Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Başvuru Kılavuzu Açıklandı

Güncellemeyi Biz yapamıyoruz galiba sadece mernist değiştirme yapıyor deniyor, galiba bu ÖSYM görevlisi.
Ama sıkıntı yok Life Zaten her şey internetten hallediliyor. Ev adresine gelmiyor bilgi

Engel durumu sorunu

Bugün tercihimi yaptım yalnız raporunda engelli durumum 2 yıl olmasına rağmen sistemde sürekli çıkmış adama sordum benlik birden yok direk atamis dedi sorun olur mü

MYO kodunu nereden bulabiliriz arkadaşlar okulu mu aramamız gerekir ya da daha kolay bir yolu var mı?

Basvuruda yanlislik var mi

SAĞLIK DURUMU / ENGEL BİLGİLERİ
Engel Durumuna İlişkin Bilgiler
Engelli Grubu (Sürekli)
Tam Vücut Engel Oranı (%) 40
Sınıflanamayan (%) --
Açıklama : RUHSAL VE DUYGUSAL böyle yazılmış ama benim ruhsal duygusal raporum 2 yıllık sorun çıkar mi

Arkadaşlar bu durum ekpss' başvurusunda sorun yaratırmı bilgisi olan varmı.

durulmayan bi kafa

SAĞLIK DURUMU / ENGEL BİLGİLERİ
Engel Durumuna İlişkin Bilgiler
Engelli Grubu (Sürekli)
Tam Vücut Engel Oranı (%) 40
Sınıflanamayan (%) 40
Açıklama : (raporunda tanı kısmında ne yazıyorsa onu yazıcak Ör. Bipolar affektif bozukluk)

Bu bilgilerin hemen sagında.. 5 şecenek var Özel Durumlar başlıgı altında ordan RUHSAL VE DUYGUSAL ı işaretliycek

Ben anlamıyorum ya orda çalışan memurlar 15(onbeş) dk ayırıp şu klavuzu okusalar hepsini şıkır şıkır yapacaklar..

Aile bakanlındaki memur bana sormadan doldurdu doldurdu, imza için uzattı.. dedim ki; ben belki tek başıma bir sınıfta giricem sınava neden YOK yazdınız oraya ???
Aaaa oyle bi durum varmıydıı ? diyor!!

S.P.Q.R. engel bilgi formunu aile sağlık doldurmuyoki

Kendin dolduruyon ösym veriyonuz

Ben toplu salonu işaretledim mesela

Aile sağlık sadece tehattütü doldurıyor

Benimkini o doldurdu, işte farklı farklı hep :) aman kontrol etmeyi unutmayın

Rapora niye sürekli yazılmış 2yıllıksa
S.P.Q.R. onu dğştirebilirsin heralde aisten dene bakalım

Tek salonda girersen tepende dikilcek:D

Bende müdürlükte yptım başvuru cingibi hepsi biliyo:D

flora19 onu da sordum ösym bürosuna.. sistem süreli-süresiz hepsini sürekli kabul ediyor, zaten klavuzda süreli-süresiz ayrımı yok %40 ve üzeri olması şartı var

yok bende toplu sınıfta giricem vazgeçtim :)

İlkokul arkadaşım bile ordaydı:))aynı sınıf okumuşuz
S.P.Q.R. anladım hayırlı olsun bugün son

Teşekkür ederim flora19 Herkese başarılar :) Bol kadrolu bir yıl olması dilegiyle..

flora19 Ama meslek yüksek okulu adı ve kodu diyor ben onu soruyorum.Üniversite adı tamam önlisans programı tamam birtek myo kodu yok.

Vtecll

Linktekide ösymde zaten

Attığın okulların kodu benim linkteki alan kodları

Hangi okulu bitirdin bölüm ne

Bakayım

1268 pazarlama

Ceyhan okul yok doğrumu adı
Life arkadaşın okul hangi kod yok listede

Ceyhan myo pazarlama

flora19 Üniversitenin adı ve kodu var MYO o üniversiteye bağlı ama başvuru formunda MYO’nun da adı ve kodunu istiyor onlar yok...

arkadaşlar ben galiba ayın 21 inde olan başvuruyu kaçırdım ösym sitesinde geç başvuru yazıyor 13 ve 14 mart o zaman yapabilirmiyim başvuru liseyi yeni bitirdim ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz lütfen

Üst Alt