Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Başvuru Kılavuzu Açıklandı

Günaydın arkadaşlar ben başvuru yaptım fakat para yatırmayi unutmuşum bu geç başvuru tarihi 13 14 Mart yazıyor kesin mi ve benim içinde geçerli olurmu sizce

extreme_oki yaparsınızmogün son kez açılcak

efendim ben liseyi yeni bitirdim önceden kura ile giriyordum her türlü bilgim var ösym sitesinde eğitim bilgilerine tıkladım güncelle yazıyordu güncelle dedim lise mezun olarak gözüküyor ortaokul bilgilerim pasif oldu gibi sorum lise diplomamı ösym binasına götürmem gerekiyormu başvuru yaparken internetten yapabilirmiyim

extreme_oki evt götürceniz kayıt için

Yok ösymden ypcnız

Yeni bilgileri gircek

Diploma fotokopiyi aile sosyal alıyı

Vtecll başvuru bitti 13 14 mart son kez açılcak gene

Geçen gün sormuştunuz başvurmadınızmıki

arkadaşlar benim kardeşim hafif mental retardasyon 50 aldı ilkokul mezunu kura için başvurular mayısta dediler????????doğrumu ?????Burada şubat yazılıyor....

Önemli değildir, Devlet 30 lira için başvuru kabul etmemezlik yapmaz valla billa,
Rahat ol

flora19

Ben engelli raporunu çıkarmadım henüz işte yetiştirmeye çalışıyorum 13 14'e.

Sınav giriş belgesini hangi internet adresinden alacağız

Sinav giriş belgesini hangi adresten alacağız

Life Kardeşim sana bir sorum olacak EKPSS başvurularını Listedeki okullardan yapabiliyor muyuz yoksa ÖSYM bürosundan mı yapmak zorundayız,teşekkürler.

Gec başvuru gunundemi basvurmak gerekiyor .ilk fefa girecekler ne yapmali once.

@Esilaa @ZeDD

Geçen hafta ÖSYM dilekçe gönderdim bugün başvuru bilgilerime baktım düzeltme yapmışlar ama sanki ek süreyi eklememişler gibi. Sizde de öyle mi?

+30 Dakika yazılması gerekiyor muydu?

@Life hocam sizin bu konuda bilginiz var mı?

G9Gmmr.png

Aday basvuru formundan baska dolduruluacak bwlge varmı ?

Arkadaşlar benim anlamadığım noktalar var ön kabul ve taahhüt beyanı belgesini il müdürlükten alıyoruz fotoğraf süresi olayını anlamadım eğer süresi geçmişse nerde çektiriyoruz ve yeniliyoruz bir de klavuzda ekpss ücreti 110 tl diyor 30 tl mi 110 tl mi?Şu başvuru sürecini yeniden bir konuşabilir miyiz gerekli evraklar nelerdir?Bir de internetten başvuru yapabiliyor muyuz?

Vtecll

Daha önce ekpss sınavına girmemiş adaylar sağlık raporlarını diplomalarını nüfus cüzdanlarını ve aşağıdaki engel bilgi formunu ve aday başvuru formunu alarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne gidiyor oradaki görevli ile birlikte iki nüsha Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesini doldurup imzalıyor biri adayda kalıyor diğeri il müdürlüğünde kalıyor daha sonra da aşağıdaki başvuru merkezlerinden size uygun olanına giderek başvurunuzu yapıyorsunuz.

Fotoğraf süresi ösym'de kayıtlı olan fotoğrafınızın süresidir daha önce ösym'nin düzenlediği sınavlardan birisine girdiyseniz ösym hesabınız ve şifreniz vardır ve doğal olarak resminiz de sistemde yüklüdür, ösym sistemde yüklü olan fotoğraflara belirli bir süre veriyor o süre dolduğunda da yenisini istiyor, süresi dolan fotoğrafınızı sınav başvurusu sırasında yeniletebilirsiniz, başvuru esnasında oradaki görevliye fotoğrafımı da çekin sistemdeki resmin süresi dolmuş derseniz çeker ve günceller.

Sınav ücreti 110 tl'dir Sizin yatıracağınız ücrettir 30 tl'dir kalan bölümünü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ÖSYM'ye sizin adınıza ödeyecektir.

İnternetten başvuru yapmak için daha önce ekpss'ye girmiş olmanız ve güncel rapor ve diplomanızın da olmaması gerekir, daha önce ekpss'ye girmişseniz sonrasında da yeni rapor çıkartmışsanız veya lise mezunuyken lisans mezunu olmuşsanız bu bilgilerin de güncellenebilmesi için başvuru merkezlerinden başvuru yapmanızda yarar var.

Ekpss'ye normal başvurular bitmişti 13.03.2018 - 14.03.2018 23:59 tarihinde geç başvuru hakkınız var, bence işinizi riske atmayın sınav başvuru merkezlerine giderek başvurunuzu yapın.

Gerekli olan evrakların hepsi aşağıdadır üzerine tıklayın formları görürsünüz, yukarıda anlattığım şekilde işlemlerinizi yaparsanız sorun olmayacaktır

EKPSS/KURA BAŞVURULARINDA ADAYLARIN İZLEYECEĞİ YOL

ENGEL BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYIN

2018 - EKPSS ADAY BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM BAŞVURU MERKEZLERİ İÇİN TIKLAYIN

Mrb arkadaşlar ben 2014 den beri sınava giriyorum 2018 e de baş vurdum ücreti yatırdım 2 gün önce soy ismimde değişiklik yaptım sınavda herhangi bi sorun olurmu yada nerden öğrene bilirim

Sınav Giriş kağıdını nerden alacağız

Selam Sınav giris belgesini nerden alacagiz

Eyvallah kardeşim sağol

Dostum orda giriş belgesi yok baktimda

ösym fotorafı bilgilerimi engelli vede parayı yatırınca güncelleme yapılacak vede ben foto nereden nasıl yükleme yapıcam sistem biri yardım edebilirmi lütfen ben tercihlerimi yaptım...

Merhaba,
Ben OSYM siteden kura çekimine başvurdum,bu sabah tercih yaptım, ama bankaya kura bedeli yatırmadım,:)
son katılım gününden önce yatırsam bişey olurmu. ama tercih yaptım..

Üst Alt