Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

Selam mami23082. Ben de kara kuvvetlerine atandım benzer süreci yaşıyorum. Askeri birim olduğundan galiba süreç biraz yavaş ilerliyor.

Evraklarimi 19 Nisan'da teslim etmistim. Bugün polisler geldi eve. Ne zaman sonuçlanır dedim yarın biz gondericez evragi gerisini bilmem dedi polis. Hakkımızda hayırlısı olsun

s.a kardeşim hangi il desin hangi kurum senin ? polisler ne soledi size gelirken adres tespitimi sadece yoksa ?

A.s. il Balıkesir. Öğrenim düzeyi vs. Genel sorular sordular

Kurum MEB

Bende atandım engelli raporda iş ilanları olmadığı için yenilememi istediler

Adliye'ye mi atandınız sizde? İş ilanları dediğiniz, "Çalışabileceği İş Alanları" sanırım, peki "istihdam" kısmı işaretli miydi sizde?

Bugün polisler geldi eve.

Size niye geldi Polisler ilginç. Normalde komşulara falan soruyorlar diye biliyordum, eve gelip kapıdan mı konuştular yoksa odaları falan mı gezdiler, anlamadım ben bu işi.

Komşuya da konuştular mı onu bilmiyorum ama kapıdan bı beş dakika kadar konuştuk

Memur olarak atandım engelli raporda çalışmıyacağı iş ilanları açıklama yapılmadığından dolayı raporu tekrardan yeniletin dediler affedersiniz 2 defa engelli olcağız

abi anliyacagin 2 defa hastaneye gitcem 2 hastane sonuclar degisirse 3 hastaneye gitcem

benimki de doluydu ama istemediler benden

rapor süresi bitmiş olabilir bence yoksa. ben ve kac arkadaştan istemediler sorun yok denildi raporda direk soruşturmaya gitti zaten

kaldi ki o arakadaşın itiraz edecekti. ne diye istiyorlar durduk yere istenmez bence illa sorun vardir raporunda

yorgunkul72

Siz hangi kuruma atandınız acaba? Adalet Bakanlığı’nın İstihdam ve çalıştırılamayacağı iş alanları dolu olmasına rağmen kendisinden rapor istediğinden bahsetmişti sayfada birisi, sebep olarakta: “Raporda çalışabilir ibaresi olması” denilmiş kendisine fakat “İstihdam” kutucuğunun işaretle olması veya karşısında Evet yazması zaten “çalışabilir” anlamına gelmiyor mu, tekrar üzerinde “çalışabilir” ibareli rapor istenilmesinin nedeni ne olabilir?

bakirköy adalet benimdr o arkadaş hata yapmış ben olsaom o rapor ordaki memura yedirirdim istihdam evet olmasi yetiyor zaten illa çalışabilir mi yazacaklar

Merhabalar size bir sorum olacak . engelli işçi statüsünde çalışırsam ekpss ile engelli memur olarak atamam yapılır mı . bu durum engel olur mu

Daha önce sinava giren arkadaslar 77 ile 79 arasi bi puan bekliyorum 1. Atama falan önemli degil 2 yada 3 atamada atanma ihtimalim olur mu deneyimlerinizi paylasir misiniz

Lisans ise olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yusufyüreklim

Bu dediklerim Lisans için geçerli: Eğer ilk atama aralık ayında yapılırsa büyük ihtimal 3. atama olmaz gibi duruyor, çoğu kimse bu görüşte birleşiyor fakat tabiki bu sadece bir tahmin. Onun dışında geçmiş yıllara bakıldığında sizin vermiş olduğunuz puan aralığındaki kişiler 2. atamada yerleşmişler yine hemen hemen öyle olur gibi duruyor ama tekrar bunlar sadece geçmiş yıllar baz alındığında yapılan değerlendirmeler, 2016'da 9 bir küsür Lisans mezunu sınava girmişken bu sayı bu sene 12 bin küsürlere ulaştı, birde bazı kesimler sınav kolay geçti algısı yarattılar ortalıkta, belki doğru söylüyorlar belki yanlış bunu 17 Mayıs'ta göreceğiz kısmet olursa...

2010 da yönetmelik değişti rapor eskiyse isterler

sahte rapor çeteleri yakalanıyor ara ara 25 milyara rapor çıkartıyorlarmış adamlar bizim yerimize memur oluyor anlıcağın bunun için isterler benden istedi egm çıkarttım

lovehurts

2010’dan önce miydi sizin rapor? Birde istihdam ve çalıştırılamayacağı iş alanları bölümleri dolu muydu?

bben 2014 çıkardım hepsi dolu çalıştırmyacağı iş ilanları boş

Üst Alt