Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

Seawolf

Aynen MEB'in hızlı olduğunu biliyordum ama bu kadar beklemiyordum. :) Başka işlemleri hızlı olan kurum biliyor musunuz? Birde bildiğiniz işlemleri uzun süren kurumlar hangileridir acaba?

2018/1 de Maliye ye atandım 1 hafta önce kurumdan aradılar soruşturmanın bittiğini söylediler ve evrak istediler

zerda34

Siz hangi ile atandınız? Maşallah süreç hızlı ilerliyor, acaba bu süreç küçük şehirlerde mi böyle işliyor?

raptap

Bence biraz emiyetin yoğunluğuna göre değişiyor ben soruşturma hakkında emniyeti aradığım da evrakınız bize geldiyse biz fazla tutmuyoruz maximum 15 güne bitirip evrakı gönderiyoruz dendi ve soruşturma gizli olduğu için farklı hiçbir bilgi vermedi

zerda34

Evet, genelde küçük şehirlerdeki Emniyet’in iş yoğunluğu az olduğu için sanırım bu şekilde erken işliyor süreç, peki sizin sağlık raporunuzda istihdam ve çalıştırılamayacağı işlerin niteliği alanları dolu muydu, kurum sizden sonradan bununla bir belge vs. istedi mi ?

raptap

En uzun süren adalet bakanlığı 2017 de atanıp soruşturması süren var forumda sağlık bakanlığıda nispeten yavaş genel kurmayda yavaş benim bildiklerim bunlar.

Ben meb i hızlı olduğu ve istediğin yerde göreve başladığın için tercih ettim yoksa diğerlerinede puanım yetiyordu.

Benim raporda istihdam işaretli ve çalışamayacağı işler yazıyordu kurum başkada bişey istemedi.

Ortaöğretimm 73.77456 puan ile atanabilirmiyim arkadaşlar. Bölümüm Bilgisayar proğramcılığı

Ortaöğretimm 73.77456 puan ile atanabilirmiyim arkadaşlar. Bölümüm Bilgisayar proğramcılığı

raptap

Benimde pek bilgim yok aslında memurlar nette arastırırken biri böyle bir şey yazmıştı bende burada sormak istedim. Sizde zaten hastaneye sormuşsunuz nereye atandınız? Uşak meb galiba öyle hatırlıyorum

Seawolf

Hmm anladım, -yerine göre değişir tabiki ama-peki MEB’de çalışan memurların çalışma koşulları nasıl genel olarak memnunlar mı, maaşları nedir, sosyal imkanları nasıldır, bunları araştırdınız mı, bilgi verirseniz sevinirim.

Birde sizi aradıklarında nerede çalışmak istiyorsunuz diye kız soruyorlar yoksa onlar sormadan siz mi talep ediyorsunuz, nasıl oluyor bu süreç?

raptap

Ben raporu yeniletirken calisamayacagi alan kısmını ve diğer alanları doldurttum suan için bir sıkıntı yok gibi görünüyor kurum benden evrakları tam almamıştı sadece soruşturma için bir form doldurdum güvenlik soruşturması bitince diğer evrakları isteriz dediler

@zerda34

Anladım peki Maliye'de çalışan memurların maaşları nasıldır, çalışma şartları nasıldır, sosyal imkanları nasıldır bunları araştırdınız mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

raptap

Maaşı bende merak ediyorum ama hiçbir bilgi alamadım ordaki memur tahmini bir rakam söyledi 2 den fazla olur dedi sadece çalışma koşulları aynı diye biliyorum 8 5 ama bilgi sahibi olursam haber veririm

zerda34

Maaş için 2700-2800 civarı duydum ben ama çok emin değilim. Mesai saatleri o ildeki diğer devlet kurumlarıyla hemen hemen aynı oluyor ama iş yükü nasıl onu merak ediyorum. Tamam haberinizi bekliyor olacağım.

arkadaşlar merhaba ben ilk kez ekpss ye girdim
sırlama:1315
bölüm :hemşirelik
ortaöğretim(lise)
sizce ilk atamada gelirmi ?

raptap

Maaş 2700 2800 civarı bekar için ben okulda çalışmak istediğim için 2 3 okul ismi yazdım evrak teslim ederken dilekçe yazdırıyorlar.

Seawolf

Yani müdürlükte mi yoksa okulda mı çalışmak istediğinizi siz seçebiliyorsunuz öyle mi? Sizin seçtiğiniz 2-3 okul dışında sizi başka bir okula veya müdürlüğe verme durumları olabilir mi peki?

Seçtiğiniz yerlerde boş yer varsa sorun olmuyor yoksa evinize en yakın nerede boşluk varsa orada başlıyorsun

Seawolf

Bunu bilmiyordum çok iyiymiş o zaman. Peki bu sistemi uygulayan MEB dışında bildiğiniz başka bir kurum var mı?

Hesap üzerine diye tahmin ediyorum ama göreve nasip olursa başladığımda öğrenirim galiba sizde maliyeye atanmissiniz

zerda34

İllaki hesap üzerinedir ama iş yükü derken: İş yoğunluğu fazla mı, anlamında demiştim ama peki inşallah başladığınızda haber verirsiniz. Yok ben 2018 EKPSS'ye girdim, şuan tercihleri bekliyorum, beklerken de kurumları araştırayım dedim. :)

Seawolf

Yine bu sayfada, "Sağlık Bakanlığına Atananlar" başlığında kimisi uygulanıyor derken kimisi uygulanmıyor diyor, dilekçenize "uygun kadro yoktur." diye red gelebilir vs. diyende var.Normalde 1 defaya mahsus her kurumun uygulaması gerekirken neden sadece MEB uyguluyor anlamak güç. Bu arada memurlar.net maaş hesaplama üzerinden hesapladığımda, Önlisans veya Lisans mezunu 7/1 dereceli bir memur maaşı net 2,745 TL gözüküyor.

bende 2018 ekpss girdim puanım 69.80 atanabılıırmıyım arkadaşlar lütfen cvp verirsenız sevınırım ortaöğrenim lise benım tahsıll bölüm neolursa olsun malıye meb adalet bakanlığı sağlık bölümü hangi bölüme en erken atanebılırım arkadaşlar bılgısı olan varsa bılgılendırırse sevınırım şimiden çok tşkler bırde ekpss tercıhlerı nezaman başlıyor bılgısı olan bılgı verirse sevınrım

Merhaba arkadaşlar. 2018 ortaögretim ekpss den 74 aldım bilisim teknolojileri alanı bilgisayar programcılıği mezunuyum atanarmıyım acaba yardımcı olursanız sevinirim .

MEB' e Atanan arkadaşlar; Güvenlik Soruşturması için Bugün gelmiş polisler. Oturduğum apartmanın giriş katında ki dükkan sahibine sormuşlar.Bilginiz olsun. Tavsiyem; Binanız da bulunan komşular veya dükkan sahiplerine durumunuz hakkında varsa bilgi verirseniz, Gelen memurlar da uğraşmadan sizi teyit edebilir, yanlış ve gerçeği yansıtmayan yönlendirmelerin önüne geçmiş olursunuz.

Üst Alt