Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans kategorisinde çıkmış sorular?

erken seçime gidildi şıkkı bende E'deydi. demek şıklar herkeste farklı yerdeymiş ;)

Dikdörtgen sorusu 8 analitik geometri 6 karakok 1/ kok 3 müydü

Üslü sayıda 18 di galiba

Ya ben baska sinavami girdim niye erken secim diye bisey görmedim asdfghjk 😂 siki yonetim yaptim emin olmayarak erken secimi nasil gozden kacirdim :(((

Lisanstaki temyiz sorusu Adli yazdıgı için yargıtay değil mi ?

Ittihat ve terakkinin karsinina kurulan hurriyet ve itilaf olucak herkes terakkiperver diyor o cumhutiyet doneminde

idari yazıyordu cevap danıştay. türkçede ahlak sorusunu evrensel... ile başlayan mı yaptınız

İdari temyiz merci diye sorulmuştu ayy yanlış görmemişim değil mi danıştay olacaktı

Kitap okuma alışkanlığımı yeniden kazanmam lazım hiç biri aklımda kalmadı, Matematik kolay geldi takıldığım bir soru hatırlamıyorum, zaten soruları da hatırlamıyorum :) 560 km hatırlıyorum bir tane ama :)
Umarım iyi geçmiştir herkese geçmiş olsun :) İstediğiniz gibi olur umarım :)

şaka maka en ağır darbeyi türkçeden yedik gibi duruyor herkes açısından

Matematik fulledim genel kültür 20doğru 10 yanlış Türkçem kötüydü yarı yarıya doğru yanlıştır 85 gelir mi ki

Ben onu Temsil Heyeti diye hatırlıyorum aceleye getirip yanlış mı görmüşüm cevap Erzurum Kongresi yaptım bildiğim bir soruydu şu an çok üzüldüm

Jasohan, o sorunun cevabı, Danıştay eminim..
Esilaa, Birde, Divan-ı Lügatit Türk ile ilgili bir soru vardı, o ne olacaktı?

tam hatırlamıyorum ama harita yoktur dedim galiba divanı lugat

sav sagu koşuk türleri bulunur şıkkını işaretledim

Hatırlayan yok mu, temsil heyeti hangi gelişmeyle kuruldu, erzurum kongresi cevaplı bir soru yok mu? Uykusuz girince gözlerimin önünden hayali sorular geçmiş gibi hissettirmeyin lütfen vardı deyin. :D

Sav sagu kosuk ornekleri var divanu lugati turk'te googleda yaziyor

Üst Alt