Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS ile atananlar buraya!

@ahv EyvAllah kardeşim vermiş olduğun bilgilerden dolayi insAllah 75 puan civari alirimda bende 2. Yada 3. Atamada atanabilirim.

@zeynep82 arkadasim osym nin 2018/1 atamasi icin sayisal verilere gercekten puanlar cok düşük bu puanlarla normal kpss de atanmak mümkün değil ben inceledim inanamadim şaştım kaldim cok araştırdım dogru diye doğru 3. Atamada 68 puan civarinda atama yapilmis genelde düz memurluk 4001 de.

Arkadaşlar merhaba bir şeyi merak ediyorum. Ben bu haftaki ekpss ye gireceğim. Atama takvimi açıklandığında ve tercihlerimizi yaptığımızda son tercihte devletin atadığı herhangi bir yere gidebilirim diye bir tercih varmı

@Ömer Faruk yazıcı kardeşim ben 2 sene önce girdim sınava 3. atamada yerleştim puanın yüksekse yerleşirsin benimki 72 iydi bekledik artık 3. de yerleştim kolay gele bende pazar sınava girecektim şimdi öle takılıyom

3. Atamalarda puanlar hep boyle 67 - 68 civarlarina düşüyor mu acaba bilen varmi

adalet bakanlığı..istanbul benimde..2. tercih yerim..çıkanlara hayırlı uğurlu olsun..Allah utandırmasın..

Hayırlı aksamlar arkadaşlar adalet bakanligına atanan arkadaşlar kağıtlarıniz geldimi bebdd adalet bakanligina arandım ve kağıtlarım geldi sizinde geldiyse ne istediler raporda istihdam ivaresu isren iyor diye birsey var bu nedir kaç gundur ugrasiyorum orayi ara burayi ara gastneyle gorus derken isin icinde cilamadik aldigim raporu gondsricem vd isterlerse tenilicem ama buda epey bu zaman alicak malum konuyla ilgili malumatı olan arladaşlar carsa cevaplarijizi belliyorum tekrardan herkese hayirli olsun yarin sinava girecek arkadaslara simdiden bol sans Allah zihin açıkligi cersin...

Fatih Bey evrakları ne zamana kadar teslim etmek gerekiyormuş bilginiz var mı?

Fatih Bey peki evrakları alınan adliyeye mi atanılan adliyeye mi teslim etmek gerekiyor?

Ben aldiğim adliyeye teslim edicem onlarda atandigim adliyeye gondericekler boyle soylesdiler...

Teşekkürler.Evrak teslimi için tanınan süreye evrakların alındığı günde dahil mi ertesi gün mü başlıyor?

Arkadaşlar evrakları teslim ettiniz mi göreve başlayan var mı ?

Nisan 2018deki sınava lisanstan girenler için tercih tarihleri belli mi

Bende atandım engelli raporda iş ilanları olmadığı için yenilememi istediler

rapora ne yazmanı istediler nelerin olmasi gerekiyormus
bakirkoy adliyesi mi ?

iyi günler arkladaşlar
Ben de atandım , atandığım kuruma gidip konuştum biz sizi 3 hafta içinde ararız denildi.Fakat hala ses çıkmadı .Mail attım, aramaya çalıştım fakat genelde meşgul çalıyor malesef tipik devlet dairesi .Tekrar gitmeli miyim sık boğaz etmemeli miyim bilemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.

ustune düş ara biktir de hangi kurum aciklanmayan kurum kalmadi ki

GenelKurmay başkanlığı haklısınız ben pazartesi tekrar gideyim.Teşekkürler tavsiye için.

s.a kardeşim ne evrsklar istediler sizden ben etragimi dun teslim ettim bugun son gündü raporumda beni tedirgin etti raprum surekli %40 çalışabilir. calistirilmayacak alanlar dolu işkur sevkli raporumu verdim sorun cikarmi ?

Bana diyorsanız benden henüz evrak istenmedi yani bilemiyorum.Umarım arkadaşlar yardımcı olurlar.

arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak. 2016 ekpss LİSANS dan giren bir arkadaş acaba osym sitesine girip branş sıralamasında sadece halkla ilişkiler ve tanıtım işaretleyerek almış oldunuz puana göre kaçıncı oluyorsunuz. bundaki amacım kendi bölümümden 2016 ya giren kaç kişi oldugunu yaklaşık ögrenmek istiyorum. bekliyorum lutfen. teşekkürler şimdiden

Merhabalar, bir sorum olacaktı 4 nisandaki sonuçlar ile Samsun Adalet Bakanlığıma atanmışım fakat benim bugün haberim oldu. Kurumdan herhangi bir arama bilgi vs olmadı aramak için yarını bekleyemiyorum başvuru belgeleri için teslim süresi hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

Üst Alt