Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

birkaçtane sendika var adliyede ben ilk memurken üye oldum ama sonra geri çıktım bizde pek bir etkileri yok kılık kıyafet konusunda Türkiyenin en keskin kurumudur hergün sakal traşı kravat mecburdur

Kardeş bende bu sene zihinsel den gireceğim sen atandın mı bana biraz bilgi verir misin özelden konuşalım

Merhaba kardeş bende de zihinsel den gireceğim sen atandın mı bana biraz bilgi verir misin

Arkadaşlar zihinsel engelli lisans dan girip atananlar rica etsem iletişime geçebilir misiniz

flora19
florya ekpss adı üzerinde sınav. sınava lise önlisans ve lisans mezunları girıyor.kuraya ise ilköğretim mezunları ,okur yazarlar katılıyor.kurada sınava girmede ekpss diye geçer.sen ne mezunusun.

FLORYA HAKKINDA HAYIRLI İSE KAZAN
kısaca florya eğer hakkında hayırlı ise kazan yok,kazanman hayırlı değilse hakkında kazanma.bir şeyi istiyor olmamız hayIRlı olacak demek değil belkıde aleyhimizedir,istediğimize pişman olabiliriz.
NOT: tablet pcden vazgecmem bilesin :D

Arkadaslar benim gibi ilk defa sinava gireceklere bilgi verirseniz cok memnun olurum. Ben lisans kamu mezunuyum bu bölümden tercih yapabilecegim yerler varmi bilgisi olan arkadaşla kac puanla ataniliyor birde 60 soru cikiyormus ekpss de kac net ile kac puan alabiliyoruz tecrubeli arkadaslar tecrubelerini aktarabilirler mi rica etsem....

Hacettepe üniversitesi haftanın 2-3 günü zaten hastanesindeydim simdi komple memurlukta çıktı

[FONT=sans-serif]Merhaba bu atamada Hazine Müsteşarlığına atandım. Şeker Hastasıyım . Şu an bankada çalışıyorum . Bankada özel hastanelerden faydalanıyorum . Şeker ile ilgili insülin pompası ve strip kullanıyorum . Bunun 3aylık gideri oluyor . Şu an banka bunu da bana geri ödüyor. [/FONT]

[FONT=sans-serif]Ama işin stresi var ve ileride ne olacağım belli değil . Şimdi size sormak istediğim tarafsız bir göz ile bakıp bana tavsiye vermeniz . Sizce hangisi daha mantıklı . Maaş olarak aynı diyelim 3 aşagı 5 yukarı . Hazineye memur olarak gireceğim .Sizce nerede devam etmeliyim arkadaşlar . Acil Cevaplarınızı bekliyorum . Saygı çerçevesinde. Lütfen .[/FONT]

ec_ank ne güzel ne bölümsün hayırlı olsun
mesafe4272 mağaşa ne bakıyonuz memur olmuşun banka özel sektör aynı olurmu

bende Bursa Adalet Bakanlığına GİH memur olarak atandım, YH sınıfında MEB'de halen çalışmaktayım

Hocam tamamen sizle aynı durumdayım. Sivas mem e bağlı YH sınıfındayım, İzmir (memleketim) GİH adalet geldi. Mem atama şubesiyle yüz yüze görüştüm süreçle ilgili biraz bilgi aldım, irtibatta kalalım.

Haccetepeyi çok beğeniyom lise mezunu almıyolar galiba

Atanan arkadaşları tebrik ederim .2018/1 ekpss ile önlisans tan nevşehir maliye ye atandım. Raporda istihdam ve çalıştırılamayacagı alanlar boş bir yazı yqzmıyor bir sıkıntı olurmu ?
Bilğisi olqn qrkadaşlar banq yqrdım ederse sevinirim.Her şey gönlünüzce olusunun...

Hayırlı olsun. Hiçbir sıkıntı olmaz ben aynı şekilde 3 yıl önce atandım, her işte de çalıştırıyorlar :D

flora19

florya bu durumda kuraya değil sınava girecen.

Tamam anladığım kadarı ile Önce atandığım şehir Meb sayfasından dilekçe örneği veriliyor . Dolduruyoruz ancak sormak istediğim birşey daha var İzmir de oturuyorum İzmir olarak mı seçiyorum yoksa ilçeye kadar seçme hakkım var mı ya da izmir olup meb kendisimi herhangi bir ilçeye gönderiyor .
Olumsuz dönüş durumu olmuyor dimi

MEB de ne iş yapcaz acaba fikri olan var mi . Bilgisayar ile aram baya da iyidir.

devlet kurumuna geç. tatiller, izin, sosyal haklar vs. stres az bi defa ,iş gecikti derdi yok falan. bi arkadaş vardı bankada çalışırken dışarıda gündüz olduğunun farkında değildik derdi.

aynen benimde adalet herkeze adalet çıkmış kime sorsam :) bundan sonra ne yapacaz biyere gitmemize gerek var mi?

mrb size sorum olacak musaitmisiniz ben 2018/1 kura ile adalet bakanlığına atandim büyükçekmece adalet sarayi. demem o ki eskiden beri aldığım işkur kayitli %40 gorme kaybim var. raporum sürekli ve çalışabilir acaba yeniden rapor istenir mi benden ve ikincisi nereye gitmem gerekiyor nasil bi yol izleme gerekiyor ?

hangi semt büyükçekmece bende gittim sordum da ilgi konuya yazo gelecekmis komisyon arayacak falan filan dediler de pek anlamadik bakalim soracaz yine p tesi

yorgunkul72

Bildiğim kadarıyla yeni rapor istenmiyor. Yerleştirildiğiniz kurum sizi arayıp bir takım evraklar isteyecek, siz de götürüp teslim edeceksiniz fakat bazen aramayabiliyorlar siz kendiniz takip edin bir hak kaybına uğramayın.

yorgunkul72
Malülen emekli oldugumda 2 sene sonrasına durum raporu istediler benden bu yıl sonunda basvuracaktım ama çalısacaklar icin istiyeceklerini sanmam

s.a kardesim bende büyükçekmeceye atandim adalet bakanlığı. sorum şu ben gittim oraya komisyondan yazi bekliyoruz sizi arariz dediler. ikincisi benim %40 gözden raporum var sürekli olarak geçici degik yani. tekrar rapor isterlermi . bide ne evraklar isterler ??

yorgunkul72 raporuna calistirilamayacagi alanlari eklettir derler en fazla. Bunu bile istemeyebilirler. İsteyecekleri evraklari sitelerinde yayinlarlar duyurulari takip et surekli.

Üst Alt