Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 Atama Sonuçları (Atananlar Buraya)

Aynen buldum canlı yayın sitede hadi hayırlısı arkadaslar gazamız mubarek olsun 🙏🏻

Yani alayıda kuramı DanLev

dostum, aklın alıyor mu hepsinin kura olmasını? o zaman neden sınava girdik hiç fikrin var mı? sınava girenlerin ataması yapılırken kullanılan algoritma ile üniversite sınav sonucuna göre üniversite kazanmanın algoritması birbirine çok yakın.

Detone bir müzik öğretmeninin şarkısından sonra konuşmalara geçti sıra...

DanLev
Belki engellilere bir ayrıcalık var
Bütün engelliler devlet koruması altındadır

Mırnavs

dayanamayacağım da insanlara bu kadar nefret dolu olmanızın sebebi nedir? bu forumlarda takıldığım sürece bunu fark ettim. engelliler olarak nefret doluyuz. herkes birbirinin ayağını kaydırıyor, arkadan laf taşıyor. whatsapp gruplarında da fark ettim bu durumu.

evet bu işin etkinlik olmasını ben de anlamıyorum fakat orada bulunan emir kuluna neden laf ediyorsunuz?

dayanamayacağım da insanlara bu kadar nefret dolu olmanızın sebebi nedir?

Nefretlik bir durum yok. Sizin anlayışınızla alakalı bir durum bence. Detone bir nefret kelimesi değildir. Biraz kalbinizi temizleyin, önyargılarınızı törpüleyin. Olur mu ? Uğraşamam her şeyden ters yorum yapan insanlarla..
Ayrıca hiç bir whatsapp grubunda da değilim ben..

Belki engellilere bir ayrıcalık var
Bütün engelliler devlet koruması altındadır

ne diyecekler peki?
a kişisi sen b kişisinden daha engellisin. gel buyur sen çalış.
uzun zamandır gördüğüm en komik yorumlardan biri oldu bu.
engelli raporun varsa engellisindir. tek ayrım ağır engelli (çalışamayacak, bakıma muhtaç) ile çalışabilir olanlar arasında var.
kura denilen şeyin gerçekten kura olmadığını zaten hepimiz biliyoruz.
ancak puanla atamalarda başka kıssas yok.
for example; 79 puanla ve %65 engelli olarak ankara adalet bakanlığı yazdığını farzedelim. 83 puanla ve %40 engelli olarak aynı yeri yazanı atarlar. aynı puanla iki kişi de aynı yeri yazdığında da kaçıncı tercihin olduğuna bakıyorlar. tercih sırasında başa yazan kazanır.
yani çok fazla değişken var. öyle boyacı küpü gibi batır çıkar oldu bitti işi değil bu

https://www.tccb.gov.tr/canliyayin daha yeni konuşmaya başladı. 4'ten önce açıklayamazlar. 5'e doğru ancak

Soyledı arkdslar konusmayı ben bizzat dinledimmmm ama ne ataması engellimi devlet korumasındaki genclerin atamasımı bilememem ama bugun atama yapılcak bundan snra yılda 3 kez dediiii

Şu konuşmaları atamalardan sonra yapsalar ne olurdu sanki :))

yılda 3 atama olacak mı dediler. bir şey dedi biri, ne dedi o, iyi bir şey dedi, ne dedi? :)

Üst Alt