Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 Atama Sonuçları (Atananlar Buraya)

Trthaberi actm beklyrm bende .. gecen yıllardada kuranın cekılsgı gunmu acıklamatı terich sonucları bilen varmı

Ben de ilk defa girdim. Geçmiş senelerde nasıl oldu ? Kura ve tercihler aynı mı ayrı günlerde mi belli oldu ??

198 ilköğretim ataması kuradır arkadaşlar. İlköğretim mezunları kura ile atanıyor. Hadi inşallah 2’de hepimiz rahatlamış oluruz.

Aa sınava girenler degil mi bugun geceden beri boşa mı beklemişim 😣😣

Gizemustafa telefondan giriyorum. Daha önce yazmış bir arkadaşa cevap İçin yazmıştım. 2504 atamanın içinde kura var mı diye sormuş. Ona cevaben yazmıştım ama o yazalı baya olmuş. İnşallah açıklanacak bizim sonuçlarımız da beklemedeyiz :)

Arkadaşlar bakan kura ile atamayı gerçekleştirecegiz derken 2500 kardeşimizin atama kurasını gercekleştirecegiz diyor. Yani hepimizi kapsıyor bu söylediği öyle değil mi

Hep yuvarlak açıklamalar. Nereye çekersen, ne anlarsan o. Çok gıcık bir durum. Net bilgi veremiyorlar. Hayret bir şey !

Hepsini mi açıklayacaklar arkadaşlar? ortaöğretim dahil mi

Bugün kura ile birlikte tercih atamaları da sonuçlanacak. Sonuçlar anca saat 16.00 gibi sisteme düşer.

ÖSYM’yi aradım. Üzgünüm arkadaşlar, atama sonuçlarınınbrlli olmadığını söylediler.

Gercekten çok sinir bozucu ösym bile belli degil diyo net bişey söleyen yok

ÖSYM sabah aradım bugün saat 14:00 da dedi yanlışlık yok

ÖSYM’yi aradım. Üzgünüm arkadaşlar, atama sonuçlarınınbrlli olmadığını söylediler.

Sonuçlar belli deseler niye bekliyorsunuz diye tepki alırlar ya da farklı yorumlara maruz kalırlar :) Kura sonuçları için butona basıldıktan yaklaşık 2 saat sonra tercih ile atama bekleyenler de ÖSYM'nin sonuç sayfasına işleniyor. Biraz daha sabredin, hayırlısı olsun.

31 Aralık’ta açıklayıp 2018de atama yaptık diyecekler heralde. Ne büyük zevk!

Üst Alt