Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans kategorisinde çıkmış sorular?

ismail toprak

bence ürkek çekingen dogru cvp o . ilk anlamlarına baktım. siz hangisi düşünüyorsunuz ilk anlamlarına baktınız mı? ürkek çekingen yakın anlamlı eş anlamlı değil ilk anlam değil 2. anlam. diğer sorularımdan başka hangisi yanlış oldugunu düşündünüz? hatırlatın soruyu lütfen zahmet olmazsa.

hocam inan şıkkı hatırlamıyorum ama e şıkkı vardı ve çok saçmaydı cümle ve ayraç içindeki anlamıyla bağdaşmıyodu

Çekingen ürkek kelimeride tam karşılamıştı ama daha yakın ve mecaz degil

ARKADAŞLAR türkçelerinizi yazarmısınız hatırlamayanlar için 1 sayfa öncesinde 13 soru verdım bakabilirsiniz.

Unlu düşmesi yani ses olayı
Cümlelerini hatırlayan varsa yazabilir mi

elinde olmaksızın (istemeye istemeye) kıza bakıyordu :)

bazı arkadaşlar zorlama falan dıyo asıl olarak sözcuklerinn ilk anlamlarına bakmak gerekiyor bunlarında ilk anlamları aynı. araştırabilirsiniz. başka hangi sorularımın yanlış oldugunu düşündünüz yazarmısınız lütfen

Unlu düşmesi yani ses olayı
Cümlelerini hatırlayan varsa yazabilir mi

ayır ıntı ile yalın --ız unlu düşmesi 2 safya önce 13 soru yazdım bakabilirsiniz

Ayrıntı ve yalnız cümlelerini hatirliyon mu ben pek anımsamadım ama bu işe dogru

hepsi mi aynı ? karga da mı :)

14. 15 soru da mı

yokbe hocam bu değildi

buydu buydu.bakma eylemıydı

yokbe hocam bu değildi

ilk sorum dışında hangi sorularımın yanlış oldugunu duşundunuz hocam en fazla 3 dediniz ya. bir hatırlat da düşüneyim. ama işaretlediklerim bunları ne yazık kı

Ayrıntı ve yalnız cümlelerini hatirliyon mu ben pek anımsamadım ama bu işe dogru

evet ayrıntı ilk ve üçüncü ise yalnız

Ilk soru hariç ayni

çok güzel o zaman. diğer 2 soruyu hatırlıyormusunuz çıkarılamaz paragrafları kaldı biri c idi sanki katkı falan sağlamıştı . hatırlayamıyorum bu ikisini parafgaları ile. sizin o elektro manyetik sorusu III. e şıkına mı koymuştular yeni bir fikir ortaya çıkardı. onu mu yaptınız değilm mi?

Evet.2 soruda paraftan en kapsamlı ifadeyi soruyordu.birini siz yazmissiniz

Evet.2 soruda paraftan en kapsamlı ifadeyi soruyordu.birini siz yazmissiniz

2 sini de yazmışım 14 I-II yazar hangi yöntemi kullanmış olamaz yanı paragrafa karşı duruş olmalı kısa devrik cumle ve yogun anlatım yontemleri kullanamaz 15 ise b şıkı yazar biçimsel (olarak uslup olarak devrik kısa cumleler yogun anlatım) okurları etkilemek. diye cevapladım.

arkadaşlar cevap kağıdı görüntüleme açılır mı sizce yarın?

yanında-dibinde ürkek-çekingen acıpayam-çarşamba kağan-kayser gibi ortada kalan net cevapları olmayan.En net cevapları tosun paşa -mfö gibi saçma sapan nolduğu belirsiz bir sınavdı.En iyisi birlik olup sesimizi duyurup bu yıl elimizden alınan 2500 kadroyu tartışalım.2016da sınava giren arkadaşlar 3. atamayı zorla yaptırıp 70 puanın altında atandılar.Onlar yaptı biz niye yaptırmayalım daha fazla kadro ve 3. atamayı.

türkçeden hiçbir sorudan emin değilim...

1,12,-8,8,21,70,74,9,560,1/3......başka hatırlayan?

Üst Alt