Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Başvuru Kılavuzu Açıklandı

EKPSS tercihlerinde hangi kodları seçeceğim?

iyi günler arkadaslar bu ekpss sınavına gırdıkden sonra anadolu unıverstesı mezunu yum ben lısans olarak

tercıhlerımı nasıl yapıcam kodlardan hıc bısey anlamadım bılgılendırmısınızı rıca etsem

Life ben ilk defa şubat ayında kayıt oldum ekpss'ye. Bu klavuz beni kapsıyor mu? Nisan ayında sınava gireceğim. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra yeni bir klavuz daha mı yayınlayacaklar? Kafam çok karıştı çok farklı bilgiler mevcut. Yardımcı olursan sevinirim.

kylexz

Hayır bu seni kapsamıyor, 2016 yılında ekpss sınavına girenlere sunulan bir tercih hakkıdır bu, Şubat 2018 itibariyle EKPSSS'ye yeni başvuru yapan adaylar 22 Nisan'da ki sınavdan sonra açıklanacak tercih kılavuzuna göre tercih yapacaklar.

ekpss kura tercihleri

tercihleri yaptıktan sonra geriye sadece [FONT=sans-serif]2 - 16 Mayıs tarihinde başvuru yapmak kalıyor dimi ?
birde tercihlerden biri çıktığında gitmesem ne gibi olumsuzluklar olur ? [/FONT]

Acilll destek lütfen

Merhabalar herkese hayırlı günler diliyorum 1 kaç sorum olacak aydinlatirsaniz sevinirim
Konu:
1 -2018 ekpss sinavi icin bugun bulundugum yerde univ gittim sınav belgesi hazirladik başvuru belgesi Sifremi aldim sistemde belge var ödeme yapılmadi diyordu Halkbank hesabindan ödeme yaptim ödendi yazdi
ŞIMDI BASKA BIR IŞLEM YAPMAMA GEREK VAR MI ONAY VS GIBI YOKSA ISLEM TAMMIDIR
2- SINAVA NERDE (HANGI OKUL)GIRECEGIM NE ZAMAN NERDEN OGRENECEGIM
3-SISTEMDE EKPSS KURA YAZIYOR LISE MEZUNUYUM ONADA SIMDI BAŞVURU YAPIP TERCIH YAPABILIYOR MUYUM LÜTFEN ACIL CEVAP SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER

sitemkar_mns 2018 için başvurunuzda bir problem yoktur. İçiniz rahat olsun. Sınava ne zaman gireceğiniz sınav dönemine yakın bir zamanda belli olur . 2016 da başvuru yaptıysanız 3. Tercihleri yapabilirsiniz . 2016 da başvuru yapmadıysanız tercih yapamazsınız

Merhabalar msait19 evet önceki sınava girdim ve tercih yapmıştım fakat ekpss kura tercihler yazdığı için saskinim hani ben lise mezunuyum kura ile girmediğim için sınava şuan ais osym deki tercih beni ilgilendiriyor mu yoksa 3. Tercihler daha sonra mi aciklanacak tercih yapabilcez onu anlayamadim

sitemkar_mns ekpss/kura. Yanı sınava girenler ekpss kategorisindeler. kuraya katılacak olanlar da kura kategorisindeler. Tercihinizi yapın. Ayrı olarak 22 nisanda sınava gireceksiniz tekrar.

Engelli memur

SORUM
Geçen ay alınan engelli raporum var %42 atamalarda il(ilçeyi bizmi öneriyorum / Bu ilde görev yapmak istiyorum gibisinden ?

Başvuru için gerekli ücretler ?

Başvurumu yaptım tahminen kaç ayda işe başlarım ?

Raporda çalıştırılacagı/çalıştırılamaycagı alanlar yeeri boş yazı yok LAKİN raporun arka bölmünde istihdam işaretli geçerlimidir ?

Ekpss

Ekpss ye girmek için devlet hastanesinden rapor aldık ve %60 zihinsel rapor çıktı ösym vaşvurumuzda 22 nisanda sınava katılacagımızı söyledi %40 ve üstü raporlular da sınava dahilmidir

İşitme engelliler EKPSS'ye hangi statüde girecek?

İyi günler bende işitmeden sınava gircem tehattütte sadece işitme yazıyor.kimi arkadaşta genel işitme yazıyor bu ne anlama geliyor kafam karıştı işitmeden girenler yazıversin...

Basvuru formunda kendi başına cevap anahtari isaretleyebilir, yazı puntosu normal (9 punto) vs gibi secenekler işaretliyse genel normal bir sinava girer gibi kendin girersin ancak doğuştan tam işitme kaybı var ise öğrenme bozuklugundan ötürü farklı bir grup ile daha kolay bir sınava sokarlar bende %44 var mesela sonradan oldu ben normal sınava gireceğim.

Girenler nerdesiniz:)

Genel işitme ne sadece işitme ne bende tek işitme yazıyo
metehan001

Sizinkinde ne yazıyo tehatütte

benimkinde de sadece işitme yazıyor. genelden gireceğiz bildiğim kadarıyla. ilköğretim öncesi işitmeden girenlerde ne yazıyor acaba?

metehan001 tmm

Genelde bizimki gibi heralde

Kimisine ilkokul işitme yazmışlar o tmm belli zaten ne olduğu genel işitme kafam karıştı ondan açtum neyse neyden girersek artık görecez ogün:)

nasıl gidiyor çalışmalar arkadaşlar, 1 ay kaldı sınava. ben konuları bitiriyorum bu haftasonu. pazartesi de genel tekrara başlıyorum hayırlısı ile. :)

flora19

Biz normal sınava girer gibi normal grupla gireceğiz bize egitim durumuna göre örneğin Önlisans İşitme-1, Ortaöğretim İşitme-1 gibisinden kitapçık verecekler. ilköğretim isitme, genel isitme vs onlar özel gruplar, sadece İşitme yazanlar yani biz normal grubuz :)

metehan001 genel işitmede normal ozamn

Genel işitme özele girmiyo sanmıyom

Özel olan ilkokul işitme

flora19

Genel işitme de özele girer özellikle doğuştan olanlar, çünkü öğrenme yetisi zayıf olduğundan daha kolay sorularla sınava tabi tutulurlar

metehan001 anladım genelde bizden :))öle tahminim

Yazsa bana yazardı test gösterdim:Dmersinli arkadaşta doğuştan

Arkadaslar merhaba benim raporum %92 sürekli diyalize giriyordum böbrek nakli oldum sonra yenilemedim bunu kayıt olurken görevli arkadaşa söyledim bir problem olmayacağını söyledi fakat yine de güvenemedim. Bunun icin dilekce yazmama gerek var mı? Raporum ömür boyu ibareli.

Ekpss hakkında bilgi lütfen

Merhabalar ben ekpss sınavına kayıt oldum sınav dan iyi bir not alırsam bu kura olayı ve tercih olayı nasıl oluyor az bilgi verir misiniz. ve internetteki kpss videoları yardımcı olur mu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben 2016 da ortaöğretimden sınava girdim şu an üniversite mezunuyum başvurumu internet üzerinden yaptım bilgilerde universite mezunu olduğum diploma notum falan çıkıyor ama tekrar gidip başvurmalı mıydım acaba bir sorun çıkar mı sonradan

Ben bişi sorcam bu kuradan atanan sınava girmeden nasıl yerleşiyo

Puansız

Merakettim

Üst Alt