Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 Atama Sonuçları (Atananlar Buraya)

Adamı vardır girer benmi girecem

Kura tecihleri saat 18:00 da kura sonuçları açıklanacak suan sistemde ayarlanma yapılıyor torpil patlayacak saat 18:00 :D

89 Denizli MEB vhki çok şükür. Atananlar tebrikler. Atanamayanlar sabır tevekkül ve iyi ve çok çalışmalar :(

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Atanan Arkadaşlar Haberleşelim

Hayırlısıyla sonuçlar açıklandı. Bundan sonra neler yapıcaz yardımlaşmak için haberleşelim arkadaşlar.

Benim atamam olmadı kısmet değilmiş atanan arkadaşlara hayırlı olsun🤗

en düsük ortaöğretimden memur kaç puanla acaba nerden bakabiliriz?

Life

Sadece kuraya tabi olanlar ne zaman acıklanacak sevgili mod? 18 00 deniliyor. :) Emin olmak icin sorayım dedim. :)

yorgunzihin

Sisteme girmekle meşguller kuradan atananların isimlerini, tabi o kadar çok kura ile alım yapıldı ki gir gir bitmiyordur o yüzden bekletiyorlardır, az biraz daha sabredin açıklanır :)

İstanbul Milli Eğitim Bakanlığı'nda Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni oldum :) puanım 82.43

Ortaöğretim de imam hatip hariç 88 le kapatmis 1tane hava kuvvetleri teknisyen 83 küsurle kapatmis arkadaşlar sonuçlar böyle

kuralar ne oldu ?

Atanamamism inanmıyorum adil olduğuna yeminle adam seciyorlar aylar öncesinden

kura sonuçları da açıklandı. Bana nasip olmadı atanan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah

Sürekli iş göremezlik geliri alıyorum ve bu gün EKPSS ile milli eğitim bakanlığına atandım. Bakanlık herhangi bir kurumdan emekli olmadığına dair rapor istiyor sürekli iş göremezlik emeklilik yerine geçer mi yani emekli değildir raporu alabilir miyim ? DÜZCE MEB E ATADIM

Alman

80 ve 100 puan arası kura oluyor
@DanLev bile 100 puan aldığı halde çıkmamış
Sesi soluğu çıkmaz
Şans topu yine sana gülmedimi @isyankar_

İstanbul Milli Eğitim Bakanlığı'nda Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni oldum :) puanım 82.43

Atanan arkadaşlar hayırlı olsun, hangi sınav sonucuna göre atandınız 2016 yılı sonucu ile şimdi atanan oldu mu acaba tekrardan hayırlı olsun

EKPSS/2 ile Arkadaşlar kaçıncı tercihiniz geldi atamanızda

Benim LİSE
13. TERCİH
HİZMETLİ
Geldi.

kura sonuçlarından bi haber varmı arkadaşlar açıklandımı.

Üst Alt