Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 Atama Sonuçları (Atananlar Buraya)

Atananlara hayirli olsun ortaogretim memur kacla kapatti ve hangi sehir bilen varmi

Hiçbir kadroya yerlesemediniz cümlesini okumak zor olsada okudum
Allahimdan hep hayırlı belde ve kişiler ortamı istedim araya birilerini köy dediler koymadim Rabbim için Rabbim hayırlı olanı verecektir deyip umidimi bağladım Rabbime atansamdq atanmasamdq benim için hayırlı olandır vakti zamanı vardır rızkı veren mutlak hayırlı bir kapı açar O Ne Güzel Vekildir ne dikediyse hamdolsun bu sefer olmadi bidahike inşallah atanan kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun atanamayan bizlerede Rabbim hayırlı olanı nasip etsin amin hayırlı geceler

ekpss de yerleşmek gittikçe zorlaşıyor arkadaşlar. 2012 den bu yana sınavlara ve yerleşenlere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. zaten çoğunu da diyanet işgal ediyor. onlar olmasa düz memur olarak çok kişi girebilir.

Diyanetin alımını ayrı yapabilirler sağlıkla beraber niye yapmıyolarki

Kpssnin sağlığı ayrıydı

Didemdeniz

Şuan 3080 gibi rakam alıyorlar bildiğim kadarıyla bunun normal memur maaşı olduğunu söyleyeyim. Biz de bir de vergi indirimi oluyor şu an engelli vhki sanırım 3150-3200 falandır muhtemelen. Yılbaşından sonra 3500e yakın rakam olur muhtemelen

Galiba 80 lerde kapattılar bizlerin yanımdan bile geçmedi
hayırlı olsun nasipten varsa yiyecek ekmek olur atanna kardeşlerimize Rabbim iki dünyaları için hayırlı eylesin inşallah En guzel olan Rabbilalemine emanet olun dua ile inşallah

Atanan arkadaşları tebrik ederim, atandığınız kurumların telefon numaralarını bulup not alın ve ara sıra telefon açarak bilgi alın. Zaten evrak tesliminden sonra güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması geçireceksiniz. Bu işlem 1 ay ile 1 yıl arası sürebiliyor. Hepinize hayırlı olsun, atanamayan arkadaşlara da en kısa sürede rabbim nasib etsin inşallah.

Merhaba arkadaslar ben isletme lisans olarak girdim sinava ve tam 70 puan aldim.Bu atama da baktim ki puanlar 79 a kadar dusmus.Mart ayinda yapilacak olan atamada atanir miyim?

Pluvia canım, yazdığın mesajdan hiç bir şey anlamadım. Ben kendi şifrem ve üyeliğim ile ile sorunsuz giriyorum zaten. Ancak bir başkası şifre denemeleri ile girerse benim adıma, giremez elbette. :)) Mesajını görmüştüm, şimdi bulamıyorum. O yüzden buraya yazayım dedim.

PTT ye alim var 4500 maaş kamu gibi galiba bilgisi olan ve başvuru yapabilmeniz varmı ben bulamadım başvuruyu bilgisi olan yardımcı olurmu

Tecrübeli v.h.k.i arkadaşlar ilk işe başladığınızda size neyin nadıl yapılacağını öğrettilermi yoksa siz kendi bilginizlemi yaptınız işi bizi bilginrirseniz bizde bilggilenmiş oluruz

Lise mezunuyum, 84 puan aldım. İlk atamada gelmeyeceğinin farkındaydım. Fakat 2. veya 3. Tercihlerde bir yer gelir mi? Ve tercihler kaç ayda bir yapılıyor tahminen? Bilen arkadaşlarımdan cevap bekliyorum.

arkadaşlar adalet bakanlığına atanların watsap grubu varsa link atabilir misiniz?

Arkadaşlar ceza ve tevkif evlerine atandim ama daha arayip soran olmadı bilen varmi

evet ortaöğretim 90.89 du hizmetli geldi

Gülsüm84 evet lise 90.89 hizmetli geldi

Merhaba Arkadaşlar 2018 /2 atamasinda yani Aralık da yapılan da hangi ile Kaç puanla yerleştirme yapıldığına nerden bakabiliriz çünkü ben. Ortaogretim 87 puanla açıkta kaldım Kalem bilgisi olan yanitlasin lütfen

Öncelikle atanamayan arkadaşların da darısı başlarına inşallah diye başlayayım. En kısa zamanda atanmanız dileğiyle.
24 Aralık 2018de açıklanan yerleştirme sonucunda lisans düzeyindeki 85,99 puanımla ilk tercihimde atanmış olduğum C. B. Ü.'ye 3 ocak 2019'da evrakları teslim ettim. Soruşturma süreci yaklaşık 3 ay sürdü. Allah'a şükür bugün itibariyle Celal Bayar Üniversitesi Demirci M. Y. O'ya atamam yapıldı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Üst Alt