Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Başvuru Kılavuzu Açıklandı

Sınav Giriş Yerler Açıklanmadı Haftaya olabilir Sınava 1 Hafta önce yada bu hafta

ekpss tercihleri

arkadaslar ayın 22 sınde ekpss snava gırıcem

pekı snava gırdıkden ne zaman sonra tercıh yapıcam sonuclar acıklandıkdan sonra mı

osym sınav sonuclarını acıklar daha sonra yıne osym memur alımı oldugunda sınava gırenler ıcın tercıh klavuzu yayınlar osym den takıp etmen gerekıyor

frekans027

Kaç puan alanlar tercih yapabilir
Galiba en düşük puan alanlar bile tercih yapabiliyor

sınava gıren herkes tercıh yapabılır 70-75 alıpta teknıker olarak atanan cok ınsan var gecmıs yıllara gore

2012 de 60 ama tercih yapmadım
Galiba bu işde tercih çok önemli

Engelli kura 2018

Selamlar ben yüzde 90 calisabilir engelli raporum var engelli memur alimi icin başvuru yapmak istiyorum ortaöğretim olduğum için kuraya tabi olacam gerekli evraklar neler ve ne zaman başvurular birde kuradan çıkma şansım ne

erdem3455

kardeşim bende kura için başvuru yapıcam
bulundugun ildeki aile ve sosyal politikalardan yada 183 ara bilgi al 1 buçuk ay var
bende çok sıkıntılıyım senide tahmin edebiliyorum ama araştırmalarıma göre bana ösym bürosundaki adam atama şans dedi 2-3 yılı bulur dedi ,
bende %50 rapor var işkurdan tekstile filan başvuruyorum 2-3 yıl fazla çünki bide engelli raporumuz varya vergiden muaf oldukları için çalıştırmak mecburi

eger rapor almadıysan devlet hastanesine git rapor al acil şekilde NEDEN çünki her iş için ayrı rapor alınıyor istihdam olması şart raporda
şahsen ben engelli kimlik kartı için ayrı bi tane rapor aldım

Ben memurluk için bilgi aldım bana şu şekilde dediler

-bulundugum ildeki aile ve sosyale gittim dedilerki devletten alınmış en az %40 veya üstü rapor bide diplomanı al
02,05,2018 16,05,2018 arası buraya gel başvunu yapalım
Tabi en geç başvuru günü
Garantiye aldım ÖSYM BÜROSUNADA gittim bu üstekileri söledi atama filan dedim atama şans 2-3 yıl dedi.

İLETİŞİM https://www.facebook.com/profile.php?id=100013362882232

Zorro var sölemiştim

İşitmelere eksüre var

20dk mış

Azmış
Bana 40 dakika
Yeni rapor çok işe yaramış

Ösym söledi

Belgede yazmaz sistem veryo

Aç sor bakalım sanada varmıymış

Sınava giriş yerleri belli olnca o saatlerde güncellenir sanırsam

Sınav giriş belgesi önemli orada yazar her şeyi, neden bakmıyorsun ÖSYM edevletten

Sınav yerleri belli oldu dediğim gibi 80 dakka

Sınav belgesi

Onla girceniz sınava yazıcıdan çıkartın

Sözel bir bölümden mezun olup ekpssye girince atanabilir miyim

Üst Alt