Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 Atama Sonuçları (Atananlar Buraya)

İnşallah 18:00 acıklanır.. Olumlu sonuclanır insallah cogu herkesin.. Şimdiden sınavlı acıklananlara ve sonrasında acıklanacak kura sonuclarına acıklanacak kardeşlerime hayırlı olmasını dilerim. :)

Arkadaşlar sınavla atanamayan ortaöğretim mezunları da kuraya girerler mi?

Zaten atanamayacağımı biliyordum ama yine de sonucu görünce üzülmeden edemedim.İnşallah 2019 yılında 3 kez alım yaparlar..

Diyarbakır hava kuvvetlerine veteriner hekim olarak atandım Diyarbakıra giden arkadaşlarla irtibat kurabilirim

otur oturduğun yerde ne ataması dedi Ösym :)

Kısaca hava gazı aldık :)

Aklınca hava atmak için özelden mesaj yazanlar var bir de. Ben tebrik ediyorum, o bak ben sana demedim mi orayı kazanıcam demiştim diyor. Sana hiç mi bir yer çıkmadı diyor. Sanki 10 tane kadro çıktı, içinden birini seçin diye seçenek çıkmış gibi. 2. de olur belki diye samimiliğine inandırmayan bir teselli ile..Yazmış olmak için yazmayın özelden, biraz empati yapın mümkünse.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atananlar BURADA toplanalım.

Ortaöğretim BURDUR a HİZMETLİ olarak atandım.
Bu bakanlığa atanan var mı başka arkadaş?

Lisans dan atanamayanlar için kura olacak mı ? nasıl ve ne zaman oluyor bilgi verirmisniiz

Biride 68 torpille yerleştim diyo facede:D

Akpcim diyo

10. Tercih Giresun MEB vhki çok şükür.

Atamalarda haksızlık var gibime geliyor mesala örneğin engelli raporu yeni almış ve atanıyor

79 ,8 ile lisanstan atanamadım. en çok alım olan yerleri yazmıştım. olmayacağı belliydi zaten öğretmen atamasına bakacağız artık. atanan arkadaşları tebrik ederim. :)

Lisans dan atanamayanlar için kura olacak mı ? nasıl ve ne zaman oluyor bilgi verirmisniiz
Kura sadece ilkokul mezunlarına lisans sınav sonucuna göre. Daha önce bir kaç konuda daha benze soru sormuşsun. Lisans kura ile alakası olmaz.

Ortaöğretim de imam hatip hariç 88 le kapatmis 1tane hava kuvvetleri teknisyen 83 küsurle kapatmis arkadaşlar sonuçlar böyle

Üst Alt