkarsa atanır.
atanda al şo benim tablet pc yi :D

Arkadaşlar atanan arkadaşlarımın adına çok mutluyum. Ben ilk defa 20 gün sonra gireceğim. Atanan arkadaşlar puan ve netlerini yazarsa yeni adaylar için çok iyi olur. Rabb'im hayırlı uğurlu etsin. Ben beden eğitimi mezunuyum. Acaba bu bölümden atama oldumu.

Birşeyi merak ediyorum yerleştirme sonuç belgesinde kuruma evraklar ile ne zaman başvurulacağı yazıyor mu süreç nasıl merak ediyorum

Atanan herkese hayırlısını diliyorum 22 nisan sınavı için sınav giriş yerleri ne zaman aciklanir merak ettim

Çok teşekkür ederim şaka maka 17 gün kaldı sinava😄herkese başarılar dilerim sinavda🤗

deryabalcı
İyi akşamlar, Ösym sonucunuzu kuruma gönderir, kuruma ulaştıktan sonra, kurumun sitesinden ya da telefon ile size hangi belgeleri getireceğiniz bildirilir. Verilen süre içerisinde evraklarınızı kuruma teslim edersiniz. Yaklaşık 2 hafta içerisinde evrak isterler diye tahmin ediyorum. Kurumun sitesindeki duyuruları takip edin. Hayırlı olsun

-mka nasıl kuraya giren ekpss girmiyomuda

Dua ette kazanom:D

arkadaslar yardımcı olur musunuz .

Şanlıurfa meb e atandım .

Aradım dedıler kı 1 kereye mahsus iş başlamadan once tayın ısteme hakkınız var , anasayfamızdan takıp edın dedıler.

Bu sureclerı yasayan var mı nasıl oluyor

ben de 78 puanla atanmisim. simdiki ekpss'ye girip daha yuksek puan alirsam ne olacak? diyelim girdim 85 puan aldim. tekrar tercih yapabilecek miyiz?

thinkpad Sanırım 1 yıl boyunca tercihde bulunamıyorsunuz, böyle bir şey hatırlıyorum. Sınava girin 2 yıl geçerli zaten o puan

Ben ortaöğretim düzeyinde 81.53 ile adalet bakanlığı İstanbul Anadolu yakasına atandım. Sadece 4 tercih yapmıştım son tercihim geldi. Hepinize hayırlı olsun.

Spor Genel Müdürlüğü - Giresun Merkez 70,94 puanla ilk tercihimde çok şükür GİH olarak atandım..Kurum hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.Allah kimseyi utandırmasın..

hayırlı olsun bende 2. tercihim izmirdi.4.5 yıldır burdayım :D

Atanan herkese hayırlı olsun :)

ankiloz

Hayırlı olsun kafama takılan birşey var senin gibi ikinci kez atanmış olsak bu bir defaya mahsus istediğimiz ilde başlama yani tayin hakkımızda yenileniyor mu birde 2016 daki girdiğimiz sınav puanı da 4 yıl geçerli mi olacak.bende teknisyeni ama gih için uğraşıyorum bu tayin olayını bilmediğim için sadece TRT yazdım oda gelmedi yoksa başka yer gelirdi herhalde 82 puan la hayırlısı.tekrardan hayırlı olsun yhs den kurtulduğuna sevindim

Arkadaslar ben ilk defa bu sene girecegim ekpss ye yanliz bi konu var aklima takilan 4 yillik kamu mezunuyum lisans atamalarinda normal memurluklara baktim atanan arkadaslara bakti. puanlar 67 ile 75 arasinda degisiyor bu gerçekten boyle mi ben senelerdir normal kpss ile ugrastim memurluk olmadi ekpss böyle ise umutlandim bilgisi olan var mi

hizmet sınıfın farklı olmak şartı ile olur. ama aynı sınıftaki memurlukları tercih edemezsin etsen kazansan da ataman yapılmaz iptal olur. başvuru kılavuzunu incele orada geçiyor bu madde

Anladim yine de şans var ya 1800 kisi tercih yapmis acilan kadro 1100 normal kpss böyle bir şansın dahi yok milyonlarca insan giriyo sinava

@1806 ikinci defa o şansı verirler mi bilmiyorum ama onu yapan da sadece meb diye biliyorum. Ben Adalete atandım ve bildiğim kadarıyla adalet bakanlığı nokta atışı ile yerleştiriyormuş. Yani nereye çıktıysa oraya gidiyorsun. İyi dileklerin için de teşekkür ederim..

@gastauskas87 benim de ilk atamam meb'e çıkmıştı niğde olarak. Aradım bir dilekçe yaz bize faksla aslını da kargoyla gönder dediler. Aynısını yaptım izmir'de kaldım. Sizin isimler il milli eğitim müdürlüğüne gittikten sonra insan kaynakları bölümü senden dilekçe isteyecek ve nasıl göndereceğini söyleyecektir. Şimdilik acele etme önümüzdeki hafta netleşir herşey..

@Ali_Gs kardeşim adliyede sendika üyeliği nasıl oluyor o konuda bilgi verirsen sevinirim. Bizim şuanda üye olduğumuz sendikanın kılık kıyafet yönetmeliğini protesto etmek amacıyla devam ettirdiği bir eylemi var. O yüzden kimse saçımıza sakalımıza karışmıyor. Bildiğim kadarıyla adliye çalışanları Büro memur-sen'e üye olabiliyorlar ve onlarında bu konuda devam eden bir eylemleri var.

Üst Alt