Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 Atama Sonuçları (Atananlar Buraya)

iki kere yazmışım

Alman

80 ve 100 puan arası kura oluyor
@DanLev bile 100 puan aldığı halde çıkmamış
Sesi soluğu çıkmaz
Şans topu yine sana gülmedimi @isyankar_

ben atandım atanmasına da;
bitmeyen güvenlik tahkikatı icat etmişler

Bu başlıkta suç unsuru olan yorumla alakalı suç duyurusunda bulundum. Forum yönetimi mesajları silmiş, fakat ekran görüntüleri ile başvurdum. Kalıcı olarak silmediğinizi umuyorum.

hayatımda gördüğüm en işsiz insansın.
sanırım şubat ayında benim mesajlarıma istinaden yaptığın şikayetten dolayı benden bilgi istediler.
ifade verirken ben ayrı güldüm polisler ayrı
takipsizlik kararı adresine ulaşmıştır muhtemelen çünkü ilgili kararı veren savcı bile kulağını çınlattı
yazdığınız mesajlarda suç unsuru yok, vaktinizi aldık dediler.
en değerli şeyi, vaktimi aldığın için seni şikayet edebilirim ama benim daha önemli işlerim var...

ekpss lisans kaçla atandınız

Arkadaşlar 2020 ekpssye gireceğim, uluslararası ilişkiler mezunuyum dil puanım da var, acaba kaçla atandınız? Ben ösymnin sitesinden atanma puanlarına baktım 68le bile atanan var, bu tabi hiçbir şart istemeyen sadece bir lisans programından mezun olan kişiler için olan kadrolar. Ben denemede 76, 80 ve üstü yapıyorum ama sınavda ne olur bilmem. Kaçla atandığınızı yazarsanız iyi olur, kendinize iyi bakın. Bipolarım bu arada ama psikotik özellikli olduğu için psikozdan rapor verdiler.

2018/2 ile atanıp hala daha işe başlayamayan var mı benim gibi?
(İzmir bölge adliye mahkemesi)

Merabalar

Henüz bende başlamadım bende İzmir Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atandım hala bekliyorum... Birruh

Yonca meryem

Neden hala bekliyoruz?
Bir fikrin var mı neler olup bitiyor diye?

Ben komisyonu arayıp sorduğumda, soruşturmanız bitti ve evraklarınız Ankara'ya gönderildi, deniliyor. Olumlu veya olumsuz diye nihai kararı Ankara verecekmiş.

bende henüz başlayamadım. Kırklareli EGM
Sağlık raporuyla uğraşıyorum 5 aydır. Adamlar sürekli geri yolluyor

Hiçbir fikrim yok o yüzden geriliyorum benim kurumumdan 3-4 kişi başladı nisan ayında ben hala bekliyorum bilgi vermiyorlardı artık 2 haftadır telefonuda açmıyorlar
Birruh

Üst Alt