Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

Ben de 2014 de sınava girmeden önce çalışabilir eklettirmiştim. İstihdam işaretli çalışamayacağı alanlar boş. Her hangi bir sorun çıkmadı, tekrar istemediler rapor

arkadaşlar raporda memur olur ibaresi zorunlu mu benim raporumda istihdam işaretli mesela ama memur olur diye birşey yok

hangi kuruma atandiniz ne zMan atanmistiniz benimde 2006 da aldigim rapor sürekli çalışabilir bide calistirilmayack alanlar dolu sorun olurmu ?

2016 da Adalet Bakanlığına atanmıştım. 2014 de sınava girmeden önce çalışabilir eklettirmiştim. istihdam işaretli çalışamayacağı alanlar boş. Raporu aldığım sıra doktora sormuştum "memur olabilir" eklettirebiliyoruz mu diye. "Sorun olmaz" demişti. Dediği gibi de hiç bir sorun olmadı. 4 yılda neler değişmiş olabilir bir fikrim yok açıkcası
(Raporum sürekli idi)

peki çok saol. kac ay sürdü soruşturma falan bide size ne zaman çalışacağınızi kac gun içinde işbasi yapacağınızi telefon la mi yoksa posta ile iletisim kurdular . ? cok teşekkür ederim

yorgunkul72 evrakları teslim ettikten 4 ay sonra telefonla arandım, sanırım Pazartesi günü idi hemen gel başla demişlerdi. Başka şehirde olduğumu bildirmiştim. Bir sonraki Pazartesi başlamıştım.

merhaba bende yeni istanbul adliyesine atandım maaş olarak yeni atanan hizmetli gurubu bekar birisi maaşı hakkında bilgin var mı

@yemre 8/2 memur kadrosundayım, bekar, 3üncü derece vergi indirimi var 2848 alıyorum. 16 lira sendika aidati kesiliyor bir de, Bes yok. Hizmetli ne kadar alıyor bilmiyorum bu civardadır.

Göreve başladınız mı yoksa güvenlik soruşturmasını mı bekliyorsunuz daha?

bende orta öğretimden girdim ama sonuçlar açıklanmadı nasıl atanıyor arkadaşlar

birde arkadaşlar ben diabet hastasıyım günde 4 defa insülün kullanıyorum memur olunca devlet karşılıyormu bu ilaçların ücrettini birde sınaçdan kaç puanla atamalar başlar bende adalet bakablığını çok istiyorum

@yalnizadam valla sendikaya üye olduk yani üye etmişlerdi :eek:, maaşdan 14 lira ya da 16 civarı aylık kesiliyor. 3 ay ya da 6 ayda bir sendika bu kesilen ücreti geri yatırıyor. 2860 civari maaşım yani

daha başlamadım güvenlik soruşturması bekliyorum

yalnizadam sendika memurların haklarını savunmak için kurulmuş bir şey işte. Kıyafet konusunda ayrıcalık tanımaz, 657 de ne yazıyorsa o :)
yemre Göreve başlayana kadar artar temmuz zammı ile

tamam tşkler en azından bilgi olsun istedim tşkler cevapların için

yalnizadam Yapılan çalışmalar sendikalı olsun olmasın tüm memurları ilgilendirir. Şu sendikalısın diye ayrıcalık olamaz. Bir durumun olduğunda sendikadan yardım alıp savunmanı daha iyi yaparsın. Bunun dışında bir şey görmedim ben varsa da ki hiç sanmıyorum, haberim yok. Sadece üyeyim ben :/

Meb ten güvenlik soruşturması bitip göreve başlayan varmı ?

Arkadaşlar ösym tarafından aranan var mı aranızda beni aradılar o an açamamadım telefonu sonra ben aradım ama biz sizi arıcaz dediler ses yok. herkesi arıyorlar mı acaba yoksa sorun çıkanları mı?

@=ahv

merhaba öncelikle hayırlı olsun lisanstan mı atandınız bende bu yıl girdim 69,212 aldım ama atanamam diye düşünüyorum bir umut bekleyeceğiz kaçıncı tercihinizdi? bende atanma şansım olursa İstanbul dışı yazıp İstanbul'a göreve başlamadan tayinimi aldırmak istiyorum bu mümkün mü? Birazda olsa sizin atandığınıızı görmek içime su serpti puanlarımız ne de olsa yakın sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim tekrar hayrlı olsun

Sağolun @erginl 5. tercihimdi. Yalnız ben 68 puanla 3. atama başvurusunda atanabildim. Bölümünüz nedir, 2018 EKPSS deki ağırlıklı alınan puanlar nedir bilmiyorum ama eğer sadece 4001 niteliğiyle başvuru yapabiliyorsan biraz sabırlı olman gerekecek. Çünkü 69 la ilk alımda atanman zor.

Fakat 2. ya da 3. alımda atanma şansın çok yüksek... Hayırlısı olsun diyelim. Tayin durumuna gelince; Ataman açıklanıp senden gerekli belgeleri istedikleri zaman (Göreve başlamadan 1 DEFAYA MAHSUS olmak üzere istediğin yere tayin aldırabiliyorsun.)

Bende Samsun MEB'e atandım. Ama güvenlik soruşturmasıyla ilgili bir ses çıkmadı. Arayan olmadı maalesef... @Seawolf
1 hafta sonra kurumu arayıp sormayı düşünüyorum.

ahv benim soruşturma bitmiş meb e gönderilmiş dün meb i aradım yerini ayarlayıp telefonla haber vereceğiz dediler hayırlısı.

Merhaba kaçla atandınız? Yasadığımız ilden başka bir yere atamamız çıkarsa göreve başlamadan tayin hakkımız var mı? Birde engelli raporunda engelli memur olabilir ibaresi yazması gerekir mi? Benimkinde yazmıyor galiba cevaplarsanız sevinirim iyi günler

Teşekkür ederim bölüm kamu yönetimi ilk tercihlerde umutlanmak saçmalık olur zaten 2. Atamalarda da 70-75 arası arkadaşlar atansın diye dua edicem ki bizim önümüz açılsın�� inşallah alım fazla olur ve her şeyden önce 3. Atama yapılır 4001 kadrolarinı 3. Atama olursa yazıcam Allah herkesin gönlüne göre versin

:confused:
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun Çanakkale Adalet Bakanlığıma atandım bende
Merhaba kaçla atandınız lisans mı? Birde adalet bakanlıgına atananların raporunda engelli memur olabilir ibaresi yazmalıymış bende yazmıyor başka ile tayin isteyebiliyor muyuz göreve başlamadan?

@ahv

merhaba size cevap yazdım ama alıntı yApmamışım belki cevabı göremediniz ben 4001 tercih edicem bölüm kamu yönetimi ilk atamalarda zor 2.atamalar kısmet ama 3. Olursa çok umutluyum siteye üyeyim ama pek kullanamıyorum�� yavaş yavaş öğrenirim heralde çok �� cevap için

erginl
Ben bu “memur olabilir yazısını hastaneye sordum, öyle bir şey yazılmaz rapora denildi bana, sizin dediğiniz durum bildirir falan mı? Gerçi benim sorduğum kurul çalışanları durum bildirir içinde böyle bir şey yok dediler orasıda ayrı. :)

Seawolf
Tam olarak ne kadar sürdü sizi aramalarından önce geçen süreç?

raptap ağrıya çıktı dilekçe verdim tayin için 1 hafta sonra uşak meb e geldi evrakları teslim ettim nisan 24 te dün sordum meb e soruşturma bitmiş biz arayacağız yerini belirleyip dediler.

Seawolf

Hmm süreç çok hızlı işlemiş normalde en erken atandım diyen 4 ay geçti diyor, sizinki 1 ay bile olmamış, gerçi henüz arama gelmedi ama yinede güv. soruşturması çok hızlı yapılmış.

Meb hızlı diğer kurumlardan küçük şehirlerde soruşturma kısa sürüyor yada bana öyle denk geldi.

Üst Alt