Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 Atama Sonuçları (Atananlar Buraya)

DanLev

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese hayırlı olsun: https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=5645

arkadaşlar,

herkese merhaba. 24 aralık 2018 tarihinde, yani yarın atama sonuçları açıklanacak. atanan arkadaşlar, atandıkları şehri ve görevi buraya yazarsa aynı şehir veya kuruma atanan arkadaşlarımız iletişimde kalırlar bu sayede diye düşündüm.

herkesin hakkında hayırlısı

Herkesin yüzü güler inşallah. herkes için hayırlısı olsun.

Benim de pek umudum yok, ama belirsizlik stres yapıyor. Ne olacaksa olsun yani.. Hayırlısı herkes için.

hepsi kura ile mi olacak yoksa başka türlü mü ?

hadi bakalım inş herkesin yüzü gülsün kurban olduğum allah engellilerin yanında olsun

[FONT=&quot]ilkokul düzeyinden 198, ortaokul düzeyinden 534, ön lisans düzeyinden 773, lisans düzeyinden 999 olmak üzere toplam 2 bin 504 kişi atanacak. haydi hayırlı olsun arkadaşlar.[/FONT]

Öğretmen atamaları ayrıca mı oluyor ? Bir de devlet korumasında olan engelliler için yaklaşık 3000 kusur daha engelli ataması olacak diye okudum. Hepsi ekpss sınavına girmiş kişilerden mi seçilecek acaba ??

Arkadşlar 89.02 aldım orta ogretim duzeyinde girdim sizce atanırmıyım çok heyyecanlıyım

Ben de ortaöğretimden 89,062 puan aldım,büyük heyecanla sonuçları bekliyorum,hepimiz için hayırlısı olsun.

Amin inşallah hizmetlide yazdınızmı

Ben hiç hizmetli yazmadım

Arkadaşlar olurda eğer bir yere atanamazsanız sakın kendinizi üzmeyin strese sokmayın zaten hepimiizin durumu malum kimimiz hasta kimimiz daha farklı şeyleri var rabbim hakkımızda hayırlısını versin şimdiden atanan arkadaşlarıma yeni iş hayatların başarılar diliyorum ve allah yar ve yardımcısı olsun diyorum :)

Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.herkesin hakkında hayırlısı olsun.dualarım bizimle sevgili arkadaşlar

Saatleri sayıyoruz. Saniyeleri sayacağız :) Hepimiz için hayırlısı...

Saat 14'den sonra kura çekimleri arkadaşlar. Bizimkiler de o saatlerde veya takip eden saatlerde belli olacaktır muhtemelen.

Acaba kesin açıklanacak mı tercih sonuçları yoksa sadece kuralar mı açıklanır

Nedense bu gün açıklanmayacak gibi geliyor. Hiçbir ses seda yok . Sadece kura cekimi dediler . Tercih sonucu denmedi . Ben ilk defa girdim . Tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim . Kura ile birlikte mi açıklanıyor tercih sonucları?

Evet bende ilk kez girdim gercekten geceden beri takip ediyorum kuramı sadece yoksa ikisi beraber mi açıklanıyo ama kura açıklanırsa bizimkilerde açıklanır gibi geliyo tecrubeli arkadaşlar cevap uazarsa sevinirim

Atanamadınız cümlesini okumak için bekliyorum valla :)) Belli olunca üzerimden yük kalkacak.

Trt Haber saat 14:00 itibarı ile töreni canlı olarak yayınlayacaktır denmiş. Kaynak Türkiye Engelliler Platformu twitter..

Simdi memurlat net tede cıktı haberi 2 de diye 2504 engelli ataması diyoda bu zaten bizim terchlermz kurada alıncak kisi sayısı ne ve bunun icinde degldir heralde sureklı 2504 engelli kura ataması diyip duruyoşr bilen varmı ayrımı

İk kez girdim acaba olacak mı çok merak ediyorum bi umut var mı acaba?? 🙄🙄

Üst Alt