Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

Atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun :)

arkadaşlar lise mezunları da mı sınava giremiyor ? kura ile atanıyor ama tercihleri fazla oluyor doğru mu ?

Hayır kardeş. Lise mezunları ortaöğretimden sınava giriyor..

Herkesin 30 tercih hakkı var

sağlasın kardeş son bir şey lise seneye bu zamanlar biter bilgisayar işletmen sertifikası alsam faydası olur mu sonuçta 2018 içinde bir daha kura ile atamalar olacak dimi ?

ankiloz zihinseldenmi girdi arkadaşın eminmisin peki o kaç puan la atandıki bide ne mezunuydu ?

dırb evet zihinselden girmişti. 84,78 ile atandı.
boyalıcalı her sertifika işe yarar. Sen alabildiğin ne kadar belge varsa al..

ankiloz öncelikle hayırlı olsun. Lisans bolumunuz neydi? Ayrıca sınavda kaç net yaptınız, paylaşabilir misiniz?

Bu adalete atananlar lisansmı hep

Lise mezununa neler var

merhaba Saglık Bakanlıgı şırnak benim atamam

Azad44257 hayırlısı düz lisemiydin alan varmı kaç puan aldın

Ben ilk gircemde kura tercih aynı şeymi olıyo

Banada çıkar işlh çok imrendim:)

atanan arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim. Bandırma Adalet bakanlığı / taşra hizmetli olarak atandım telefon ile ulaştım biraz önce adalet bakanlığından yazılarınız geldiğinde arayacağız dediler.

İstanbul bakırköy adalet bakanlıgına atandım var mı bura

Ümidini kaybetme boyalıcalı ben yıllardır o "Herhangi bir kadroya yerleşemediniz" yazısını görüyordum. Ta ki 18 yıl sonra dün, Allah'ın izniyle 68,12 ile atandım. Samsun Milli Eğitim Müdürlüğüne. Darısı atanamayanların başına

Suret teşekkür ediyorum. Ben lise mezunuyum. Ortaöğretimden sınava girmiştim.
dırb program alanı kısmında sanat ve tasarım yazıyor.

Samsun MEB'i kazananlar buraya!

Selamlar, Yıllar sonra atanma sevincini yaşadım. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Darısı atama bekleyen diğer arkadaşlara.

Ben Erzurum'dan Ali 68,12 ile SAMSUN - MEB'e Memur olarak atandım. (GİH)

Diğer 21 arkadaş kim? tanışalım...

Adalet Bakanlığına Atananlar 2 yıldır Adliyede memurum benden Ekpss ile atandım sormak istediğiniz merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz

hayırlı olsun kardeşim ALLAH utandırmasın darısı bizim başımıza inşallah :)
ahv

Merhaba,
Arkadaşım bende Bursa Adalet Bakanlığına GİH memur olarak atandım, YH sınıfında MEB'de halen çalışmaktayım süreç nasıl paylaşalım

Ali_Gs

Merhaba bende adalet bakanligina atandim memur olarak çok sükur Çanakkaleye
Ama surec nasik ilerlicek ne istiycekler bizde n birde baska canakkaleye atanan arkadaş varmi yazabilirmi ne is yapiyorsunuz olanaklar nasıl bilgilendirirseniz sevinirim simdiden teşekkür ederim ...

Arkadaşlar tum arananları tebrik ediyorum Rabbim utandirmasın... birde GIH neydi ?

ahv

Tebrik ederim ne mutlu darısı bizlere inşallah :)Lisanstan mı girmiştiniz acaba?

arkadaşlar öncelikle atanan herkese hayırlı olsun. ben inşaat teknikeriyim ilk defa sınava gireceğim bu bölümden atama yapılıyprmu . atama varsa kaç puandan alıyorlar ortalama . bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

beyazgeceler

Gih sınıfı memurum idari işler kalemindeyim rapor izin gibi özlük bilgisi , evrak kayıt , genel yazışmalar gibi evrak işlerini yapıyorum

Üst Alt