Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 Atama Sonuçları (Atananlar Buraya)

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun biz bi dahaki tercihlere veya sınavlara bakicaz artık Rabbim hayırlısını versin herkesin hakkında 🤲

kura sonucu ne zaman belli olacak arkadaslar bilen varsa soylesin lutfen

sonuc sayfasında birşey yok atanamadik demekki

Lisans 88 puanla İzmir MEB oldu 🙏 Çok şükür bin şükür 🙏 Atanan herkese hayırlı olsun, atanamayan arkadaşlarıma da 2019’da bol bol kadrolar olsun 🙏

gosterilecek birsey yok dendigi zaman sonuc husran oluyor sanirim bendede bisey yok
kura sonuclarida ayni zamandami aciklaniyor

gosterilecek birsey yok dendigi zaman sonuc husran oluyor sanirim bendede bisey yok
kura sonuclarida ayni zamandami aciklaniyor

Kura sonuçları 18:00 da açıklanacak denildi.Atanan arkadaşlara hayırlı olsun..

Sonuç göstermeyince atanmadik anlamına mı geliyor kimse bilmiyor mu ?

Atandım ama hangi şehir olduğu yazmıyor ne saçma iş yardım edin

Atandığınız kurum kodu ve kaçıncı tercihe yerleştiğiniz yazar. Örneğin; 3. tercihinize yerleştiğinizi varsayalım. Tercihlerinize dönerek 3. tercihin karşılığında hangi şehir olduğunu görebilirsiniz. Hayırlı olsun.

Sonuç göstermeyince atanmadik anlamına mı geliyor kimse bilmiyor mu ?

atamanız yapılmadıysa 'herhangi bir kuruma yerleşemediniz' ibaresini görürsünüz. Eğer kura sonucu ise henüz açıklanmadı ancak tercih sonucu ise belirttiğim tarzda bir yazı ya da yerleştiğiniz kurumun kodu mutlaka yer alır. İkisi de olmuyorsa sistemsel hata olabilir.

Arkadaşlar ben Ortaöğretim 89,062 puanla atanamadım,atanan arkadaşlarımı kutluyorum.Ortaöğretim en düşük kaç puanla memuriyet ataması olmuştur? 2019'daki ilk tercihler ne zaman yapılır?

O zaman İstanbul geldi :D tercih sırası 1 diyor, 83'le İstanbul da ilginçmiş

Arkadaşlar kura sonuçları henüz açıklanmadı. Eğer kura sonucu bekliyorsanız sonuç sayfanızda herhangi bir şey göremezsiniz. Kura sonuçlarının saat 18.00 gibi açıklanacağı belirtiliyor. Sayfanızda bir şey göremediniz diye karamsar olmayın ve biraz daha bekleyin.

88 puanla atanmadım ortaöğretim yarısıda hizmetliydi erzurumu bi le yazdım

Haliloğlu

Şubat sonu Mart başı olabilir malum seçim var....ayrıca bu puanla nasıl atanamadın ilginç 87 puanla atananlar var.

88 le hizmetli bile gelmedi nası iş anlamadım

İlk tercihim gelmiş şükürler olsun
Anayasa mahkemesine atanan diğer iki arkadaş burada mı

Çok şanslısınız
Anayasa mahkemesi normal memur maaşından başka
Yüksek yargı ücreti veriyor
Ve baya iyi fark ödüyor
Hayalim gerçek oldu şükürler olsun

1. tercihim Kırklareli emniyet genel müdürlüğü Teknikerlik

87 puanla atanamadım hep hizmetli yazmıştım oysa Kars Ardahan Ağrı bile gelmedi

Valla arkadaşım ben sadece memuriyet tercihi yaptım.Kocaeli,Sakarya,Düzce,Yalova,Eskişehir,Edirne,Tekirdağ,Ankara,İzmir,Balıkesir illerini tercih etmiştim.Artık 2019'u beklemekten başka çarem yok.

Üst Alt