Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 Atama Sonuçları (Atananlar Buraya)

Tercih yapanlarda acıklanacak mı ? Hizmetli olanlar için ? :)

24 tv de cunhurbaskanı erdoganın programını paylastlr birazdan kura töreni baslıcakms trthaberede arada bakyrm bıraz gecikme olacak gibi merak etmyn ama bugun kesinn 15.30 da bakanların toplantsı var sanrm 1 saat falan surcek tören sonra bizde rahatlarız inss

Bu saate kadar inanılmaz sakindim şimdi zaman durdu sankii Allah hepimizin yardımcısı olaun ☺

Ben de ha ağladım ha ağlayacağım. Sinirlerim bozuldu beklemekten. Atanamama ihtimali değil de böyle beklemesi zor geliyor..

Hani açıklanıyodu nerde sıkıyolar anca

Hani açıklanıyodu nerde sıkıyolar anca
canim turkiyede konsere bile 9da baslayacak diye gidersin saat 10da sanatci anca cikar hatta 10 erken bile haliyle protokolun yerlesmesi konusma yapilmasi vs nerden baksan 3u bulur hatta geçedebilir

Sosyal medyada törenden fotoğraflar paylaşılıyor. Dpb sitesinde haberdar etmiş. Neden yayın yok derseniz Reis gelmemiştir henüz o yokken yayın olmaması normal. Endişelenmeyin arkadaşlar sabırlı olalım.

Arkadaslar sosyal. Medya tercihlerde açıklanacak diyor ama ÖSYM aciklarmi acaba ikisini ayni gun açıklamışlar mi bu zamana kadar

saat kaçta bu kura cumhurbaşkanı kaçta konuşacak

Arkdslar sakin olun ben tv basındaym 15.30 da kabine toplantsna baskanlk edecek cumhurbaskanı o yuzden en gec o saate kadr tören bitmiş olur kii altyazı gecyo cb külliyede kura törenine katılacak diye az sabırr arlds dgru demiş biz davetyeye bile 7 yazıp 9 da dugun baslatan milletiz artık yuzduk kuyrugna geldk ha gayret 😂

[SIZE=5][SIZE=6]gençler bi sakin olun.

ösym'yi aradım az evvel.

[SIZE=6]kura ve atama sonuçları bugün, gün içinde açıklanacak[/SIZE] şeklinde kesin bilgi aldım.[/SIZE][/SIZE]

Ben aiteden canlı yayını bulamadm ya ama cb sıtesınde gunluk programda varr ayy cok az kaldı rn gec 2 saate belli olacak 😊

Üst Alt