Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

Ali_Gs

Hocam Adalet Bakanlığı'nda da MEB' de olduğu gibi memurluktan VHKİ ve Bilgisayar İşletmenliği kadrolarına sınavsız geçiş mümkün müdür?

İstenilen evraklar da özellikle "çalışabilir ibareli engelli raporu" deniliyor
Benim raporum sürekli ve % 44 istihdam işaretli ve yoğun bilişsel işlevler gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor. Ayrıca çalışabilir diye bir ibare yazmıyor yazan varmı raporunda özellikle çalışabilir ibaresi. Tedirgin olmaya başladım bilgilerinizi bekliyorum. Yeni rapor istemezler inşallah.

benim ayni çalışabilir yaziyor. bends o ibare bilgisi olmali onu geçen bi yerde okudum simdiden hazirla raporunu çalışabilir ve işkurumu yönlendirmiş olmasi gerekiyor

mrb benim iki raporum %40 göz iş icin almıştım ikinci rapor psikiyatri ile göz bunuda aylik maaş için almıştım simdi ben osym ye sadec %40 olan ile başvurmuştum geçen kurada bende atandim iki raporumun tarihide surekli yani süresiz. simdi demem o ki raporumun %40 olani hastanede yok kaybolmuş sel alip götürmuş asli gibi olan var oda kirmizi müdürü okunmuyor acaba hangi rapormu versem sıkıntı olurmu şu aylık icin aldığım raporu versem yada nasil yol izlmemei tavsiye edersiniz

deryabalcı

Sizin için 3 yıl önce atanmamı sağlayan raporumu gözden geçirdim, herhangi bir çalışabilir ibaresine rastlamadım ama benim raporda çalıştırılamayacağı işler kısmı da boş.

yorgunkul72

Öyle tahmin ediyorum ki; EKPSS başvurusu için ÖSYM'ye sunduğunuz raporu teslim etmelisiniz, zira kurum tarafından raporlar karşılaştırılacak olursa hak kaybına uğrayabilirsiniz. Bu durumu çok iyi düşünün gerekirse atandığınız kurumla irtibata geçin derim, aslında raporu veren hastanenin veri tabanında bulunabilir bu rapor.

hastane diyorki sisteme işlemeden sel vurdu götürdü. bende beni arayacaklari gün soylemem gerekiyor Ole düşünüyorum ama bakalim nasil yapacam kafam alla bullak olmuş

Selamualeykum arkadaslar
73,21295 puanla SAKARYA ÜNİVERSİTESİ memurluk 1. Tercih geldi. Simdi ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
Selam ve dua ile

Arkadaşlar bu güvenlik soruşturması formunda anne, baba ve kardeşlerin adres bilgileri isteniyor fakat ben hiç birisiyle görüşmüyorum. Bu bilgilere nasıl ulaşabilirim, bilgisi olan var mı?

Bankacı arkadaşlarımın sık sık mesaiye kaldığını, yoğun iş temposunda çalıştığını ve izin alma konusunda sıkıntı yaşadığını duydum hep. Devlet memuriyetinde izin konusu çalıştığın kuruma ve kadrona göre değişiklik gösterse banka ile mukayese bile edilemez. Maaş olarak da kimse mızmızlanmasın fena paralar kazanmıyoruz. Mesai saatlerimiz belli, hafta sonumuz tatil. Ayrıca şeker hastalarının şeker ölçüm çubuklarını SGK ödüyor diye biliyorum. mesafe4272

vahle belli olmuyor 1-2 ayda sonuçlananı da duyduk. Karamsar olmamak lazım.

@yusufyüreklim ben 2016'da çok hazırlanamadan girdiğim EKPSS'de 24 netle 68,12 puan almıştım. Şükür bu Mart atamasında Samsun MEB'e atandım. 80 ve üzeri puan alırsan İlk yerleştirmede atanma şansın çok yüksek. 80'nin altında alırsan 2. ya da 3. yerleştirmelerde atanabilirsin.

@flora19 Malulen emekli olmuş birisi Kamu Kurumu haricindeki KİT'lerde, Belediyeler, Üniversiteler v.b. çalışabilirler. diye biliyorum

deryabalcı benim raporda da "Çalıştırılamayacağı İş Alanları" boş. Fakat raporun arka kısmında en altta AÇIKLAMALAR kısmında: Engel durumuna göre çalıştırtılamayacağı işler bölümüne sadece engel durumuna göre iş alanları genel olarak belirtilmelidir. Örneğin görme engelliysen 'görmesini gerektiren iş alanlarında çalıştırılamaz' gibi ya da 'ayakta sürekli durmasını gerektiren işlerde çalıştırılamaz, işitmeyi veya konuşmayı gerektiren işlerde çalıştırılamaz gibi ifadelerle belirtilmelidir.'

Merhaba benim de zaten arkada diğer açıklamada "Yoğun bilişsel işlevler gerektiren işlerde çalışamaz" yazıyor. Anlam karmaşası yaşıyorum ayrıca çalışabilir diye başka özel bir ibare istiyor sanki kurumlar

40 senelik raporlar kabul edildi bizim bir arkadaşki 40 senelikti meb kabul etti

flora19 sgk'ya gidip müdür ile görüştüm ben malulen emekli olalı bi sene olduydu bu yıl sonuna durum raporu istemişlerdi iş bası yaptıgın zaman haber ver not alsınlar filan dedi gerek yok aslında zaten baslayınca otm. maas kesılır dedı sadece maası cekem dedıler bana benim raporda calısamayacagı bolumde bı sey yazmıyo istihdam'da isaretli

bilgi verirsen seviniirm ben atandım aradım seni arıcaz dediler ne zaman ararlar hangi evraklar lazım bi zahmet

ankara sincan adalete atandım atanan başka arkadaşlar varsa yazarmısınız

Teşekkür ederim Zeyneps hanım Evet Lisans'tan girmiştim. Siz de lisans mezunu musunuz?

Hayirli olsun isiniz
Arkadaslar lisans 4001 den atananlar puaninizi yazabilirmisiniz

@zeynep82

72.211

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@braddock

MEB sağlık kurulu raporu istemedi. Diploma aslı gibidir güvenlik soruşturması vs

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderild

@yorgunkul72

Evrakların arasında Yok 3 fotoğraf, mal bildirimi, ÖSYM sonuç belgesi, nüfus cüzdan örneği, diploma onaylı örneği bu kadar

Herhalde ÖSYM tarafından geliyor bilgiler

osym yi gecen gun aradim burdaki engelli kayit bilgileri hiç bi kurum ile paylaşmıyoruz denildi ama inş oledir

Başvuru yaptım MEB e ve sağlık kurulu raporu istenmedi gelen yazıda da yok

Emniyet soruşturmasında artık bekleme süreci

Üst Alt