Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağlasın kardeş son bir şey lise seneye bu zamanlar biter bilgisayar işletmen sertifikası alsam faydası olur mu sonuçta 2018 içinde bir daha kura ile atamalar olacak dimi ?
atanan arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim. Bandırma Adalet bakanlığı / taşra hizmetli olarak atandım telefon ile ulaştım biraz önce adalet bakanlığından yazılarınız geldiğinde arayacağız dediler.
Ümidini kaybetme boyalıcalı ben yıllardır o "Herhangi bir kadroya yerleşemediniz" yazısını görüyordum. Ta ki 18 yıl sonra dün, Allah'ın izniyle 68,12 ile atandım. Samsun Milli Eğitim Müdürlüğüne. Darısı atanamayanların başına
Merhaba bende adalet bakanligina atandim memur olarak çok sükur Çanakkaleye
Ama surec nasik ilerlicek ne istiycekler bizde n birde baska canakkaleye atanan arkadaş varmi yazabilirmi ne is yapiyorsunuz olanaklar nasıl bilgilendirirseniz sevinirim simdiden teşekkür ederim ...
arkadaşlar öncelikle atanan herkese hayırlı olsun. ben inşaat teknikeriyim ilk defa sınava gireceğim bu bölümden atama yapılıyprmu . atama varsa kaç puandan alıyorlar ortalama . bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.