Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

rabbe şükürler olsun

galiba lise mezunusun lise 69 la atanamaz diye biliyorum cunku üniversite mezunları bile ancak 69 la 3. Atamada atanıyo bu kez olmazsa birdahakine denersin nasip

Facebook MEB'e atananlar grubunda birisinin isteği dışında ilçeye ataması yapılmış, şimdi de arıyormuş ama "Görev yazınız gitti yapacak bir şey yok." diyorlarmış. Çok ilginç yani ilk defa duydum böyle bir şeyi...

Merhaba uşak Meb’e kaçla atandınız lisansmıydı sizin? İlk olarak Ağrı çıktı demişsiniz o sayfayı bulanamadığım için alıntıyı buradan yaptım. Bu konularda pek fikrim yok sizin yazdıklarınızla birşeyler öğrenmeye çalışıcam. 1) Ağrı’dan Uşak’a tayin nasıl istediniz göreve başlamadan mı? Yoksa orada görevi tamamlayıp mı istediniz? 2)Tayin isteme konusunda sıkıntı çıkarıyorlar mı? 3) Tercih sıranızı nasıl yaptınız puanınıza göremi yoksa çıkması yüksek olan yerleri mi yazdınıZ? 4) birde okulda çalışmak istediğiniz için bir kaç okul ismi yazdım demişsiniz bende eğer Atama olursa İstanbul yazmayıp doğu taraflarını yazsam sonra evimin karşısındaki okula tayin istesem atama olur mu acaba son soru biraz garip oldu ama bilmeyince insan her şeyi öğrenmek istiyor:) Meb dışındaki kurumlar atama kolaylığı sağlıyor mu?

erginl

Lisans 68.83 puanka 3. Atamada önceki 2 atamaya bakarak neresi kaç puanla kaç kişi almış buna göre tercih ettim.

Atama ağrıya çıktı hiç gitmeden dilekçe göndererek uşağa tayin istedim 1 haftada uşağa geldi meb zorluk çıkarmıyor

Ben bucgün MEB e gittim istediğim okula vermişler vali imza atınca arayacaklar son soruna kesin bişey diyemem

Benim durum bu ona göre kendine yorum yaparsın.

Seawolf

teşekkürler inşallah bize de 3. Atama yaparlar bende atanırım umarım. Hayırlı olsun kazancın bol olur inşallah

Göreve başlamadan il dışı halkını kullanıyosun dilekçe vermiştim ben ankaraya sonrasında cevap geldı ve bulunduğum ilin milli eğitim müdürlüğüne gittim gereken evrakları götürdüm sonrasında istediğin 3 okul tercihi yaptım ve ilk okula atamam yapıldı yusufyüreklim

Sadece mebde var bu kolaylık, diğer kurumlarda yok evet istediğin yere ataman yapılır zorluk çıkarmaz kimse boule bi hakkın var çünkü

tşk erginl kardeşim rabbe sığınıyorum hayırlısı ise atamam gerçekleşir çünkü özel sektör beni çok yordu ben bu 3 ekpss girişim 64 58 62 en son bu 69 puan aldım rabbe sığınıyorum benim sesımı duysun ve burada umutla bekleyen kardeşlerimin sesını duysun ve gözünde hayırlı bırşeklıde cvplasın amın herkesın gönlüne göre versin rabbım

gül rengi

Hayırlı uğurlu olsun.
O 3 okulu belirlerken öncesinde okullara gidip memur ihtiyacı olup olmadığını öğrendiniz mi?
Bir de büyük bir şehre mi aldırdınız tayininizi?

gül rengi

istediğiniz o okullarda boş kontenjan yoksa ne oluyor mebe atananlar okul dışında nerede çalışıyor kaç puanla atandınız? Lisans mı? Çok sordum;)

ben aynı şekilde 3 yıl önce atandım,
hayırlı olsun maliyeye mi atandınız? Lisansmıydı? Birde meb gibi göreve başlamadan bulunduğunuz ile tayin hakkınız var mı? Farklı kurumlara atanan arkadaslara soruyorum ki bilgi sahibi olayım atanma sansım olursa yanlış tercih yapmak istemem İstanbul'dayım il dışı yazıp tekrar buraya gelmek istiyorum

İstanbul bakırköy adalet bakanlıgına atandım var mı bura
kaçla atandınız lisans mı?

Adalet Bakanlığına Atananlar 2 yıldır Adliyede memurum benden Ekpss ile atandım sormak istediğiniz merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz
size yazdım mı bilmiyorum farklı kurumlara aatanan arkadaslara atamayla ilgili sorular soruyorum ben il dışı atanırsam adalet bakanlığına 1 kereye mahsus kendi ilime tayinimi göreve başlamadan aldırabilir miyim? Lisans mıydınız? Kaçla atandınız?

2018/1 de Maliye ye atandım
yasadığınız ile göreve başlamadan tayin hakkınız var mı lisans mı? Kaçla atandınız

ilin milli eğitim müdürlüğüne gittim gereken evrakları götürdüm sonrasında istediğin 3 okul tercihi yaptım ve ilk okula atamam
sadece mebde var bu kolaylık yazmışsınız korktum biraz :eek: tercihlerim arasına meb çıkmazsa belki başka kurumları da yazarım diye düşünüyordum ama öylyeyse sadece meb yazarım istanbul'da kalmam gerek kaçla atandınız lisans mı?

merhaba arkadaşlar hepinizin ataması hayırlı olsun arkadaşlar şimdi internette denk geldi çalışabilir ibaresi olmayanlardan yeni rapor isteniyormuş diye benim raporum yeni sayılır 17,03,2017 tarihli çalışabilir ibaresi yok isdihtamda değerlendirilmedi yazıyor çalışamayacağı iş alanları boş bırakılmış arkadaşlar yeni rapor istendimi sizden ve çalışabilir ibaresi var mı yeni rapor alanlar özellikle biraz aydınlatırmısınız

daruldarp

Raporda İstihdam kısmı var, onun karşısında evet yazması veya kutucuğun işaretli olması lazım.

@Ali_Gs

Hocam merhaba,
Bir arkadaş size "mesainin aşılması ile ilgili bir sorun var mı, varsa sıklığı nedir" diye sormuş, siz de "Mebdekinden daha nadirdir" demişsiniz. Meb'de mesainin aşılması durumu var mı? Varsa neden nasıl oluyor, rica etsem bilgi verebilir misiniz?

Amasyaya atandım istanbulda yaşıyorum evime en yakın okulları tercih ettim okullara gidip memur ihtiyacı varmı diye sormadım okulşardan biri mezun oldgum okuldu ama yeni yapılmış olan okul vardı Orayı tercih ettim hiç bi araştırma yapmadan :)@bir

Okullarda genelde memur olmuyor zaten hiç sormak ta aklıma gelmemişti :) okul dışında il milli eğitim ilçe milli eğitim müdürlüklerinde çalışılıyor ben atanalı 2,5 yıl oldu bulunduğum okulda ortaokul ve lıse birlikteydi kadromun bulunduğu okul taşındı ama ben hala aynı yerdeyim gorevlendırme istediğimi belirten dilekçe yazdım ve kabul edildi. erginl

gül rengi

Teşekkürler :)
Ben bu sene sınava girdim. Gerçi tercihlere çok var ama şimdiden kafamda bir şeyler şekillendirmeye çalışıyorum.
Meb'i tavsiye eder misiniz? Çalışma koşulları nasıl, yoğun mu? Öğretmenlerle, müdürle falan ilişkileriniz nasıl, engellilere bakış açıları nasıl? (ben ruhsal engelli olduğum için ön yargılı yaklaşılmasından korkuyorum açıkçası. Gerçi bu ön yargılı yaklaşım her kurumda olabilir)

Mesai saatleri nasıl? Sizin okul tam gün eğitim mi veriyor, yoksa sabahçı öğlenci diye ayrılıyor mu?

Bir de benim migrenim var, çok ses olunca migrenim azıyor :) Bu nedenle okul yerine il veya ilçe milli eğitimi tercih etsem daha mı mantıklı olur?

Çok fazla sordum galiba, teşekkür ederim :)

Mebi tavsiye ederim diğer kurumlardan farkı 15 tatıl ve 3 ay tatilinde iş yoğunluğu biraz daha azalıyor. Başta zorluk çektim ama şimdi gayet iyiyim Allaha şükür idare kısmı ve öğretmenlerle. Ben on yargı sezmedim bugüne kadar ama her yerde durum farklı olabilir tabi. Bizim okul tam gün 09.00/17.00 mesai saatleri ikili eğitim olan okullarda da çalışan arkadaşlarım var ama hepsi bu saate göre çalışıyor. Ses konusundan dolayı il veya ilçeyi seçebilirsiniz dediğiniz gibi okul kalabalık oluyo tabi 1000 kusur öğrencimiz var daha küçük okulları da tercih edebilirsiniz. bir

arkadaşlar merkezi atamada hizmetliyi seçersek orada yukselme şansımız varmı yoksa hep hizmetli olarak mı kalıyoz

gül rengi

Çok sağolun. Bu 9-5 durumu il ve ilçe milli eğitim için de geçerli mi?

Bir de diyelim önce okulda başladınız sonra ilerde il veya ilçeye geçmek isterseniz bu mümkün oluyor mu (veya tam tersi)

Siz Meb'i tercih ederken diğer kurumları da araştırmış mıydınız? Bir bayan için en uygun kurum Meb mi olur sizce?

Kurumların görevde yükselme sınavları oluyor haso66

9-5 dediginizi anlamadım 😐 3 yıldan sonra farklı bir görev yeri seciliyor diye biliyorum ama görevlendirme olarak ilçe milli eğitim müdürlüğünde calısılabılıyor bulunduğum yerin ilçe memıne cağırıldım ama il meme görevlendirme ıle gecilmiyor diye biliyorum bir

9-5 dediginizi anlamadım 😐 3 yıldan sonra farklı bir görev yeri seciliyor diye biliyorum ama görevlendirme olarak ilçe milli eğitim müdürlüğünde calısılabılıyor bulunduğum yerin ilçe memıne cağırıldım ama il meme görevlendirme ıle gecilmiyor diye biliyorum bir

Bayan erkek diye bakmamıştım hiç bence Siz de onu düsünmeyin :) bir

Birde bu kadar detaylı düsünmeyin derım ben hiç araştırma yapmadan tercih yaptım rastgele kurum olarak özellikle mebi düşünmedim bir

gül rengi

Tamam, çok teşekkürler.
09.00/17.00 demişsiniz ya o nedenle 9-5 demiştim, yani mesai saatleri mi 09.00-17.00? Ben mi yanlış anladım.

Haklısınız detaylı düşünüyorum biraz, sonradan pişman olmamak için iyi karar vereyim diyorum ama biraz da şans, kısmet işi bu işler.

Cevaplarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar..

Tüm resmi kurumlarda çalışma saati odur okul, ilçe, il mem farketmıyor. İnşallah atanırsınız bol şanslar. bir

gül rengi

Çok teşekkürler, sağ olun, size de iş hayatınızda başarılar, Allah ağız tadıyla çalışmak nasip etsin.

Amin ben teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ������ bir

arkadaslar mrb benim raporum var. hastaneye yonetimi kaybetmiş aslini sel aldi goturdu diyor ama sisteme kayit yapmislar sadece kayip diye ama bunun aslina uygun alabilirmiyim bashekimden ?

Üst Alt