Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

yorgunkul72

Daha önce cevap yazdım size ama ulaşmadı sanırım. Daha önce benzer bir raporla atandım tekrar istemediler sizden de isteyeceklerini sanmıyorum. Öğrenim belgesi-diploma, engelli raporu, ösym sonuç çıktısı, mal bildirim formu, fotoğraf muhtemelen mutlaka istenecek belgeler; onun haricinde kurum başka tali belgeler de isteyebilir bunu da zaten duyuruda belirtirler.

Hakkımızda hayırlı olur inşallah kura ile yerleştiniz değil mi?

ya kusura bakma yeni burda farkettim. öğrenim belgesi derken aöl okuyorum bide sizin raporda sureklimiydi ?

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Bayburt Üniversitesi Bilgisayar İşletmeni Olarak. (Lisans) 66 puanla atandım. 2.tercihimdi.
%40 Engelli raporum var sürekli.(Bipolar Bozukluk)
Daha sonrada malulen emekli oldum. Onun için Eylül ayında zaten heyete girmem gerekiyordu.
Bu sorun teşkil eder mi? Yoksa heyete mi gönderirler?
Birde evrakları elden mi teslim etmek gerekiyor bunu merak ediyorum

ya kusura bakma yeni burda farkettim. öğrenim belgesi derken aöl okuyorum bide sizin raporda sureklimiydi ?

Evet %40 sürekli. Öğrenim belgesi üniversitenin mezun belgesi olabilir ya da son diplomanız, kurum hangisini talep ederse. Bu arada sitenin "cevap yaz" seçeneği gerçekten çok kullanışsız o yüzden ben hep "alıntı yap" ı kullanıyorum.

aynen siteyi hala çözemedim warya windows ışletim sistemini çözdüm ama bu siteyi hala çözmedim uygulamayi indireyim dedim rahat olur diye ama uygulama zaten daha berbat

bunlari teslim ettikten ne kadar süre gectikten sonra iş başı yapılıyor? bu istekleri kurum ariyormu yoksa bizmi takıp edecez ve nerden takip edecez ?

Son düzenleme:
5434 sayılı kanunun 98. Maddesi

MADDE 98 - Emekli, âdi mâlûllük ve vazife mâlûllüğü aylığı alanların;kurumlarda emeklilik hakkı tanınan vazifelere tâyin edilebilmeleri için tâyin edilecekleri vazifelere ait yaş hadlerini doldurmamış olmaları ve mâlûllerin,mâlûllüklerinin bu vazifeleri yapmağa mâni olmadığının sağlık kurulunca tasdik edilecek raporla belirtilmesi şarttır.

@yorgunkul72

Hocam o belli olmuyor işte evrakları verip beklemekten başka bir şey gelmiyor elden. Beni ilk atandığımda aramışlardı ama aranmayanlar da olmuş, atandığınız kurumun internet sitesinden duyuruları takip ediniz.

sormak istediğiniz merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz

Hocam neyse ki varsınız size önemli bir sorum olacak. Ben milli eğitimde hizmetli iken adalet bakanlığına GİH olarak atandım, internette adliye de çalışan memurların şikayetlerini okudukça acayip canım sıkıldı. Şikayetler genel hatları ile şu şekilde; işleri dışında başka işlerde çalıştırılmak, geç saatlerde çalıştırılmak, katibin mübaşirin hatta hizmetli işlerinin yaptırılması, hakim ve savcılar tarafından mobbinge uğramak gibi. Bu söylentilerin ne derece aslı var ve sizce meb de hizmetlilikten Adalette GİH liğe geçmeme değer mi? Ayrıca adliye de GİH diye bir şey yok ya mübaşirsin ya katipsin deniyor, bu doğru mu? Şimdiden teşekkür ederim.

çoğu yanlış
bende GİH sınıfıyım 2 Yıldır çalışıyorum iş fazla ama mesai saatlerinde bitmeyecek gibi değil GİH Diye birşey yok bunu kim diyorsa yalan söylüyor Mübaşir YHS Sınıfı çalışan GİH Sınıfı biri mübaşirliği istemedikça hele ki engelli kimse yaptıramaz hatta GİH Memurların çalışacağı işlerin alanı daha az oluyor (Vezne Ön Büro İdari İşler vs.) gibi ben idari işlerde çalılıyorum bütçe ile ilgili evraklarda Cumhuriyet Başsavcı Vekillierinin imzası gerekiyor ve ben hiç mobbinge uğramadım uğramayı bırak işini düzgün ve zamanında yaparsan teşekkür dahi ederler ben kendi çalıştığım birimde hakim ve Savcılarla fazla işimiz evrak işlerimiz oluyor ben mobbinge denk gelmedim 2 yıldır 2 tane müdürüm var ikiside sağ olsun birbirinden iyiler

Ali_Gs

Teşekkür ederim hocam içimi rahatlattınız, adam olana işini yapana sıkıntı yok anladığım kadarıyla. Peki mesainin aşılması ile ilgili bir sorun var mı, varsa sıklığı nedir?

Maaş ne kadar bende MEB 7. Derece gih olarak atanmışım lisans mezunuyum

Arkadaşlar Bayburt Üniversitesine atandım.
Merak ettiğim evrakları elden mi teslim etmem gerekiyor?

braddock

Mebdekinden daha nadirdir o kadar diyeyim biz ne mahkemelerde ne de savcılığın zor kısımlarında çalışmıyoruz çalıştığımız yerlerde ise fazladan mesaiye kalma diye birşey yok iş yoğunluğda onlara göre biraz daha az merak etme canını sıkma daha fazla maaş alcaksn özlük hakların daha çok olacak hayırlı olsun

ismira86

Ben MEB i aradım şimdi onlar sizi arıyacağız daha liste elimize ulaşmadı dedi umarım işinize yarar sizde arayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kara kuvvetlerine atandım ama işe başlama süreci çok uzun olacak galiba

Atandığımız kurum lise diplomasinin aslını ve engelli belgesinin asli vermek zorunda mıyız

İyi akşamlar Ali bey bende M.E.B te 3 yıldır hizmetli olarak çalışıyordum yeni adalet bakanlığına (istanbul küçükçekmeceye )atandım dilekçe yazıp adanaya gelme imkanım var mı? bilginiz var mı.

Beyler şimdiki süreçte ne olacak ? İsimler ösym'den kuruma gidecek ? Sonrasında tebligat vs. yapılacak size denildi ama tam prosedür nedir bilgisi olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Şimdi ben MEB'den EKPSS ile Adalet Bakanlığı'na geçiş yapıcam bu durumda Sivas MEM'den İzmir Adliye'ye geçişte harcırah alabilir miyim? Daha önce benzer geçiş yapan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Üst Alt