Herkese merhabalar.
Dünkü sınavdan sonra, moralim iyiydi.Ta ki, eve gelip, sorulara bakmaya başlayıncaya dek.Yanlışlar teker teker çıkıyordu.Ama bugün sınav sorularına bakmak için, bu siteye girene dek.Önce, Türkçe den herkesin muzdarip olması, beni sevindirdi.Kimse yanlış anlamasın.Şöyle ki, evdekilere durumu anlatamıyor ve, neden önce Türkçeden başlayıp da, zamanım kalmayacak diye, Türkçe'yi yarım bırakıp, matematik ve Genel külüre geçtiğimi anlatamıyordum.Keşke önce genel kültürden başlasaydım, keşke şöyle yapsaydım, böyle yapsaydım diye, çok üzülüyordum.Öyle ya, önce diğerlerinden başlasaydım, muhtemelen panik yapmayacak ve 4. sorudan sonra Türkçe'yi boş bırakarak zaman yetmeyince de, hepsini 'C' olarak atmak zorunda kalmayacaktım.
Hala emin olmamakla birlikte, o sıralı olarak 4-15 arasını 'C' şıkkı yaparak, en azından 2 doğru çıkaracağımı düşünüyorum.Ya da 11 soruyu sıfır olarak sayarsam, 4Türkçe ve 11 matematik netim var. genel kültürde de 20 netim var.
Bu haliyle ben, 100 üzerinden 55 filan alırım diyordum, ancak bazı arkadaşlar 70-80 den bahsediyor.bu da en azından bana biraz umut verdi.Söylesenize, bu puanlar nasıl hesaplanıyor???