Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 Atama Sonuçları (Atananlar Buraya)

sonuçları göremiyorum

tercihlerimi görüyorum ama sonuç olumlu veya olumsuz sonuç yok

ÖSYM
Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz.

diyor

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum.ins haklarında hayırlısı olur.bizlere dua edin o mutluluğu bizde yaşayalım .78 kusur puanım var hayırlısı

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum.ins haklarında hayırlısı olur.bizlere dua edin o mutluluğu bizde yaşayalım .78 kusur puanım var hayırlısı

öncelikle atanan atanamayan herkese hayırlı olsun. diyarbakır hava kuvvetleri komutanlığı çıktı benim (önlisans). halihazırda istanbul üniversitesinde hizmetli olarak çalışıyorum. geçiş yapmak için uğraşacağım bakalım

Memuriyet mi,hizmetli kadrosu mu 83'e kadar düşmüş? Ben 89,062'yle memuriyet tercihlerime atanamadım.

Arkadaşlar herkes için hayırlısı olsun. Benim lisans 17. tercih Rize vhki geldi sıralamadaki yerim 1854 puanım 80.898 bundan sonra ne yapmamız gerekiyor bunla ilgili bilgi verebilecek var mı? Evrak Listesi, Ne Kadar Sürede teslim olacağı, Tayin durumu, bizzat başvuru yapıp kazandığımız yere gitmek vb konularda... Allahım Herkesin istediği yeri kazanmasını nasip etsin.

Bu başlıkta suç unsuru olan yorumla alakalı suç duyurusunda bulundum. Forum yönetimi mesajları silmiş, fakat ekran görüntüleri ile başvurdum. Kalıcı olarak silmediğinizi umuyorum.

Kura ile Konya Adalet Bakanlığı 1. Tercihim Atandım Çok Şükür Rabbim Sizlerede Nasip Etsin

Önlisans puan 80 sıralama 1392. 2.atamada yerleşir miyim acaba ? Denizli ye yerleşen arkadaşlar var ise her türlü yardımcı olurum birlik beraberlik olalım inşallah....

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum, darısı atanamayanların başına...

Puan ve sıralama çizelgesi gesini nereden örene bilirim

İns.lisans mezunuyum 2.atamada 78 düşer ins

Sedotti arkadaş lisans mezunuyum 78 e duser insallah

Rize önlisans meb'e 89 puanla atandım. 82 ile oraya atanan diğer kişi burda mı acaba?

Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz.

Sonuç Açıklama

LISE DUZEYI TERCIHIMI YAPMIŞTIM. BU NE !!!biri açıklarsa sevinirim.

Arkadaşlar İstanbul meb hizmetli kazandım raporunda calistirilamayacağı alanlar boş sıkıntı çıkarmi

Sonuç Açıklama

Neden oysaki tercihlerimi yapmıştım. Kura sonuç bölümünde böyle yazıyor

Bnmde aynı şekilde raporumda o kısım boş sorun cıkar mı yaa durum bildirir raporumda var ayrıca

Sonuç Açıklama

Neden oysaki tercihlerimi yapmıştım. Kura sonuç bölümünde böyle yazıyor. Lise düzeyinde

Geçersiz anlıcağın sayılmamış tercih

Liseye olmuyo kura

Geçersiz tercih

Niye kura ettin

Kuranın tercihini etmişin

Tablo 2tercih ypcktın

Tablo 1 yaptın heralde oda kuraydı

Hem kura hem sınav tercihi yaptım hocam sınav sonucunda torpil olmadığı için yerleşemedin diye yazıyor. Kura sonucuna ise yazdığım gibi.

Hem kuraya katıl hem de sınav tercihi yap. Oh oh. Nerde o bolluk.

Hem kura hem sınav tercihi nasıl yapıyon valla anlamadım bişi yazından

Çılgınsivri

selam ortaöğretim den mi girdin sınava kaç puanla yerleştin? Benim olmadı bu tercihlerde ilk sınavdı..

Üst Alt