Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

kara kuvvetlerine atandım ama işe başlama süreci çok uzun olacak galiba

GenelKurmay başkanlığı haklısınız ben pazartesi tekrar gideyim.Teşekkürler tavsiye için.

Sizin geçen atamada MSB ile süreciniz ne kadar sürdü?

Evrak toparlama süreci ne kadar?
Engelli memur olur sağlık raporu süreci ne kadar sürdü? Veya sizin dönemde rapor istediler mi?
Güvenlik soruşturması ne kadar sürdü?

Bende 2018/2 atama'da Hava Kuvvetlerine yerleştim 1 hafta oldu henüz bir gelişme olmadı.

Beden egitimi ögretmenligi 3. Sınıf ögrencisiyim 6 ay öncede tip 1 diyabet hastası oldum . Herkes bişeyler söylüyor . Kime inanacagmı şaşrdm ekpss ye girip atanma olasılıgım nedir ne degildir . 2020de yapılacak ekpss için bana yardmcı olurmusunuz . Çaresizlik içinde boguluyorum artk yardımcı olun 😞

Yardımcı olabilecek olan varmı

merhabalar. ne konuda yardım istiyorsunuz. buyrun elimizden geleni yapalım.

Beden egitimi ögretmenligi ataması yok diyorlar ekpssden . Bnm şekerden dolayı %40 raporum var seneye mezun oluyorum . Ekpss gircem . Ama muallaktaym atanabilirmiyim atanamazmıyım . Ve nasl bir yol izlemekiyim . Yalan yanlş bilgilerle dolu internette yazılanlar . Cıkmaz sokakta gbiyim . günde beş altı kere insülin kullanıyorum .ve bu beni cok etkiliyor

Sizin bilgileriniz varsa ulaşabilirmisiniz bana numaramı versem ?

Kardeşim canını sıkma kim demiş atama yok beden eğitimi alımları oluyor. Öncelikle Raporun kaç yıllık ya da süreğen mi ve raporunda istihdam kısmı işaretli mi?

Arkadaşlar selamın aleyküm aranızda yeniyim bipolar bozukluğu oranı teşhisi konuldu tedavi görüyorum şimdi işletme yönetimi önlisans mezunuyum adliyeye gih sınıfında atamam olur mu ve kaç puanla atama oluyor ayağımdada sıkıntı var kaç puanla atıyor ve sorun olur mu bide 2020 e kpss ne zamn olacak ders çalışmaya başlıcamda teşekkür ederim tekrardan hepinize rabbim şifa versin

Ne yapmam gerekiyor bişgilendirmek için bana telefonumdan ulaştsanız bn bu siteyi takip edemiyorum 05413444698

05413444698 ulaşrmısınız

Kalıcı diye biliyorum bana numaramdan ulaşrmısınız burayı takip edemiyorum

Ya arkadaşlar neden bu kadar bencillik var burada kimse cevap vermiyorsynuz

Arkadaşlar merhaba kaç puanla atandınız acaba yazar mısınız ?

Üst Alt