Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans kategorisinde çıkmış sorular?

Genel Yetenek de
1-) Fonksiyon sorusu 9
2-) Üstlü sayı -8
3-) Başarı oranı %74
4-) k : 6
5-) 70 km
6-) 560 km
7-) Analitik Geometri 6
:cool: x+1
9-) köklü sayılar da 1/3
10-) 3^2a+1 = 12
11-) Dikdörtgen sorusu

Benim bunlar aklıma geldi burayı da tamamlamaya çalışalım isterseniz arkadaşlar..

matematik full doğruda türkçeden 1 yanlışım kesin vardır

Ozon matematikte bize aklıma gelenleri yazar mısın dostum.. geri kalanları tamamlayalım sonra Türkçe geceriz..

1/3 cevabı olan vardı.köklü sayılardı herhalde..

3^3a+1=24 ise 3^2a+1 = ?

Soruyu doğru mu hatırladım bilmiyorum ama böyle ise cevap 12

ozon çıkardığı listeye göre 4 yanlış 2 boş yazılmayan soru da yanlışsa 5 yanlış 2 boş genel kültür. türkçe 1 soru kesin yanlış mat full büyük ihtimalle

beni yakan su matematik oldu matematiği biraz yapabilseydim eğer çok güzel olacaktı ama malesef mattan kaldım sınıfta. genel kültür tahminen 21 yada 22 doğru var türkçe en fazla zamanımı alan kısımdı tam 45 dk mı aldı sorularda hata yapmamak için 2 yada 3 defa okudum inşAllah çok fazla yanlışım yoktur ama en zor ve karmaşık soruları paragraf verip 2 soruyuda o paragrafa göre cevaplanmasını istediği sorulardı. matta 4 soru yaptım 4 de dogru büyük ihtimalle.

benim bu ekpss ye ilk girişim 3. atamada olsa atanırım inşAllah 2016 sınavının 3. atamasında puanlar 67lere kadar düşmüştü çoğu insan 67 ile 73 puan arasında atanmıştı 70 puanın üzerine çıkabilirsem iyi...

Benim sanırım 78 - 80 arası bir puan gelecek. İlk atama da gider miyiz ki ? Zor gibi duruyor.. Genel kültür de falan basit hatalar yapmışım.. Matematik 3 boş 11 d 1 yanlış gibi duruyor. Türkçe tam bir soru işareti 2 veya 3 boş da orada var.

genel kültürden tahmini 18-23 arası dogrum 15 civarıda yetenekden gelse tahmini 35 civarı net oluyor kaç puana tekabül eder ?

yaklaşık puan hesaplarken yanlışların götürdüğü doğruları da çıkartarak doğru sayısını 6ya bölüp 5le çarpın üstüne 50 ekleyin

30 net ile 75 puan civarında alabilir miyim arkadaşlar ve bu puanla 3. atamada atama şansım var mı sizce

[FONT=sans-serif]1 [/FONT]
[FONT=sans-serif]70[/FONT]
[FONT=sans-serif]560[/FONT]
[FONT=sans-serif]9[/FONT]
[FONT=sans-serif]6[/FONT]
[FONT=sans-serif]×+1[/FONT]
[FONT=sans-serif]12[/FONT]
[FONT=sans-serif]12[/FONT]
[FONT=sans-serif]8[/FONT]
[FONT=sans-serif]21[/FONT]
[FONT=sans-serif]9
1/3 aklımda ki bunlar[/FONT]

daha önce sınava giren arkadaşlar ösym sınavları kaç günde açıklıyor. ösym resmi sitesinde 17 mayıs yazıyor çok geç değil mi

30. soru şıkları arasında saltanın kaldırılması da olan 1 soru vardı

saltanatın kaldırılması sorusu neydi yusufyüreklim

soruyu tam olarak hatırlamıyrum 2 şık arasında kalmıştı saltanatı değilde diğer şıkkı işaretlemiştim
mesafe4272 EyvAllah kardesim o civarda bi puan alabilsem yeter diyorum sen atanamadın mı 75 puanla

türkçede 1 soru vardı ben sıralamayı sıfat-edat-zarf-zamir yaptım siz ne yaptınız?

yusuf ben de onu yaptım edat ile zarfın yeri değişik yanlış yazmışsın sadece merak etme bunları içeren tek şık var

Matematiğe hiç dokunmayan bir tek benim sanırım :)

soru ve cevaplar ne zaman acıklanır acaba * türkçeyi cok merak ediyorum. sınavın kaderini belirlicek polyanovo sen atandın mı . zewkine mi griyorsun

2012 sınavında memur olarak atandım.2014 sınavıyla da öğretmen.benim durum birazcık keyfi.

benim genel kültür 26 d 4 y ilk bolum 15 net beklıom. 87 falan atanırmıyım

Üst Alt