Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

Bu gün meb i aradım kararname okula gönderilmiş okulla konuştum yarın başlıyorum göreve nasip olursa.

Seawolf

Hayırlı olsun, gözünüz aydın. ÖSYM yerleştirme sonuçlarını açıkladıktan sonra ne kadar sürdü atanmanız tam olarak acaba?

raptap
Teşekkürler allah herkese nasip etsin.
4 nisan sonuç açıklama 24 nisan evrak teslimi 24 mayıs göreve başlama.

Seawolf

Amin inşallah, vay be maşallah hızlı geçmiş süreç, tekrar hayırlı uğurlu olsun, görevinizde başarılar dilerim, ilerleyen süreçte işiniz ile ilgili memnuniyet ve şikayetleriniz(umarım hiç olmaz) ile bizleri aydınlatırsanız çok sevinirim. :)

Ekpss2018 atamalari ortaogretim yapildimi ilk defa sinava girdim bulamadim ne zmn baslar ilk atamalar ltfen cvp yazin yoksa basladimi

Seawolf

Kardesim sen atandigin yere hiç gitmeden tayin mi oldun. öyle olabiliyor mu birsey merak ediyorum rahatsızlıktan dolayi mi direk tayin yaptilar

Arkadaşlar takıldığınız yerlerde yardımcı olurum 2, 5 yıldır mebdeyim. İlk atanınca alışma süreci biraz zor oluyor Allah yardımcınız olsun. Seawolf Oktay_Mese

yusufyüreklim

Evet
Meb de bir defaya mahsus tayin hakkın var onu kullanıp atandığın yere gitmeyip istediğin yerde göreve başlıyorsun

gül rengi

Arkadasim simdi ben kars mebi yazdim geldi diyelim hic oraya gitmeden bulundugum sehir aydin söke ye tayini mi aldirabiliyor muyum. Birde alismaak zor demissin ne konuda

Evet aldırabiliyosunuz.
Sonuçta daha önce hiç yapmadığınız bi işi yapiyosunuz iş konusunda yardımcı olan olmayınca zorlanmamak mümkün değil. yusufyüreklim

İşe başlar başlamaz olmuyo ama adaylık eğitimi alacaksınız temel ve hazırlayıcı eğitim ve bu eğitimler 1,2 günlük değil 2 haftalık eğitim. Bu eğitimlerin sonunda yapılacak olan sınavlardan en az 60 almak zorundasınız. Bu eğitimleri geçtikten sonra kurum amiri de size not verecek daha sonra asıl memur olacaksınız. Yanı atanınca tam memur değilsiniz aday memursunuz bir

gül rengi

Sağolun. Evet aday memur olunduğunu biliyorum. Eğitim olayını merak etmiştim.
Yapılacak işi öğretmeden öyle kendi halinize bırakmaları kötü olmuş.

2018 ekpss ile sağlık bakanlığına atandım.Evraklarımı teslim ettim.Güvenlik soruşturması ne kadar sürecek bilgisi olanlar paylaşa bilir mi.

Güvenlik soruşturmasının başlayıp başlamadığını bilen var mı?

Son düzenleme:
Raporu itiraz edip 2 3 ay içersinde ancak istenilen sonuçlarla verdim adalet sarayına 3 defa engelli ettiler beni

45 SÜRÜYOR VE ANKARANIN ONAYINA KALMIŞ HERŞEY

45 GÜN İŞE BAŞLAMANIZ 3 AY YADA 6 AY ARASI

ÇALIŞMIYACAĞI ALANLARDA DEVLET MEMURU OLUR VE AĞIR TEHLİKELİ İŞLERDE ÇALIŞAMAZ YAZILMASI LAZIM İSTİDAMDA GEÇERLİ

kadirgenc

"Çalıştırılamayacağı İşlerin Niteliği" ile "istihdam" kısmının işaretli veya karşısında evet yazması lazım. "Çalıştırılamayacağı İşlerin Niteliği" kısmında "Memur olarak çalışabilir" gibi bir ibarenin olması mantık hatası olur zaten, size heyet nasıl olmuşta oraya öyle bir şey yazmış ilginç, orada bu bilginin olması gerektiğini size kim söyledi?

benim rapora itiraz ederken benden istenilen hangi alanlarda çalışır ve istidam belirtilmesi diye ricada bulundum baştan sona heyete girdim ve hakkımda verilen karar bu

@kadirgenc

İstihdam ve çalıştırılamayacağı alanlar kısmı tamam ama "memur olarak çalışabilir" ibaresini sağlık Heyeti ekledi yani? Kurum böyle bir şey talep etmedi doğru mudur? Birde bu memur olabilir yazısı tam olarak nerede yazıyor raporda?

slm engin bey bende adalete ekpss kurayla atandım sormak istediğim ben şu an kamuda taşerondan işçiliğe geçtim.adalete evraklarımı verdim işçi olduğum için geçişte problem yaşarmıyım acaba hizmetli olarak atandım kurum içi yükselme sınavlarına girebilirmim bide acaba hizmetli maaşları ne kadar ben evli üç çocuk eş çalışmıyor aydınlatırsan sevinirim teşekürler.

Arkadaşlar 2016 yılında %42 oranında sürekli engelli raporu(%27 görme sistemi,%20 sinir sistemi) aldım.Raporumda istihdam kutucuğu işaretli değil,çalıştırılamayacağı iş alanları kısmı boştur.Eğer nasip olurda atanırsam atandığım kurum istihdam kutucuğu işaretli olmadığından,çalıştırılamayacağı iş alanları kısmı boş deyip rapor yeniletmemi ister mi?
Bu belirsiz durumla ilgili nereden bilgi alabilirim, kurumlar rapor yenilenmesini neye göre istiyorlar?
Atanmış olan arkadaşlar, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi?
Teşekkürlerimle...

Üst Alt