Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans kategorisinde çıkmış sorular?

@yusufyüreklim

Ben 2016 Önlisans'tan girmiştim bu sene ilk defa lisanstan,girdim. Önlisanstan 72 civarına kadar indi en çok benim seçebileceğim alanlarda bu nedenle malesef atanamadım. Bu sene 80 civarı bir puan beklemekteyim inşallah kaydırma falan yapmamışımdır. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun umduklarımıza kavuşalım inşallah.

Mesyö

Hocam bilmiyorum sizin alandan daha önce alım olmuş mu ama 4001 kadrolarına atanabilirsinz rahatlıkla.

Arkadaslar kamu mezunuyum 77 ile 79 arasi bi puan gelecek 4001 den memur olaral atanabilir miyim sizce

Bu konuyu defalarca okumusdum ve heryerde kayseri-rum olarak geciyor. Yani kayser tek basina fatihin unvani degildir. KAYSER genel bir imparator manasinda, kayseri rum ise sadece bir bölgenin.bir ornek vereceksek

Soyle bir soru gelseydi.
NIZAMIYE medreseleri hangi devlet tarafindan yapilmisdir?

A.buyuk selcuklu devleti
B.anadolu selcuklu devleti

Cevabiniz ne olurdu? Sonucda selcuklu kelimesi var ikiside olur dermiydiniz?
Basinsaki. Buyuk ve anadolu cumleleri iki ayri devleti temsil ediyor. Cevapta buyuk selcuklu olurdu.
Yani soru eksik ve hatali .

midemiz ağrırsa hangisine gideriz a-bakkal b-kasap c-doktor d-mühendis e-manav burda cevap eksik mi şimdi doğru cevap iç hastalıkları doktoru şeklinde mi olmalı aynı mantık geçerli dediğin soruda

Miden agirdiginda ortopedi doktorunami gidiyorsun? Yoksa beyin cerrahinani? Tabiki dahiliye ye gideceksin? Hastahanede Fiş sirasina girdiginde rahatsizligina göre dr. Sirasi verilir.
Soruda nereye gidecegin sorulmamis, kime gidecegin manasi var.
Eski turk tarihinde Bir cok Divan bulunur. Sorularda
Boyle bir soru gelse .
Devlet islerinin gorusulup karara baglandigi yer neresidir?

Divani saltanat
Divani israf
Divani arz.
divan

Cevabin divanmi olurdu?

EKPSS'de 26. matematik sorusunun cevabı hatalı

e kpss sınavı matematik 26. sosunun cevabı hatalı .

batuhan gidecegi yolun yedide iisini gittiten sonra mola veriyor. moladan sonra 120nm. daha gidere yolun yarısına varmış oluyor. yolun tamamı kaç km.? cevap e- 560 verilmiş. cevap 336 olacak.

Son düzenleme:
Adimay

TlJwag.jpg

https://www.engelliler.biz/forum/en...lli-ogretmen-atamasi-icin-calismaliyiz-3.html

arkadaşlar ''atanamayan engelli öğretmenler olarak'' birlik olup, koordineli hareket edebilmek için yukarıdaki konu başlığında (2. engelli öğretmen ataması için çalışmalıyız) buluşalım. Öğretmenler olarak görüşlerimizi bahsettiğim konu başlığında belirtir birlikte hareket edersek daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Üst Alt