Bu yıl kaybettiğimiz ünlü sinema oyuncumuz Münir Özkul aşağıdaki filmlerin hangisinde yer almamıştır?
Gülen Gözler, Tosun Paşa, Neşeli Günler, Bizim Aile, hatırlamadığım bir şık. (Doğru cevap Tosun Paşa)
Aşağıdakilerden hangisi yalnızca iki devlet arasında imzalanmıştır? gibisinden bir soru vardı, şıklara hep birden fazla devlet arasında imzalanan anlaşmaları koymuşlar şıklara (Yanılmıyorsam doğru cevap Moskova antlaşmasıydı)
Rusya Osmanlı'dan aldığı yerleri geri vererek hangi antlaşmayla savaştan çekildi? gibi bir soru vardı. (Doğru cevap Brest Litovsk)
Spor sorusu vardı bir tane, Olimpiyatlarda Türkiye en çok hangi branşta altın madalya kazanmıştır gibisinden. (Doğru cevap Güreş)
Bizans'ta paralı askerlik yapan, Malazgirt savaşında taraf değiştirenler? (Doğru cevap Peçenekler)
Yeni seçilen Fransa Cumhurbaşkanı kimdir? (Doğru cevap Macron)
Cumhurbaşkanı yurtdışına çıkınca yerine kim vekalet eder? (Doğru cevap TBMM Başkanı)
Zeugma Antik Kenti & Çingene kızı mozaiği hangi ilimizde? Mardin'i işaretledim yanlış yaptım. (Doğru cevap Gaziantep)
Ele güne karşı, Ali Desidero vs. şarkıları kime ait? (Doğru cevap Mazhar-Fuat-Özkan)
Trans Anadolu doğal gaz boru hattı kime ait ya da kimin gazlarını taşıyacak? gibisinden bi soru vardı (Doğru cevap Azerbaycan)
Zeytinli fındıklı çaylı muzlu bi soru vardı hatırlamıyorum şimdi kalıbını, yorum yaptım Zeytin işaretledim. Hangisi doğru bilmiyorum.
Bu kadar aklıma gelen.