Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

iyi günler yaklaşık 6 yıldır ms hastasıyım ben de girmek istiyorum e kpss ye ama gidişat nasıldır neler yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz

Merhaba

Merhaba kardeşim ben 4 Nisan da atandım evrakları mayısın başında teslim ettim 4 buçuk aydın bekliyorum adalet Bakanlığı Ankara adliyesine atandım fakat dilekçe verip Erzurum’a çektim senin kaç ay sürdü yada nasıl bir yol izleyeceğim yardımcı olurmusun

Burak25100

Anladım, peki size “başka yerde çalışmak isterseniz dilekçe yazın.” gibi bir öneride bulundular mı yoksa kimse bir şey demeden kendiniz mi yazdınız dilekçeyi ve dilekçenizin kabul olduğunu istediğinizin yere atamanızın alındığını nasıl öğrendiniz?

Adalet bakanligina daha onceden atanan varsa lutfen yazsın dört buçuk aydır bekliyorum ne zaman baslatacaklar ankara personel daire baskanligini aradim degerlendirme asamasinda goreve baslama tarihi belli degil dediler bilgisi olan varsa cevap bekliyorum simdiden tesekkur ediyorum

@Ali_Gs

Kardeş ben erzurum adliyesine atandim dört buçuk aydır bekliyorum siz atandıktan tam olarak kac ay gun sonra goreve basladiniz cevap yazarsaniz çok sevinirim personel daire baskanligiyla gorustum degerlendirme asamasinda dediler goreve baslama tarihi vermediler..

@ozgurluk
Kardes goreve evraklarinizi teslim ettikten kac ay donra basladiniz ben erzurum adliyesine atandim dort bucuk aydir bekliyorum tesekkurler

Neden mutlu son dediniz

Ben 2014 ekpss puanıyla EKPSS-2015/2 16/12/2015 tarihinde 83 puanla Adalet Bakanlığı'na memur olarak atandım. 23/05/2017 tarihinde de işe başladım yaklaşık 6 ay sürmüştü işe başlamam, atanan arkadaşlara fikir olur umarım :/

valla nedenini bilmiyorum ama adalet bakanlığına mahsus bir durum olmadığını kurum değişikliğinde sağlık bakanlğına atanınca farkettim. Yapmanız gereken tek sey sabretmek. Saglık bakanlığına 4 nisanda atandım 12 kasımda işe başladı

samsun adliyesine atanma syresi ne kdar surdu
Ayşecantur

samsun adliyesine atanma sureci na kadar surdu.
maaslar nasil
adliyede calisma sikicimi

Bende meb yazdım.raporumda istihdam işaretli ama calıstırılamayacagı işler kısmı boş.bu sorun olur mu?? durum bildirir raporu da aldım.raporum da sürekli.

Benim raporda da çalıştırılamayacağı yerler boştu. Kurum yeniden rapor talep etmedi. Bazı bakanlıklar istiyor. Meb'i bilmiyorum

Ben Nisan ataması ile atandım. Haziranın sonunda göreve başladım.(üniversite) Yeniden rapor istenmedi

ismira86

mrb raporumda da istihdam kısmı boş ve tercihlerim üniversite tekrar benden de istemezler umarım(inş atanırsam tabi:) ayrıca çalışma koşullarınız nasıl memnun musunuz üniversitede

Üst Alt